Ihonhoito · MAC · Seerumit · Silmänympärysvoiteet

MACin ihonhoitohan toimii!

MAC on jo vuosia ollut yksi ehdottomista lempparimerkeistäni. Tarkennus: lempparimeikkimerkeistäni. En jotenkin ole edes noteerannut merkin ihonhoitoa, niin vahva meikkileima MACillä minulle on. En ole vuosien saatossa ostanut MACiltä ihonhoidon puolelta kuin huulirasvan ja Fix+-kasvosuihkeen (joka kyllä melkein menee sinne meikkikategoriaan, kun käytän sitä meikkipohjan freesauksen lisäksi luomivärin levittämiseen kastelemalla siveltimen siinä). Olikin tosi tosi kiva, kun sain Petra-Viilankantoluvan kokoamasta joulukalenterista MACin ihonhoitoa. En ehkä olisi itse tuotteita ostanut, mutta tarjottimella eteeni kannettuna: totta kai kokeilen! :)

thumb_p2232725_1024

Testiini pääsi Lightful Marine-Bright Formula Essence ja Fast Response Eye Cream. Eli siis seerumi ja silmänympärysvoide. MACin ihonhoito on pakattu valkoisiin pakkauksiin ja tuotteet näyttävät ulkonäöltään kiinnostavilta. Hyvä hyvä, mitenkäs se sisältö sitten?

thumb_p2232728_1024

Seerumissa on Fix+-suihkeesta ja joistain meikkivoiteista tuttu mekanismi, eli kantta kääntämällä pumpun saa lukittua niin, että tuotetta ei tule vahingossa pakkauksesta ulos. Pumppu toimii korkin päältä painamalla ja kaksi pumppausta on juuri sopivasti omalle iholleni.

Silmänympärysvoidetuubissa on kapea kärki, josta tuotetta saa oikean määrän puristamalla pakkausta.

thumb_p2232735_1024

Marine-Bright Formula Essence (kuvassa alempana) on koostumukseltaan aika perinteinen seerumi, ohuehko, muttei kuitenkaan ihan vesimäinen. Se imeytyy ihoon nopeasti ja jättää kosteutetun ja pinnan. Mielestäni oikein kiva ”peruskosteuttava” ja kevyesti kirkastava seerumi, jota olen käyttänyt päivällä meikin alla, mutta tämä toimii myös yöksi käytettynä. Luulen, että seerumi toimisi hyvin myös primerina, jos iho tarvitsee hieman lisäkosteutta ja siloitusta ennen meikkivoidetta. Tuoksu on erittäin mieto ja raikas. En löydä hintaa Stockmannin nettikaupasta, mutta uskon sen olevan n. 50 €.

Vielä enemmän tykästyin kuitenkin silmänympärysvoiteeseen. Koostumus on ihanan paksua, muttei kuitenkaan kovin tuhtia tai balmimaista. Ennemminkin kuvailisin koostumusta geelin ja voiteen välimuodoksi, joka kuitenkin on paksua :D Tuote imeytyy silmänympärysihoon hyvin ja sopii loistavasti meikin alle. Olenkin käyttänyt silmänympärysvoidetta vuodenvaihteesta lähtien joka päivä sekä aamuisin että iltaisin, ja tykkään kovasti! Tosi hyvä vaihtoehto, jos haluat käyttää yhtä ja samaa tuotetta aamulla ja illalla, etkä tykkää ihan lirukoostumuksesta. Hinta on 35,90 €.

En tiedä teistä, mutta mulle MACin Back to MAC -konsepti on aina pieni lisäarvo kun mietin, ostanko jonkin tuotteen MACiltä vai muualta. Nämä ihonhoitotuotteet kuluvat paljon meikkejä nopeammin, ja ihan pian saan tyhjästä silmänympärysvoiteesta yhden tyhjän pakkauksen seuraavaa ilmaista huulipunaani varten ;) Hommahan menee niin, että kuudesta tyhjästä pakkauksesta saat huulipunan! Ilmaisia lounaita ei ole, mutta ilmaisia huulipunia kylläkin :D Positiiviset kokemukset näistä kahdesta ihonhoitotuotteesta saavat mut ehdottomasti pitämään muutenkin silmäni auki MACillä myös ihonhoidon suhteen.

Ostatteko te MACiltä vain meikkejä vai myös ihonhoitoa? Mitkä ihonhoitotuotteet ovat kokeilemisen arvoisia? :)

8 vastausta artikkeliin “MACin ihonhoitohan toimii!

 1. Tossa sy-voiteessa näyttää olevan just ihana koostumus kuvankin perusteella, itselle ei ole ikinä tullut mieleen kokeilla MACin ihonhoitoa tai ei ole ollut siihen paloa, mutta sy-voide alkoi kyllä kiinnostamaan. :)

  Tykkää

  1. No sanopa muuta!! Ei missään nimessä olisi tullut mieleen lähteä shoppailemaan ihonhoitoa MACiltä! Hyvä, että sy-voiteen koostumuksen ihanuus välittyi kuvasta, mua nimittäin nyt jo vähän ahdistaa, kun tuote loppuu kohta :D

   Tykkää

 2. Mulla on tuosta Marine-linjasta kasvovesi ja se on ihana! Prep+Primen silmänympärysvoide oli kanssa hyvä päivällä käytettäväksi.

  Tykkää

  1. Joo, täytyy ehdottomasti katsella MACin ihonhoitoa enemmän sillä silmällä :) Itse asiassa nyt muistin, että onhan mulla ollut myös sellainen pieni pipettipullo kasvoöljyä ja se oli TODELLA hyvää! <3

   Tykkää

  1. No siis JOOOOOO, tokihan mä nyt sitä olen kokeillut ja käytänkin monena päivänä viikossa! :) Mulla on itse asiassa jo jonkin aikaa ollut hakusessa se kultainen versio, mutta se on aina loppu :( Mä kyllä miellän Stroben meikkituotteeksi, en ihonhoidoksi :)

   Tykkää

 3. Toi silmänympärysvoide on kyllä hyvä! Sain joskus kokeiluun sellasen oliko se nyt volcanic ash kuorinta ja siitä tykkäsin todella paljon. Pitäis hankkia itekin joskus se täysikokoinen tuubi, mutta on niin paljon käyttämättömiä tuotteita kokeiltavaksi… : D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s