Hiukset · Kerastase

Voiko hoitoaineen jättää väliin?

thumb_pc061477_1024

Miss Piggy’ s Pearlsia pidempään lukeneet tietävät, että mä koen suihkussa käynnin hyvin vaivalloiseksi ja aikaa vieväksi. Tai tarkemmin ottaen en itse suihkua vaan siellä tapahtuvaa hiusten pesua. Blondattua tukkaa ei edes kovin usein tarvitse pestä, mutta nekin harvat kerrat tuntuvat joskus ihan ylivoimaiselta. Oikeastaan, jos joku pysäyttäisi kellon siksi aikaa, asia olisi ok. Mutta kun hiusten pesuun vaikutusaikoineen ja hiusten ”jälkitöihin” hujahtaa vähintään puoli tuntia, en tykkää. Iltaisin aika on niin kortilla, että mieluummin tekisin jotain pakollisia juttuja tai sitten lukisin sen hetken rauhassa kirjaa teemukin ääressä :D

Olen aiemmin kokeillut muutamaa eri 2-in-1 shampoo-hoitoainetta, mutta jokaisessa tuotteessa on ollut jotain vikaa. Yleensä se, että tuote ei vaahtoa kunnolla eikä aikaansaa hiukseen puhdasta fiilistä. Turhaa se helppokin pesu silloin on jos lopputulos ei kuitenkaan miellytä.

thumb_pc061480_1024

Marraskuussa kävin L’Oréalin kampaamohiusmerkkien pr-tilaisuudessa. Tilaisuuden järjestäjä Anna oli niin ihana, että kysyi kaikilta osallistujilta etukäteen hiustemme kunnosta ja spekseistä, ja saimme lähtiessä goodie bagit juuri meille valituista tuotteista. Yhtenä tuotteena mun bägissä oli Kérastasen Resistance-linjan Bain Thérapiste, joka tietysti herätti heti kiinnostukseni lupauksellaan riittää yksinään shampooksi ja hoitoaineeksi. Heti testiin!

thumb_pc061484_1024

Bain Thérapisten koostumus on todella paksua. Tuotetta neuvotaan ensin hieromaan ja lämmittämään kämmenten välissä, jolloin paksu koostumus muuttuu vielä venyvämmäksi. Sitten vaan hiuksiin. Ja tiedättekö, tämä TODELLA vaahtoaa! Ihan  kuin olisi normaalia shampoota laittanut. Eikä vaadi sen enempää emulgointia kuin mitä normaalistikin veden kanssa teen. 

Mutta tärkeintä on tietenkin lopputulos. Ja sehän on hyvä! Hiukset jäävät puhtaaksi ja pehmeiksi, enkä ole tarvinnut erillistä hoitoainetta. Ihan sikahyvä tuote siis! Bain Thérapistesta on tullut mulle vakkari arjen kaveri, pesen joka toinen kerta tällä, yleensä arkena kun ei enempään ole resursseja. Viikonloppuna sitten hoidan värin ylläpidon, mahdolliset hoitavat naamiot ja sen sellaiset aikaa vievät jutut. 

Löytyykö sieltä muita hiustenpesulaiskottelijoita? Mä NIIN suosittelen tätä tuotetta, helpottaa arkea huomattavasti :)

Tuote saatu blogin kautta, mainitaan se nyt vielä ettei jää kellekään epäselväksi :D

10 vastausta artikkeliin “Voiko hoitoaineen jättää väliin?

 1. Mulla on Matrixilta samantapainen tuote, korvaan sillä joka toisen pesu kerran. Tosin esim. Lushin shampoopaloilla pestessä, mulle riittää hyvin, kun suihkutan suihkun jälkeen hiuksiin jätettävää hoitoainetta. :)

  Tykkää

 2. Moi! Tulipas tarpeeseen tämä oiva tuotevinkki. Tunnustan… Olen samaa mieltä hiusten ”hoidosta”. Haluan säästää aikani tähdellisempiin juttuihin. Minulla on vielä pitkät hiuksetkin… lääh ja puuh…:)

  Tykkää

 3. Mä en ole vielä löytänyt tällaista tuotetta mikä toimii. Mun hiukset rasvoittuu tosi nopeasti ja en ole saanut millään tällaisella tarpeeksi puhdasta jälkeä, vaan hiukset ovat tuntuneet rasvaisilta edelleen heti pesun jälkeen.

  Tykkää

  1. Joo, toi on just se ongelma. Mulla ei kyllä rasvoitukaan tukka kovin nopeasti, mutta siis mäkään en ole muilla tuotteilla saanut näin puhdasta lopputulosta.

   Tykkää

 4. Tää meni heti ostoslistalle, ei ees pahan hintainen! Mun hiukset ei vaadi mitään huipputehoja shampoolta koska käytän hyvin vähän muotoilutuotteita. Oikeanlaista hoitoainetta vaikea löytää, ettei lätsäyttäisi koko fledaa. Tuo kuulostaa niin sopivalta, pakko testata!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s