Blogitapahtumat · Ihonhoito · Luonnonkosmetiikka

Vinkki kosmetiikkadiggarin polttareihin

Oletko järjestämässä polttareita ja tuntuu, että tankotanssit tai morsiamen laittaminen myymään jotain tosi epämääräistä on niin nähty? Mulla olisi yksi ihan supervinkki kosmetiikasta pitävän morsiamen polttareiden ohjelmanumeroksi! Nimittäin kurssi, jossa pääsee itse tekemään kosmetiikkaa ja vieläpä luonnonkosmetiikkaa :)

Niin kuin monesti hyvät asiat, tämäkin sattui kohdalleni mutkan kautta ja sattumalta (vaikka en uskokaan sattumaan haha). Luonkos-nimisestä yrityksestä tarjottiin mahdollisuutta tutustua heidän järjestämiinsä luonnonkosmetiikan tekokursseihin niin, että sain kutsua tilaisuuteen bloggaajakavereita ja pääsimme yhdessä tekemään. Meitä oli yhteensä kuusi bloggaajaa ja ryhmän pieni koko oli kyllä ihan perusteltu ;)

Luonkos on suomalainen kahden luonnosta ja turvallisesta kosmetiikasta kiinnostuneen naisen yritys, ja Miia ja Jonna olivat todella innostuneita ja omistautuneita asialleen, mahtavaa!

Luonkosin naiset kertoivat yrityksestään ja vakuuttavista taustoistaan kosmetiikan ja luonnon parissa. Sitten olikin aika laittaa meidät hommiin! Kurssilla pääsee siis todella itse tekemään, eikä tarvitse vain sivusta seurata ja kuunnella kun vetäjä tekee.


Valmistimme hoitavan Aina-kasvobalmin ja  rauhoittavan Rauha-kasvoveden. Purkit sai koristella haluamallaan tavalla ja reseptit saimme mukaan. Tykkäsin tosi paljon ja voin suositella kurssia polttariporukan lisäksi kaikille luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille! Tarkempia tietoja kursseista löytyy Luonkosin kotisivuilta :)

Ps Nyt viikonloppuna 8.4.-9.4. järjestetään Messukeskuksen Talvipuutarhassa luonnonkosmetiikan Luonnonkaunis-messut! Itse olen menossa sinne sunnuntaina, joten siellä siis näemme jos säkin olet tulossa! Viime vuonna messuilla oli ainakin tosi hyviä tarjouksia ja messut ovat sopivan pienet myös niille meistä, joille I love me -messut ovat vähän liikaa :)

Kurssi saatu blogin kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s