Benefit · Clarins · KC · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · Lumene · Real Techniques · Schwarzkopf

Lokakuussa 2016 loppunut kosmetiikka

thumb_pb061065_1024

Nyt mä otan loppukirin loppuneiden kanssa! Lokakuussa niitä olikin varsin maltillinen kasa :)

thumb_pb061069_1024

Clarins Instant Smooth Perfecting Touch*
Ihon pintaa tasoittava meikinpohjustusvoide. Voidetta kaapaistaan spaattelilla purkista, ja itse tykkäsin lämmitellä sitä sormen alla hetken ja sitten levittää sormin kasvoille. Hyvä ”perusprimer”, joka tasoittaa ja varmaan auttaa vähän meikin pysyvyyteenkin. Ihohuokosia en kuitenkaan saanut tällä häviämään, vaikka kuinka yritin.

Real Techniques Sponge
Tää oli tuliainen kaverilta ja tää oli hyvä!! Voisi sanoa, että Beautyblenderin tasoinen muuten, mutta pinta alkoi halkeilla huomattavasti nopeammin kuin BB:n kanssa. RT:n sienen koostumus oli myös aika erilainen BB:n kanssa, mutta pidin jämäkämmästä (ei kovemmasta!) koostumuksesta tosi paljon. Lattealla päällä oli tosi kiva levittää meikkivoidetta. Voisin helposti ostaa toiste, hintakin on reilusti halvempi kuin Beautyblendereissä.

Lumene Skin Tone Perfector Honey Glow*
Aina yhtä ihana <3 Tämä Lumenen hohtovoide siis. Juuri sopiva hehku, ei yhtään överi, mutta toisaalta huomaa käyttäneensä. Tarkempi esittely löytyy täältä. Hävisiköhän tämä tuote Lumenen hiljattaisessa uudistuksessa, toivottavasti ei!

Benefit Bad Gal Lash
Tääkin oli hyvä! Ripsiväri siis. Iso ”normaali” harja ei ole itselleni se lempparein vaihtoehto, mutta lopputulos oli todella kiva! Voisin ostaa täysikokoisen.

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster*
Itseruskettavat tipat kasvoille, joita annostelin kerralla usemmiten 3-4. Kiva ja luonnollinen lopputulos ja loistotuote niille, joiden mielestä itseruskettavien käyttö on työlästä tai vaikeaa. Nokasta vain muutama tippa kosteusvoiteeseen (tai seerumiin, niin kuin itse yleensä tein), sekoitus sormella ja eikun kasvoille. Hyvä tuote!

thumb_pb061068_1024

KC Professional Color Mask Platinum
Jo toinen tyhjentynyt Platinum-suoravärinaamio! Jos sulla on harmaat hiukset, tarvitset tämän. Ehdottomasti kokeilemistani tuotteista paras grannyn ylläpitoon.

Schwarzkopf Professional Osis + Refresh Dust*
Kuivashampoo, josta ei harmi vaan tullut lemppariani. Jätti jotenkin ihan kylmäksi.

thumb_pb061073_1024

Kylmägeeli Ratiopharm
Tämä menisi ehkä lääkkeen puolelle, mutta en malta olla vilauttamatta tuotetta, jos tämä on jollekin teistä uusi juttu. Nimittäin kylmägeeli roll-on-pullossa! Mähän kärsin pohkeiden jumituksesta, suonenvedoista ja sellaista vaivasta aika helposti. Olen kokeillut magnesiumia sisältävää suihketta ja voiteita, mutta vaivan ollessa pahimmillaan vain kylmägeeli ja kylmäkallet auttavat nukkumaan. Koin ihan valtavan työlääksi nousta sängyssä pyörimisen ja kylmägeelin levittämisen jälkeen ylös pesemään käsiä, koska kylmägeelistä jää käsin levitettäessä inha kylmä tulla käsiin ja ne on pakko pestä. Plus en tykkää, kun se nenän avaava haju ei aina meinaa lähteä saippuallakaan. Ja tietenkin tämän tehtyäsi olin jo sen verran pirteä, että nukkuminen oli entistä vaikeampaa. Mutta tadaaaaaa, sängyssä pyörijä on hyvä ja nappaa yöpöydältä roll-on-pullon, levittää sitä sääriinsä ja jatkaa nukkumista (-sen yrittämistä). Suosittelen pohjevaivaisille :)

Triply Dry antiperspirant
Vanha kunnon hikoilijoiden suosikki Triple Dry on perinteisesti ollut yöksi käytettävä antiperspirantti. Tämä uudempi suihkutettava versio sopii hyvin käytettäväksi myös päivisin ja odotukseni olivat suuret. Jälkikäteen en ole ihan varma, tykkäsinkö tästä vai en :D Oikeasti! Siis kyllä tämä oli vähintään sellaista ihan hyvä -kategoriaa, mutta en vielä uskalla julistaa tätä sen paremmaksikaan, ennen kuin testaan vielä toisen pullon. Onneksi antiperspirantti on tuote, jota kyllä kuluu ;)

Tällaiset loppuneet lokakuussa :) Näkyikö jotain kivaa?

*Saatu blogin kautta.

6 vastausta artikkeliin “Lokakuussa 2016 loppunut kosmetiikka

  1. Apua, alan kyllä itkemään, jos tuo Lumenen ihana hehkuvoide hävitettiin uudistuksen myötä! Mutta eihän ne niin voi tehdä…?

    Tykkää

Jätä kommentti