Estee Lauder · GlamGlow · Kicks · Lumene · Meikkipohjat · Primerit

Näin teet hehkuvan meikkipohjan: Osa 1 kuultoprimerit

Nyt ollaan kuulkaa oikeiden asioiden äärellä. Jotkut bloggaajat intoilevat upeista luomivärin häivytyksistä, toiset täydellisistä hiusten suoristuksista ja kolmannet kauniista kynsikoristeluista. Mun juttu on ehdottomasti meikkipohja. Meinasin ensin laittaa tuohon otsikkoon hehkuvan tilalle täydellinen. Sitten ajattelin, että ehkä kaikilla ei ole samat kriteerit sille, milloin meikkipohja on täydellinen :D. Monen mielestä se tarkoittaa virheettömäksi meikattua ihoa ja viivottimentarkkoja varjostuksia, mun mielestä taas hehkuvaa ja kuultavaa. Sellaista healthy skin but better :) Saankin ylivoimaisesti eniten kehuja nimenomaan meikkipohjastani ja sen kuulaudesta. Toki mulla on huonoja meikkipäiviä siinä missä muillakin, mutta noin yleensä panostan ihoon eniten. Ajattelinkin nyt tehdä teille tällaisen (ehkä) neljäosaisen postaussarjan siitä, mitä kaikkea mä mietin ja mitä tuotteita käytän siinä, että saan kasvomeikkini sellaiseksi kuin haluan. Ensin meinasin tehdä vain yhden postauksen, mutta eihän näitä nyt yhteen postaukseen millään saa.

Ensimmäisessä postauksessa käsitellään meikinpohjustustuotteita. Pohjustajia eli primereita on monenmoneen eri tarkoitukseen. On mattapinnan tuovia, huokosia piilottavia, kosteuttavia, meikin kestoa pidentäviä ja sitten on kuultoa ja valoa tuovia. Keskitytään nyt näihin viimeisenä mainittuihin. Toki käytän vuodenajan ja tarpeen mukaan muitakin, mutta varsinkin keväästä syksyyn kuultoprimeri on mulla jokapäiväisessä käytössä ja ehdoton tuote kuulaan meikkipohjan luomisessa.

Vertailin tätä postausta varten neljää tuotetta eri hintaluokista: Kicks Skin Glow Primer, Estee Lauder The Illuminator, Lumene Moisturizing & Illuminating Primer ja GlamGlow Glowstarter Nude Glow. Kaikki neljä tuntuivat kosteuttavilta ja levittyivät hienosti. Tärkeimmässä ominaisuudessa eli hehkun tuomisessa oli kuitenkin isoja eroja.

Alhaalta ylös: Kicks Skin Glow Primer, Estee Lauder The Illuminator, Lumene Moisturizing & Illuminating Primer ja GlamGlow Glowstarter Nude Glow.

Kicksin tuote (16,90 €) oli ”pleinein” eli toi nelikon vähiten hohdetta ja enemmänkin hyvin maltillista kuulautta. Porukan kosteuttavimman tuntuinen. Jos arkailet heleyttäviä primereita, tästä on hyvä aloittaa. Hc-käyttäjälle vähän pliisu.

Estee Lauder (36,20 € elevenillä) oli valkoista Kicksiä lämpimämmän sävyinen ja toi porukan toisiksi eniten hehkua.

Lumenesta (13,90 €) olen kirjoittanut aikaisemminkin ja käyttänytkin tätä tuotetta jo parin tuubin verran. Tuotteen väri on hennon vaaleanpunainen ja se freesaa kasvoja tosi nätisti. Käsittääkseni tämäkin tuote on läpikäynyt vähintään pakkausuudistuksen Lumenen isomman uudistuksen osana. Siitä en osaa sanoa, onko tuote sama kuin ennenkin, jos joku tietää, niin huikatkaa :)

