Kilpailu · Limited Edition · MAC · MAC Limited Edition

Nyt kannattais kommentoida!

En ole ikinä juurikaan seurannut blogiini jätettyjen kommenttien määrää. Paitsi nyt. Huomasin nimittäin, että ensimmäisen 10 000 kommentin rajapyykki lähestyy..! Ja mikä ihana tekosyy se onkaan saada kiittää kaikkia ihania, jotka blogiini jaksatte kommentoida. Kommenttien lukeminen on aina iso ilo ja antaa mulle ajattelemisen aihetta, hymyä, kiitollisuutta ja joskus liikutustakin. Kaikkia kommentoijia en voi muistaa muuten kuin sanomalla KIITOS JA SYDÄN, mutta yhtä voin lahjoa hieman enemmän. Arvaatteko millä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No tietty tällä MAC x Chris Chang limited edition -puuterilla <3 <3 Prep + Prime Transparent Finishing Powder ei sisällä sävyä vaan kiinnittää ja fiksaa minkä sävyisen nassun tahansa, joten tämä on täydellinen palkinto koska se sopii kaikille! Nämähän myytiin jo jokin aika sitten loppuun, mutta ostin näitä samalla vaivalla kaksi ja toisen jätin odottamaan, että voin julkistaa tämän arvonnan. Tarkemman arvion puuterista voit katsoa täältä.

Homma menee niin, että se henkilö, joka jättää blogiini sen kymmenennentuhannen kommentin, saa puuterin omakseen. Mikäli itse menen sössimään ja kommentoin tuon rajapyykin kohdalla, voitto menee kommentille numero 10 001 :D

Jos sulla ei ole asiaa juuri niihin postauksiin, joita lähiaikoina julkaisen worry not, koska kommenttina voi laittaa ihan mielellään myös yleisesti terveisiä, toiveita ja palautetta :) En tietenkään kerro tarkkaan, missä kommenttiluvussa nyt mennään, mutta sanon, että vaikka h-hetki ei olisi käsillä vielä ihanjustnyt, jokainen kommentti on lähempänä voittajan selviämistä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olisiko tämä just sun? <3 :)

Onnea kaikille tasapuolisesti ^_^

77 vastausta artikkeliin “Nyt kannattais kommentoida!

  1. Nyt onkin sitten hyvä hetki kommentoida asiasta, josta pitänyt jo muutaman päivän kiittää.

    Nimittäin se ripsiväritön meikkiopastuksesi. Se ihan ensimmäinen. Uskaltauduin kokeilemaan samaa ja se on ollut tämän kesän hitti. :)

    Tykkää

  2. Olispa ihana tuote :) Puutereista käytän aina värittömiä. Niillä tulee mielestäni raikkain lopputulos.

    Tykkää

  3. En ole ikinä omistanut tai edes päässyt hiplaamaan mac tuotteita, joten tää olis unelma voitto jos natsaa. Kiitos ihanasta blogista. Koirille raaputukset!

    Tykkää

  4. Vois ihan vaan ton rasian takiakki haluta tuon, mutta itsella on mac vielä täysin kokematon merkki. En omista mitää macin tuotetta.

    Tykkää

  5. En ole varma olenko aiemmin sinun postauksia kommentoinut. Ehkä joskus. Tuo MAC:in limited edition sarjan pakkaus on taas todella kaunis, suurin osa Chris Sang yhteistyön tuotteista ei kuitenkaan ”kutkuttanut”mieltäni niin en niitä itselleni Stockmannilta tilannut(olen muutenki viime aikoina ostanut järkyttävät määrät kosmetiikkaa:) ). Seuraan aktiivisesti blogiasi ja erityisesti ihanat kuvat koiristasi ilahduttavat(vaikkakin itselläni on kissa).

    Tykkää

  6. Hillitön määrä kommentointeja, ihan huippua!
    Täytyyhän sitä kokeilla et olisinko se 10000. Teidän ihanien blogeja lukiessa on alkanut meikit taas enemmän kiinnostaa!

    Tykkää

  7. Heippa! Sulla on kiva blogi, käyn aina aika ajoin kuikuilemassa onko tullu uusia postauksia. Olen saanut paljon hyviä meikkivinkkejä, kiitos siitä :)

    Tykkää

  8. Hiuspostauksia on aina kiva lukea ja sun kevyen meikin- jutut ilahduttaa aina kans! Tuolla puuterilla on niin mahtava pakkaus et ei sitä kehtaa käyttää loppuun ikinä.

    Tykkää

  9. Heippa! Oon lukenu sun blogia paljon mutten oo varmaa koskaa vielä kommentoinu mittää :D plussaa positiivisesta asenteesta ja arvosteluista, aina on kiva tietää mikä mahollisesti toimii!

    Tykkää

  10. Aika siisti idea. En oo omistanut ikinä mitään Mac-tuotetta. Tää itseasiassa vaikuttaa aika jännältä.

    Tykkää

  11. meinasin myös käydä ostamassa tän puuterin luettuani sun kirjotuksen siitä, mut ei sitä ollut enää :(

    Tykkää

  12. Luen aina kaikki sun kirjoitukset vaikka kommentoin hyvin harvoin 😊 Olen huomenna lähdössä risteilylle ja tutkailin jo etukäteen minkä puuterin ostaisin, uskaltaiskohan asian jättääkin sattuman haltuun 😁

    Tykkää

  13. Luen aina kaikki sun kirjoitukset vaikka kommentoin hyvin harvoin ? Olen huomenna lähdössä risteilylle ja tutkailin jo etukäteen minkä puuterin ostaisin, uskaltaiskohan asian jättääkin sattuman haltuun ?

    Tykkää

  14. Onpa upea palkinto! Tuo puuteri piristäisi pitkän aikaa, sen verran kaunis ja värikäs tuo rasia on. Ilman ripsiväriä ja silmärajauksia menty täälläkin, syynä allergia ja vuotavat silmät.

    Tykkää

  15. n. 10 000 kommenttia ja mä en oo ikinä tänne kommentoinut :D vähän noloa kun melko kauan olen sun blogia kuitenkin lukenut! Pitäisi opetella kommentoimaan useammin.

    Tykkää

  16. Aina mä luen mut en yleensä kommentoi. Mut saipa tuon ihanuuden kuka tahansa, kiitos kaikista jutuista ja jatkan kyllä edelleen lukemista :)

    Tykkää

  17. Tää puuteri multa löytyykin, tosin on loppumaisillaan jo eli pitäis uusi hankkia :)
    Tykkään kovasti!

    Tykkää

Jätä kommentti