L`Oreal · Meikinkiinnityssuihkeet · Meikit · Meikkipohjat

Ratkaisu ihon kiiltelyyn

thumb_p2232748_1024

Luin uutuuksien erikoisnaisen, Virven blogista L´ Oréalin uudesta Infallible Fixing Mististä. Meikinkiinnityssuihke on sinänsä vanha juttu, eikä välttämättä olisi muuten herättänyt kiinnostustani, mutta tässä suihkeessapa on yksi jännyysmomentti.

Suihkeen pohjalla on ”puuteria”, joka pulloa ravistettaessa sekoittuu nesteeseen. Pitäisikö tämä sitten ihon kiillottomana koko päivän? Pakkohan tätä oli kokeilla!

Kirjoittelin juuri talven kuivattamasta ihostani ja tehokosteuttavista tuotteista, joten nyt ei ole paras aika kokeilla, mihin Fixing Mist pystyy. Mutta vaikka ihoni kuivuu, kyllä se silti päivän mittaan kiiltelee otsan ja nenän kohdalta. Nämä ovat näitä sekaihon ”iloja”, jotka tekevät ihonhoidosta ja meikkaamisesta välillä aika haasteellista.

thumb_p2232738_1024

Kokeilin muutamina peräkkäisinä päivinä täysin samaa meikkipohjaa suihkeella ja ilman. Ja niin, että kaikki päivät vietin samoissa olosuhteissa eli suomeksi sanottuna töissä :D Ja kyllä, ero oli selkeä. Suihkeella kyllästetty meikki ei kiillellyt, eikä meikkipohja tarvinnut mitään korjailua päivän aikana!

Pelkäsin etukäteen, että näinköhän ihon mattapintaisena pitävä suihke korostaisi ihoni pintakuivuutta. En kuitenkaan huomannut mitään kuivattavaa vaikutusta tämän kanssa, ihan mahtavaa!

thumb_p2232752_1024

Odotan innolla kesäsäitä (siis myös tämän suihkeen takia haha), että pääsen kokeilemaan suihkeen tehoa kunnon meikkivoidetta sulattavalla helteellä! Sitä odotellessa.

Iso peukku ja suositus siis Infallible Fixing Mistille! Loistava tuote, mikäli iho kiiltelee häiritsevästi päivän mittaan ja meikkivoide lähtee liikkumaan. Hintaa suihkeella näyttäisi olevan 10,90 €, joten loistava hinta-laatusuhdekin tuotteella on.

Kuka aikoo kokeilla? Vai joko olette way ahead of me? :D

Tuote saatu kaverilta :)

20 vastausta artikkeliin “Ratkaisu ihon kiiltelyyn

 1. Hei! Ehdottomasti kokeiluun tämä, erityisesti kesää varten laitan korvamerkin tälle. Monesti kesäisin käytän vain ihon pintaa tasoittavia tuotteita eli periaatteessa pohjustan ihon peittämällä huokosia jne ja jätän meikkivoiteen/-puuterin pois, jotta tunne iholla on helteellä kevyempi. Mielenkiintoista olisi kokeilla miten tämä toimii pelkän pohjustuksen kanssa. Kesää odotellessa… :)

  Tykkää

 2. Olen tätä kokeillut ja toimii melko hyvin, muttei ihan täydellisesti;) Voi tietysti johtua naamavärkistänikin, ettei täysin pelitä, mutta tuote on mukavan erilainen puuterin ansiosta, joten käytän ihan mielelläni:)

  Tykkää

  1. Kiitos kommentista! Mua just kiinnostaa, että miten toimii, jos kiiltoa on enemmänkin. Huomaat kuitenkin eron ja on apua eli hyvä! :)

   Tykkää

 3. Mulla tällä hetkellä käytössä NYX:in matte finish -suihke, mutta tuota lorkkua voisin kyllä testailla seuraavaksi. Mulla kun on tällä hetkellä aknelääkitys meneillään, jonka vuoksi iho juurikin hilseilee ja on pintakuiva, mutta kuitenkin rasvottuu päivän aikana todella tehokkaasti. Tästäpä tulikin mieleen, että oisko sulla suositella jotakin suht peittävää ja hyvää meikkivoidetta tällaiselle vähän samankaltaiselle iholle, kuin sullakin on? :) Tällä hetkellä käytän lorkun infalliblea, joka jättää ne kuivat kohdat tosi inhottavasti näkyviin ja täten koko meikkipohja jää tosi epätasaiseksi niin oon tässä pähkäilly, että mitähän sitä seuraavaksi tähän ongelmanassuun kokeilisi. Tietysti ei tällä hetkellä varmaan oikein mikään meikkivoide pääse oikeuksiinsa mun iholla, kun tosiaan sen aknehoidon vuoksi on sitä hilseilyä, mutta jos edes joku vähän tasaisemman pinnan jättävä löytyis niin ois kiva :)