Näin kesällä haen kuitenkin kunnolla hehkua ja mielellään myös pientä lämpöä ihoon ja tähän löytyikin täydellinen tuote: Glamglow (39,90 €)! Tiikerijäätelön tuoksuinen voide voi olla aralle käyttäjälle hieman too much, mutta myös annostelulla voi vaikuttaa tosi paljon jälkeen. Itse tykkään, että hehkua saa olla kunnolla (kunhan ei ole glitteriä) ja olenkin laittanut Glowstarteria innoissani aika reippaastikin :D

Tuskastelen aina ja niin nytkin sitä, että kuulaus ja hehku eivät koskaan välity kuvista niin kuin haluaisin. Tämäkin kämmenselkä näytti livenä NIIN ihanalta, mutta kuvassa puolet hehkusta häviää. Suosittelen siis hehkufriikkejä ehdottomasti testaamaan Glowstarterin, tämä oli itselleni ehdottomasti nelikon lemppari ja ennustan käyttäväni tätä kesällä hyvin ahkerasti <3

Jos hinta ei ole sinulle kynnyskysymys, niin voin myös lämpimästi suositella Guerlainin ”Happiseerumia” hehkuprimeriksi, on muuten ihana tuote sekin <3

Käytättekö te meikinpohjustajaa? Entä nimenomaan näitä heleyttäviä ja hehkua tuovia tuotteita?

GlamGlown tuote saatu blogin kautta, muut ostettu itse.

7 vastausta artikkeliin “Näin teet hehkuvan meikkipohjan: Osa 1 kuultoprimerit

  1. Mullekin pohjameikki on meikin oleellisin osa,pohjustukselta kaipaan hyvää blurraavuutta (suosituksia?) mut itse meikkipohjalta mattaavuutta,peittävyyttä JA hehkua :D Yleensä siis sekotankin hehkuvoiteita meikkivoiteen sekaan ettei mattapohja vaikuta niin tunkkaselta ja raskaalta.

    Tykkää

    1. Hihi, mäkin sekoitan meikkivoiteen sekaan vaikka mitä :) Kirjoittelen siitä seuraavaksi! Mulle tulee blurrauksesta mieleen Shiseidon Refining Primer, ootko kokeillut? Se on tosi kiva :)

      Tykkää

  2. Minäkin tykkään enemmän kuulaasta meikkipohjasta, mut nyt kun ihossa on ollut aknea ja se on ollut kovin epätasainen, niin valitettavasti hehkutuotteet vaan korostaa tota epätasaisuutta. Onneksi on kesä ja iho aina paranee kesää kohti. Tänään laitoin ekaa kertaa mineraalimeikkipohjan ja oon niin onnellinen, että pääsen pian siirtymään kokonaan vähän kevyempään ja hehkuvampaan pohjaan ^_^
    Muutenhan siis rakastan kaikkea hehkua ja Glowta! :D

    Tykkää

    1. No tietty rakastat :) <3 Musta tuntuu omien aknekokemusten pohjalta, että puuterimaiset hehkutuotteet korostaa epätasaisuuksia enemmän kuin voidemaiset. Hyvä vaihtoehto on sekoittaa meikkivoiteeseen hehkutippoja ja tästä itse asiassa aionkin kirjoittaa seuraavaksi :)

      Tykkää

  3. Kävin kaupassa pyörittelemässä tuota Glamglow-purkkia mutta jäi vielä hyllyyn, kun mietitytti se, että se näytti virallisesti kai olevan kosteusvoide, että pysyykö meikki sen päällä hyvin? Vai tarviiko väliin vielä jonkun primerin ja jos, niin kärsiikö heleys?

    Tykkää

    1. Mulla ei yleensäkään ole pysyvyysongelmaa muualla kuin t-alueella, jossa käytän yleensä blurraavaa primeria tämän Glamglown sijaan. Eli kyllä mun mielestä meikki pysyy tämän päällä, kun vain ei käytä rasvoittuvalle iholle koko kasvoille :)

      Tykkää

Jätä kommentti