Aptekkikosmetiikka · Ihonhoito · Kosteusvoiteet · Naamiot · V 10 Plus · Yhteistyöt

Janoiselle iholle

Yhteistyössä V 10 Plus

Olen kirjoittanut V 10 Plus -merkin ihonhoidosta blogissa monta kertaa, viimeksi toukokuussa, jolloin kerroin sekaiholle oivallisesti sopivasta seerumista sekä erihyvästä silmänympärysvoiteesta. Intoilin jo silloin, että mulla on vielä hihassa yksi ässä, nimittäin pari uutta tuotetta, jotka sopivat ihan kaikenlaisille ihotyypeille ja joita jokainen (ainakin lähes!) tarvitsee.

V10Plus

Kyseessä on tietenkin ihon perusteellinen kosteutus ja kosteustasapainon ylläpitäminen! Sain uudet Okinawa Deep Sea Water Maskin ja Deep Moist Gelin testiin juuri siinä vaiheessa, kun ihoni oli vihaisimmillaan ja huomasin jälleen kerran keskittyneeni liikaa näppylöiden nitistämiseen ja tehohoitoon. Liialla tarkoitan sitä, että unohdin tarkastella ihoani mistään muusta vinkkelistä kun kaikki aikani meni lähietäisyydeltä näppylöiden peilistä tuijottamiseen. Huomasin, että kun laitoin ohimennen kasvoille pussinäytteenä saamani (en edes muista minkä) kosteuttavan naamion, ihoni imaisi sen hetkessä. Hupsista :D

Okinawa Deep Sea Water Maskin ja Deep Moist Gelin iskin molemmat kasvoille heti huhtikuisesta V 10 Plusin pr-tilaisuudesta kotiuduttuani ja en oikeasti liioittele kun sanon, että seuraavana aamuna ero ihossani oli huomattava. Kosmetiikasta bloggaavana mun täytyi ennen usein muistuttaa itseäni olemaan tarpeeksi kriittinen, eikä mennä liiaksi tunteella. Nykyisin kokemuksen kartuttua taas olen joskus ehkä vähän liiankin skeptinen, nimittäin kävin useasti tuonakin aamuna peilin edessä syynäämässä kasvojani, että ei ihoni nyt oikeasti voi näyttää erilaiselta yhden yön jälkeen. Vasta kun Kissis laittoi paria tuntia myöhemmin viestiä. että mitä ihmettä, hänen ihonsa näytti todella hyvältä yhden yön jälkeen, vastasin caps lock päällä, että SAMA TÄÄLLÄ.

V10Plus_deepmoistgel

Taisin jo silloin huhtikuussa hihkua Instassani, että Deep Moist Gelin levittämisen todella huomaa ihosta. Pr-tilaisuudessa testailimme innoissamme tuotetta kämmenselkiimme ja kyllä, todella pehmeä ja siloinen pinta tuli. Ihan silminnähtävä ero toiseen käteen. Tuote on todellinen hyaluronihappococktail, se nimittäin sisältää hyaluronihappoa neljässä eri muodossa maksimaalien kosteustehon aikaansaamiseksi. Itselleni Deep Moist Gel on kivunnut sellaiseksi toimii aina -tuotteeksi. Se on tarkoitettu käytettäväksi seerumin ja voiteen välissä, mutta itse olen joskus kiireessä mennyt tällä yksinäänkin. Ihana kosteusbuusti iholle, jolla vaikkapa muuten tykkää käyttää mattaisen pinnan jättävää kosteusvoidetta, mutta se ei yksin riitä kosteuttamaan ihoa tarpeeksi. Aina jos tarvitsen varman ja hyvän kosteuttajan, laitan tätä.

V10Plus_okinawadeepseafacemask

Olen siirtynyt kosteuttavissa naamioissa kokonaan yön yli -versioihin eli naamio levitetään kasvoille illalla ja aamulla vasta pestään pois. Tällainen käyttötapa nopeuttaa ihonhoitorutiinejani niin paljon, että iso kiitos vaan näiden keksijälle ^_^ Okinawa Deep Sea Water Mask on uusin kokeilemani yön yli -naamio. Nyt kun olen pitänyt näitä kahta tehokosteuttajaa mukana rutiineissani, vaikutusta ei tietenkään enää joka aamu näe samalla tavalla kuin ensimmäisen käyttökerran jälkeen, mutta toki tarkoituksena on, ettei ihoaan päästä kuivumaan niin, että se janoaa kosteutta! Mun ja muidenkin sekaihoisten kannattaa kyllä olla tosi tarkkana sen kanssa, ettei hoida vain ihon rasvaisuutta tai epäpuhtautta vaan muistaa myös pintakuivuuden.

V10Plus_swatch1

V 10 Plus -naamio (kuvassa ylempänä) on kirkasta geeliä, joka muuten tuntuu aivan älyttömän ihanalta myös auringossa vietetyn päivän jälkeen. Se sisältää hyaluronihappoa, glyseriiniä ja leväuutetta (INCIssä neljäntenä, eli sitä todella on tuntuva määrä), jotka kaikki kosteuttavat ihoa. Mä olen käyttänyt naamiota sekä puhtaalle iholle että seerumin päälle ja toimii kummallakin tavalla. Levitän naamiota paksuhkon kerroksen, annan sen imeytyä (tähän ei mene kuin muutama minuutti) ja hieron sitten loputkin ihoon. Ihon pinta ei jää yhtään tahmaiseksi, tästä iso plussa. Jotkut yönaamiot ovat nimittäin jääneet sen takia käyttämättä, että en halua nostaa tyynyä poskeni mukana joka kerta kun käännän kylkeä. Okinawa Deep Sea Water Mask toimii tosiaan sellaisenaan, mutta välillä laitan päälle vielä yövoiteen, joka oikein lukitsee naamion ihoon. Tämä on ehdottomasti yksi parhaista yön yli -naamioista, joita olen kokeillut, ehkä jopa paras nopean kuivumisensa ja kuitenkin loistavan tehonsa ansiosta.

Näillä kahdella käyttömukavuudeltaan mahtavalla tuotteella olen saanut pidettyä ihoni pinnan kosteutettuna ja kimmoisana. Eipähän ainakaan tule näppyjä sen vuoksi, että ihon pinta on liian kuiva! Ja kaikkihan me tiedämme, että kunnon kosteutuksella saa pidettyä kasvot rypyttömämpinä ;)

V 10 Plus kyllä taitaa ihonhoitotuotteet. Voin edelleen sanoa, että kaikki kokeilemani merkin tuotteet ovat olleet vähintääkin hyviä, suurin osa loistavia. Merkin tuotteitahan saa apteekeista sekä maahantuojan verkkokaupasta ja kummankin näiden tuotteiden ovh on 46 €.

Ovatko nämä tuotteet jo teille tuttuja? Muistatteko kosteuttaa ihoa tarpeeksi? :)

11 thoughts on “Janoiselle iholle

  1. Itse asiassa ihan vahingossa tsiigailin noita viime reissulla apteekkiin. Täytyy varmaan testata tota Okinawaa, kun nykyinen naamio loppuu. En edelleenkään käyttäis naamiota IKINÄ, jos niitä ei olis tolleen yön yli jätettäviä :-P

    P.s. Poistin v10 sy-voiteen… Katotaan, tuleeks musta nyt himokäyttäjä :-D

    Tykkää

  2. Naamio olen käyttänyt joskus pari vuotta sitten, se on kiva. Geelivoide oli aluksia jotenkin hämmentävä, mutta mitä enemmän olen sitä käyttänyt, sen enemmän olen siihen tykästynyt. :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s