Essence · Ihonhoito · Joulukalenteri · Kiehl`s · L`Occitane · Meikit

Mun joulukalenterit 2017: mitä jäi käteen?

Mä olen männä vuosina ruotinut joulukalentereitani oikein antaumuksella ja monen postauksen verran. Nyt elämänhallinnan ongelmien takia en ole yksinkertaisesti ehtinyt postata läheskään kaikesta, mistä olisin halunnut. Joulukalentereiden viikkokatsaukset jäivät siis tekemättä. Mutta! Mä ajattelinkin tehdä nyt niin, että en vain vilauta teille kuvia sisällöstä, vaan olen tämä vuonna tehnyt niin, että olen poiminut kalentereistani itseäni eniten kiinnostavat tuotteet ja esittelen ne! Joulukalenterieni tähtituotteet 2017, olkaapa hyvä! :)

Kalentereita mulla oli kolme eli L´ Occitane, Kiehl` s ja essence. Tässä postauksessa kerron tarkemmin hinnat ja ostopaikat, jos joku haluaa tsekata jutut ensi vuotta varten ^_^ Ja siis nyt puhun valmiskalentereista, Maanantaijoulukalenteri on toki asia aivan erikseen!

Tämä yleiskuva on otettu 19.12., eli tässä ei edes ole kaikkien luukkujen sisältö! Kuvasta näkee kuitenkin, miten mulla oli tänä vuonna tosi monipuolinen kattaus tuotteita. essencestä tuli lähinnä meikkejä, L´ Occitanella valtaosa oli vartalotuotteita, kun taas Kiehl` sin luukkujen sisällöstä oli suurin osa kasvotuotteita.

L` Occitanen* kalenterin luukuista kunniamaininnan saa neljä tuotetta. Shea-sarjan Shower Cream on just eikä melkein näiden kelien juttu, ja kokeilen mielelläni, millainen tuote tämä on, kun olen sarjan monen muun tuotteen fani. Kuvan huulirasvahan on samaa sarjaa ja se yltää jopa minunlaiseni huulirasvakriitikon listoilla top kymppiin. Tosi hyvää kamaa! :)

Syksyllä L’Occitanen tilaisuudessa raidasimme henkilökunnan kanssa kaikki kaappijemmat sitrustuoksuisen suihkutuotteen toivossa, kun kerroin syksyiseen tapaani kaipaavani kirpeää piristystä arkeeni. Saldo jäi tuolloin ohueksi (miksi kaikki parhaat jutut ovat vain kausituotteita yhyy), joten kalenterista tullut Citrus Verbena Shower Gel ilahdutti kovasti mieltäni :) Foot Cream on yksi Loksun klassikkotuotteista ja ansaitsee paikan tässä postauksessa, vaikka se onkin vanha tuttu tuote minulle. Tää on hyvä!

Ruusut:

  • kalenterin edullinen hinta
  • ei krääsää
  • loistava kattaus tyypille, joka haluaa tutustua L´ Occitanen tuotteisiin

Risut:

  • samoja tuotteita vuodesta toiseen, merkin fanille käy vähän tylsäksi
  • kasvotuotteet loistavat poissaolollaan, vaikka L´ Occitanelta löytyy useita ihania kasvotuotesarjoja
  • liikaa palasaippuoita

Seuraavaksi Kiehl` sin* kalenterin perkaus! Kalenterin sisältö jännitti mua etukäteen melkoisesti ^_^ Vitsit, että oli ihanaa, kun suurin osa luukuista oli toiveeni mukaisesti kasvojen hoitotuotteita! Mä olen vähän tylsä/laiska vartalotuotteiden käyttäjä, joten nassukamoista on itselleni yleensä suurin ilo. Kiehl` sin kalenterin tähtituotteiden joukkoon pääsi kaksi naamiota, kolme seerumia/essenceä/tiivistettä, kaksi kasvovettä ja yksi kasvojen puhdistustuote.

Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque on vanha tuttu suosikki, jota käytän tosi mielelläni tauon jälkeen uudelleen! Kirjoittelin muuten juuri ihonhoitoni kulmakiviainesosista, joihin myös kaoliini- ja bentoniittisavet kuuluvat :) Toinen naamio oli Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque, ja tämän paljastuessa luukusta taisin hihkua ääneen. Mun iho on jotenkin ollut ihan meh viime aikoina, jotenkin eloton ja hehkuton. Joten tämä menee tänään testiin heti tänään!

Sinisessä pipettipullossa olevaa Midnight Recovery Concentratea olin kovasti odottanut ja kalenterin loppupuolelta se onneksi tulikin! Tätä olen aiemmin käyttänyt useamman pullollisen ja ihanaa tämänkin osalta palata vanha suosikin pariin ja katsoa, vieläkö se sävähdyttää :) Keltainen tiiviste on taitaa olla Midnight Recovery Oilin päiväversio! Tämän Daily Reviving Oil Concentraten olen jo ehtinyt käyttää ja vitsi muuten kun tykkäsin! Juuri sopivasti öljyisyyttä, joka kumminkin imeytyy ihoon todella nopeasti, eikä ihon pinta jää mähmäiseksi. Ihana tuote! Kolmas tiiviste oli Powerful Strength Line-Reducing Concentrate eli kunnon RYPPYTUOTE, jes :D Tässä on korkea C-vitamiinipitoisuus, mikä herätti kiinnostukseni, koska en ole koskaan tietoisesti valinnut itselleni C-vitamiinia sisältäviä tuotteita. Pian kokeiluun siis! Tsekkailin tässä postausta tehdessä Kiehl` sin hintoja ja yllätyin positiivisesti! Esim. Daily Reviving Oil Concentrate* maksaa 43 € / 30 ml, mikä on varsin kohtuullinen hinta tämän kokoisesta tehotiivisteestä.