  Tykkää

  1. Onhan sulla kunnon kosteustuotteet käytössä aknelääkityksen kanssa? Se on ensimmäinen asia, johon todella kannattaa kiinnittää huomiota :) Jos se puoli on kunnossa, niin sitten tarvitset kosteuttavamman meikkivoiteen! Jos tykkäät peittävästä, niin suosittelen omaa suosikkiani, MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundationia. Ei kuivata, mutta peittää ja kestää. Aivan ihana tuote <3 Tässä yksi linkki, jossa tämä on käytössä:

   https://misspiggyspearls.com/2016/03/28/toivepostaus-kuinka-meikata-nappylat-piiloon/

   Hyvä vinkki on myös tuossa postauksessakin ollut, eli peittävään meikkivoiteeseen voi sekoittaa hieman valoatuovaa meikkivoidetta, jolloin pohja on kuulaampi :)

   Tsemppiä ihon kanssa! Itselläkin tosiaan vaikka mitä ongelmia ollut, joten fiilaan ihan täysillä :)

   Tykkää

   1. Ainakin periaatteessa pitäis olla, tietty voisinhan mä vielä jotain astetta tujumpaakin kamaa kokeilla ainakin yöksi laittaa :) Nyt siis laitan yöksi lääkevoiteen päälle Vichyn Nutrilogie 2 -hoitovoidetta ja aamulla TBS Vitamin E -essencen, Vichyn Aqualia Thermal -seerumin ja LRP Effaclar H -hoitovoiteen.
    Tuo MAC vois olla kyllä kokeilemisen arvoinen heti, kun vaan pääsen johonkin, missä sitä myytäis, että pääsee testaamaan oikean sävyn :)

    Tykkää

   2. Hei bongasin tänään Smashboxilta yhden vähän samanlaisia juttuja lupaavan meikkivoiteen, kun toi sun suosittelema MAC. Harmikseni en löytänyt kyllä pikasella googlettelulla noiden keskenään vertailuja, mutta kyseessä oli Smashboxilta siis Studio Skin niminen meikkivoide. Sullakaan ei varmaan kokemusta tuosta ole, vai? Tuota Smashboxia kun saisi Kicksistä niin sitä olis kyllä kiva testata ja vieläpä kuulostaa hyvin samankaltaiselta kuin se MAC :) Ehkäpä pitää kävästä joku päivä siellä Kicksissä ja vaikka myyjältä kysästä, osaako yhtään verrata siihen MAC:in voiteeseen.

    Tykkää

   3. Äääh! Unohdin kommentoida aiemmin! Ei valitettavasti ole kokemusta tuosta, mutta parin bloggaajan tiedän ihastuneen siihen! Pyydä ihmeessä Kicksissä myyjää kokeilemaan sitä sulle koko kasvoille, niin näet, miten meikkivoide asettuu. Toivottavasti löydät sopivan :)

    Tykkää

 4. Mä ostin tän heti kun näin Virven postauksen tästä! Ja oon tykänny! Mä laitan sitä yleensä suoraan meikkivoiteen päälle ennen puuteria, sit puuteroin kevyesti vasta tän jälkeen. Toimii! Odotan innolla kesää et saan tän kunnolla testiin.. 😊

  Tykkää

 5. Miksihän mä ylipäätään edes luen sun blogia, kun joka postauksesta aina tarvin jotain :D Onneksi en muista ihan kaikkia himotuksia, jotka saat aikaan. Mulla ei kiiltely ole mikään suuri ongelma, mutta kyllä kiinnostaa silti testata.

  Tykkää

 6. Mulla kiiltely T-alueella on isoin ”meikkiongelma”. Kun suihkin tätä kasvoille, meikkiä ei juurikaan tarvitse työpäivän aikana (10h) korjailla. Sipaisen puuteria joskus iltapäivällä, jos muistan. Aiemmin naama alkoi kiillellä jo tunnin-kahden jälkeen.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s