Fenty Beauty · Korostustuotteet · Meikit · Poskipunat

Fenty Beauty Shimmer Skinstick – Not feeling it

Fenty Beauty. Jos mulla joku ulkonäköidoli tässä maailmassa on, se on Rihanna. Hän näyttää aina hyvältä. Ihan sama, onko hänellä lyhyt tukka, pitkä tukka, iltapuku vai verkkarit, 20 kg enemmän painoa vai ei, hän on aina fabulous <3 :) Rihanna kun keksi perustaa oman kosmetiikkamerkin, mun odotukset nousivat kattoon. Fenty Beauty lanseerattiin ryminällä tänä syksynä ja iskin silmäni eniten näihin ah niin kauniisiin Shimmer Skinstickeihin.

Kaunis, arvokkaan oloinen hylsy, jotka saa vielä magneetilla kiinni toisiinsa (!), voidemainen korostustuotteenakin toimiva poskipuna, Rihanna. Mikä voisi mennä pieleen?

Ihastuin eniten tähän Nars Orgasm -vibat tuovaan Trippin-sävyyn. Kultaan taittava koralli on aina varma valinta, ajattelin. Pikkuserkkuni oli sopivasti Lontoossa lomalla ja jonotti sieltä mulle toivomani tuotteen. Oliko muuten ihan superhauskaa, kun Tarja 50 v. jonotti ystävänsä kanssa Fenty Beautya muiden teinien ja nuorten aikuisten seassa Harvey Nicholsilla. Heidän luokseen tuli tavaratalon vartija varmistamaan, että tietävätkö ladyt varmasti, mitä jonottavat :D :D Naiset vastasivat, että tietenkin, Fenty Beautya. Boom! :D

Vieläkö mietitte, että mikä ihmeen vika tässä tuotteessa oikein mun mielestä on? Tähän asti mä olinkin ihan, että jee. Kunnes olin levittänyt tuotetta poskilleni ja aloin blendata sitä.

Kyllä ei onnistu. Olen yrittänyt levittää tuotetta suoraan puikosta, spaattelin kautta, sormin, erilaisilla siveltimillä, mutta ei. Shimmer Skinstickin koostumus ei ole sellainen kermainen, millainen minusta voidemaisen tuotteen kuuluu olla, vaan kuivahko ja se nappaa kiinni juuri siihen, mihin olet sen ensiksi läntännyt. Kuvissa olen yrittänyt levittää sydämen muotoa tasaiseksi, mutta ei, tasaista ei vain tule. Onko ihan supermälsää!! :(

Mulla ei ole kokemusta mistään muusta Fenty Beautyn tuotteesta kuin Trippin-puikosta, joten en tietenkään voi dumata koko merkkiä. Mutta kieltämättä tämän yhden tuotteen jälkeen en halua ostaa sokkona lisää, ellen siis pääse itse testaamaan tuotetta myymälään ja toteamaan sen hyväksi.

Oletteko te hankkineet Fentyä? Mitä olette pitäneet?

6 vastausta artikkeliin “Fenty Beauty Shimmer Skinstick – Not feeling it

 1. Olet ehkä jo kokeillutkin, mut tämmöisten tapausten levittämiseen Mä käytän perinteistä lättänää meikkivoidesivellintä. Otan nopealla edestakas liikkeellä siveltimen kärkeen tuotteen puikosta ja levitän kasvoille vastaavalla edestakas liikkeellä eli sudin siveltimen kärjellä, vain kevyesti painaen. Onpas vaikeaa selittää ja kuvailla. 😬

  Tykkää

 2. Mulla on se meikkivoide, ja mä oon kyllä tykänny siitä tosi paljon! Nuo tommoset voidemaiset highlighterit eivät oo koskaan mua oikein innostaneet, koska pelkään just että ne ei levity tasaisesti tai syö meikkivoiteen altaan :D Muuten Fenty ei oo kiehtonut, tuo meikkivoiteen ostokin tuli itselle vähän yllätyksenä :DD

  Tykkää

  1. Mulla on enimmäkseen kokemusta tittidii ISADORAN tällaisista tuotteista ja ne ovat levittyneet vaivatta! Hmm, olisin voinut kuvitella, että Fenty olis ollut just sulle :D

   Tykkää

 3. Joko myit pois tämän? Oletko kokeillut hieroa puikkoa sormiin, sitten sormia yhteen ja sormien kautta taputella paikoilleen? Jos lämpö notkistaisi? Toisaalta kuivuus voi olla hyväkin ominaisuus, jos tuotetta haluaa käyttää silmillä tai huulilla, mutta kurjaa ettei koostumus vastannut odotuksiasi. :/ Itsehän en lähtökohtaisesti luota mihinkään voidemaiseen. :D

  Tykkää

  1. Haa! Mähän kokeilenkin tätä luomille! Eipä tullut mieleen kun näemmä olen tiukasti boksin sisällä.

   Olen ottanut purkista tuotetta spaattelilla kämmenselälle ja sitten pyöritellyt siinä etu- ja keskisormea notkistustarkoituksessa ja sitten taputellut tuotteen sormilla poskille. Tuota sormet yhteen -tekniikkaa voisi tietty vielä kokeilla!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s