Absolution · Clinique · Couleur Caramel · Kerastase · KEVIN.MURPHY · MAC · Real Techniques · Rituals · Sante · Schwarzkopf · The Body Shop

Maaliskuun 2017 loppuneet kosmetiikkatuotteet

Katsotaanpas taas, mitä kaikkea kosmetiikkaa on loppunut! Nyt mennään maalikuussa siis.

Kérastase Bain Vital Dermo-Calm
Päänahan ongelmiin tarkoitettu shampoo, joka rauhoitti kivasti omaa kuivan kutiavaa päänahkaani. Tosi kiva vähän geelimäinen koostumus. Hyvä ”perus”shampoo, vaikkei päänahan kanssa erityisiä ongelmia olisikaan. Tykkäsin!

Osis+ Big Blast Volumizing Gel*
Postaus. Top3 paras tyvikohottaja kaikista kokeilemistani! Ei liian tujua tavaraa hentohiuksiselle, eli tämän kanssa ei tule tönkköä tyveä tai sellaista tahmeaa fiilistä. Toimii myös silloin, kun ei jaksa föönata. Ostan tätä varmasti lisää! Ja on muuten hullun riittoisa tuote, tämä näytekoko kesti reilusti yli vuoden :D

Kevin Murphy Powder.Puff*
Hiuspuuteri, jossa on kaikki kohdallaan. Pakkaus on söpö, annostelijareiät on aseteltu smiley facen muotoon (awws) ja itse tuotekin pelittää loistavasti! Tämän kanssa ei myöskään tarvitse pelätä, että ihan heti tulisi annostelukatastrofi ja hiuksista tulisi ihan tönköt (näinkin on käynyt joskus tosi korkean pidon hiuspuutereiden kanssa). Voisin ostaa lisää!

Absolution Le Soin Purifiant
Tämä on myöskin vähintään top3 puhdistavien naamioiden kategoriassa, ihan loistava tuote! Varsinkin, jos ihosi meinaa kuivua liikaa savinaamioita käytettäessä, kokeile tätä! Ihan uskomatonta saada sama puhdistusteho ilman ihon kuivumista <3 Absolution on luonnonkosmetiikkaa ja vähän arvokkaampi merkki, mutta tämä tuote on ehdottomasti hintansa väärti!

Clinique Liquid Facial Soap Mild*
Klassikkokasvosaippua Cliniquelta. Itse käytin tämän Clarisonicin kaverina. Muuten tykkään käyttää ihonpuhdistuksessa mieluummin vaahtoja, öljyjä ja kermaisempia emulsioita :)

The Body Shop Vitamin E Night Cream*
Tämä hoitava yövoide oli osana tekemääni voidevertailua, kurkkaa täältä. Hyvä tuote!

The Body Shop Oils Of Life*
Pipettipullossa oleva (näytekokoinen) kasvoöljy. En osaa tätä sen kummemmin arvioida kuin että öljyä oli ja kasvot tykkäsivät :D

MAC Fast Response Eye Cream
MACin ihonhoidosta kirjoittelin täällä. Tykkäsin tästä silmänympärysvoiteesta tosi paljon! Voisin helposti ostaa lisää :)

Couleur Caramel Tonic Lotion
Jolie Boxista tullut luonnonkosmetiikan kasvovesi. Perushyvä tuote, käytin mielelläni. Ei herättänyt intohimoja suuntaan tai toiseen.

Adidas antiperspirantti
Suokkarini jo vuosian ajan. Ei lisättävää :)

Rituals Miracle Balm
Ritualsin balmit on ihan parhaita talven runtelemille käsille yöksi <3 Ja toki ympäri vuodenkin.

Rexona Maximum Protection
Toinen vakiokaverini. Tätä laitan yöksi noin joka toisena yönä. Ja adidasta sitten päiväksi.

Sante In-shower vartaloemulsio
Suihkussa käytettävä kosteusvoide on mun vakkarituote, koska olen niin laiska muuten rasvaamaan kroppaani. Näitä käytän noin joka toinen päivä ja saan aika kivasti lykättyä varsinaisen rasvaamisen tarvetta myöhemmäksi :D

L´ Oréal False Lash Wings Intenza
Heräteostos Tallinnan laivan alesta. Olikin muuten surkea ripsari tai ainakaan mun ripsissä ei toiminut yhtään! Kuiva massa, joka kökkööntyi harjaan niin, että oli ihan mahdoton saada edes jotenkuten siistejä ripsiä.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge
Ensimmäinen ”meikkimuna”, joka pääsee aika lähelle suosikkini Beautyblenderin tasoa! Tämä RT:n versio on puolet halvempi, mutta pinta menee ainakin mun käytössä paljon nopeammin rikki kuin Beautyblenderissä.

Ps Jos huomasitte Colorista-värin yhteiskasassa niin päätinkin jättää sen tästä postauksesta pois, koska teen pian oman postauksensa persikkaisista suoraväreistä :)

*Saatu blogin kautta.

4 vastausta artikkeliin “Maaliskuun 2017 loppuneet kosmetiikkatuotteet

  1. Haha, mä klikkasin tähän postaukseen just Coloristan perässä :D Palaan varmasti kyllä siihenkin postaukseen (kuten kyllä kaikkiin muihinkin) :))

    RT:n meikkisieni on myös mun suosikki, mutta totta että sen pinta tuntuu hajoavan aika pian – tai pian ja pian, mutta BB ei koskaan käytössä murtunut noin. Ehkä seuraavaksi ostan taas vaihteeks Bb:n :)

    Tykkää

    1. ANTEEKSI :D Se on tää, kun on ottanut kuvan sata vuotta sitten, niin mieli on ehtinyt jo muuttua moneen kertaan. Huomaan tän saman usein postauksia tehdessä! Mietin, että miks ihmeessä mä olen tänkin jutun laittanut tähän kuvaan :D

      Jep! Ihan selvästi pinta hajoilee BB:tä nopeammin :P

      Tykkää

  2. Haha, oisin kans halunnut lukea Coloristasta:DD Meikkisienistä kannustan koklaamaan EcoToolsia, on halpa ja hyvä! Tosin omaani en oo vielä kauhean pitkään käyttänyt, joten en tiedä miten se sit käytössä kestää, en ole mitenkään helläkätinen pestessäni sientä ja kynnet raapii aina.

    Tykkää

    1. ANTEEKSI, ks. selitys yllä :D

      Mullakin on Ecotools testissä ja itse asiassa se muistuttaa enemmän tätä RT:n sientä kuin Beautyblenderiä. Pintaankin oon saanut jo yhden halkeaman, vaikka en ole 5-6 kertaa enempää käyttänyt :P Edullinen hinta ja ympäristöystävällisyys toki kompensoi, eli pitää vielä testata enempi, että osaa verrata :)

      Tykkää

Jätä kommentti