Kiehl` sin rauhoittavasta Calendula-sarjasta kiinnostaviempien kalenterituotteiden joukkoon pääsi sekä puhdistusvaahto että kasvovesi. Kehäkukkakin on aika tuntematon ainesosa itselleni, joten haluan kokeilla, olisiko näistä tuotteista rauhoittamaan ihoani silloin, kun se ajoittain pukkaa näppylöitä. Tykkään muutenkin vaahdoista ihon puhdistuksessa ja tällä hetkellä mulla ei oikein ole mitään kivaa vaahtotuotetta.

Blue Astringent Herbal Lotion pääsi mukaan koska jännyys. Kyseessä on Kiehl` sin yksi klassikkotuotteista 60-luvulta, ja kyllä kai nyt sinistä kasvovettä* täytyy hei kokeilla! Kyseessä on rasvoittuvalle iholle suunnattu tuote eli ei sinänsä mun iholle paras mahdollinen, mutta liian kiinnostava tuote, ettäkö en kokeilisi :D

Ruusut:

  • monipuolinen kalenteri, paljon eri Kiehl` sin sarjoja ja eri tyyppisiä tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille
  • matkakoot isokokoisia
  • ei krääsää
  • yllättävän edullinen hinta

Risu:

  • sisälsi näytepusseja, joita mun mielestä ei saisi olla kalentereissa lainkaan. Mieluummin hintaa vähän ylöspäin ja pussien tilalle reilummat näytteet

Sitten tämän vuoden yllättäjä eli essence! Vähän mietin etukäteen, että mitähän tässä kalenterissa oikein on, mutta pakko jo heti alkuun sanoa, että tämä oli todellakin jees! Tuon söpön käsivoiteen olen jo melkein käyttänyt ja on muuten ihan loistava koostumus! Paksua, mutta kumminkin hyvin imeytyvää ja miedon tuoksuista.  Ostakaa jos näette! Läpinäkyvä huultenrajauskynä mulla olikin juuri lopussa ja ripsivärejä nyt tarttee aina ja mielelläni kokeilen uusia! :)

Halusin ottaa tähän postaukseen mukaan ns. sälätuotteita, koska tämä on ensimmäinen kerta, kun jossain kalenterissa on HYVÄÄ sälää :D Pilipali kynsiviila on hyvä esimerkki omasta mielestäni turhasta tuotteesta, jos se on niin huono, ettei sitä voi käyttää, mutta nämä pinsetit ovat tosi toimivat. Kuvassa näkyvä harja-peiliyhdistelmä pääsi heti käsilaukkuuni ja olen käyttänyt sitä töissä joka päivä! Tähän asti mulla on kulkenut mukana kampa, mutta parempi tämä harja on. Nättikin vielä. Olen itsekin vähän suu auki, miten näppärä tämä on :D

essencen ostaminen on mun mielestä turhan vaikeaa. Valitettavasti aina kun vartavasten menen Tokmannille näitä katsomaan, hyllyt ovat puolityhjät ja testerit epäsiistit, ja jotenkin koko ständi on tosi ei-kutsuva. Sen takia joulukalenteri oli sitäkin ihanampi, siistejä tuotteita, jotka ovat yleensä ständiltä loppu ;) Vinkatkaapa hei mulle hyvä essencen ostopaikka Helsingissä!? City-Centerin Tokmanni ei sellainen ainakaan mun kokemuksesta ole!

Ruusut:

  • edullinen hinta
  • kaikki tuotteet normaalikokoisia

Risut:

  • liikaa kynsilakkoja
  • paperikrääsää
  • huono saatavuus, käsittääkseni kalenterin sai vain Eastonin Citymarketista

Mikä oli sulle tämän vuoden paras joulukalenterituote? Tai jos sulla oli useita kalentereita, niin mikä oli paras?

Kalenterit saatu blogin kautta. Sisältää affiliate-linkkejä (*).

11 vastausta artikkeliin “Mun joulukalenterit 2017: mitä jäi käteen?

  1. No siis mun mielestä just tämmönen koontipostaus sesongin lopuksi on PALJON mielenkiintoisempi kuin viikottaiset saati päivittäiset postaukset kalentereiden sisällöstä <3

    Tykkää

    1. No yhyy, sun kommentit oli menneet spämmikansioon, onneksi huomasin! Joo, ehdottomasti olisin valmis maksamaan enemmän, jos pussiluukut olisivat matkakokoja :)

      Tykkää

  2. Herttoniemen Tokmannilla on essence hylly (ainakin mun kokemuksen mukaan) poikkeuksetta siisti ja tavaraa on! Oon löytänyt sieltä usein helmiä, jotka on olleet muualta jo loppu 👌🏻

    Tykkää

  3. Mä kyllä tykkäsin lukea muilta viikottaisia koosteita mutta kyllä luen nämä jälkikäteen postatutkin. Mulla oli L`occitanen kalenteri ekaa kertaa joten yllätyin ja ilahduin kaikista tuotteista. Pari palasaippuaa olisi kyllä voinut korvata ihonhoitotuotteilla. Parhaita en osaa valita mutta ehkä kasvovoide, huulirasva ja käsivoiteet :)

    Tykkää

  4. Ruoholahden Citymarketissa oli ainakin aiemmin siistit ja suht täydet Essencen hyllyt. Vieressä myös Catricen hylly, jota ite yleensä myös tutkailen.

    Tykkää

Jätä kommentti