Balmi · Cutrin · Diego Dalla Palma · Goldwell · Herbina · Hiukset · Huulipunat · Ihonhoito · Jane Iredale · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · Kuorinnat · Luonnonkosmetiikka · Madara · Meikit · Rituals · Sante · Schwarzkopf · The Body Shop · Zuii

Toukokuun 2016 tyhjentyneet purkit

Arvatkaa mitä!? Mä pääsin vierailemaan Mafia-naapurini, ihanan Pirren ystäväkirjassa <3 Käykää kurkkaamassa, mitä kysymyksiä Pirkko mulle esitti, ja millaiselta mä näytän piirrettynä! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No niin! Taasen loppuneiden tuotteiden äärellä. Miten musta tuntuu, että taas loppui melkein pelkkiä hyviä tuotteita, joita jään kaipamaan :D Katsotaanpa tarkemmin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herbina Moisture Balance Kasvonaamio*
Postaus. Hyvä ja halpa, kuten sanottua :) Ei ollut ainoana kosteuttavana naamiona ihan tarpeeksi kosteuttava mulle, joten suosittelen tätä iholle, joka ei ole ihan rutikuiva kuitenkaan. Eri hyvä budjettituote!

Madara Nokkonen Daily Defence*
Postaus. Ihana rauhoittava luonnonkosmetiikan voide, jota käytin kasvojeni iholleni yöksi. Tykkäsin kovasti.

Exuviance Rejuvenating Bionic Scrub*
Kiva ”perus”kuorintavoide kasvoille. Nykyisin tykkään enemmän hellemmistä kuorinnoista, joten tätä ei jää ikävä.

Madara Detox Purifying Mud Mask
Erittäin hyvä luonnonkosmetiikan puhdistava savinaamio. Täytyy silti sanoa, että kyllähän tämä ihoani kuivatti, vaikka käytinkin vain kasvojen T-alueelle. Ostinkin tämän seuraajaksi Absolutionin vastaavan savinaamion, joka on paljon kosteuttavampi, tai siis vähemmän kuivattava ja kuitenkin yhtä tehokas :)

Jane Iredale Pommist Hydration Spray
Paras kosteuttava kasvosuihke. Aivan sairaan hyvä ja myös ihanan tuoksuinen, ja pullossa on hyvä, tasaisen sumun tuova pumppu. Tätä tarvitsen lisää! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goldwell Satin Guard*
Kosteussuojasuihke hiuksille, jota käytin aina iltaisin hiustenpesun jälkeen tukan kuivuttua. Sen avulla hiukset eivät aamulla sojottaneet ihan mihin sattuu. Loistava tuote, ja mulla on jo uusi pullo käytössä. Todella riittoisa myös, yksi pullo kesti varmaan puolitoista vuotta :)

Schwarzkopf Professional Fibreplex*
Kotihoitotuote kampaajalla tehdyn Fibreplex-käsittelyn jälkeen käytettäväksi. Teki hiuksista aivan ihanan pehmeät ja sileät. Tykkäsin tästä paljon enemmän kuin Olaplex-kotihoidosta, jota piti hölmösti käyttää ennen shampoopesua. Ihan liian hankalaa ;)

Cutrin Sensitive Dry Scalp Care
Kuivan hiuspohjan hoitoon tarkoitettu geeli, jossa on kätevä annostelunokka. Hyvää peruskamaa kuivuudestaan kutiavalle hiuspohjalleni, tosin vaikutus kesti vain maksimissaan päivän, ja siksi tämä loppuikin nopeasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Body Shop Virgin Mojito vartalonkuorinta
Äääääh, miksi tämä loppui! :( Yksi maailman ihanimmista vartalotuotetuoksuista ja tykkäsin paljon myös geelimäisestä koostumuksesta. Kuorintatehokin oli just eikä melkein sopiva. Tätä tulee ikävä, harmi, että tämä oli kausituote.

Sante Shower Hydration*
Ihana luonnonkosmetiikan suihkussa käytettävä vartalovoide. Tuoksu olisi saanut olla omaan makuuni voimakkaampi, mutta hommansa tämä hoiti loistavasti. Todella hyvä budjettituote, jos lemppari-in-showerini tuntuu liian kalliilta.

Rituals Calming Bed and Body Mist
Yösuihke, jota suihkutin aina ennen nukkumaanmenoa makuuhuoneeseen ja joskus myös itseeni :) Tätä olen käyttänyt varmaan ainakin kolme pulloa, ja nyt pitäisi saada äkkiä lisää… Näitä on muuten Ritualsilla muitakin kivoja tuoksuja, ehkäpä kokeilen vaihteeksi jotain muuta :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zuii Volume Mascara*
Luonnonkosmetiikan ripsiväri, josta en saanut ikinä aikaiseksi tehtyä postausta, vaikka tarkoitus oli. Tämä on paras kokeilemani luonnonkosmetiikan ripsiväri, mutta silti ylsi vain kategoriaan ”ihan kiva”. Silti voin suositella luonnonkosmetiikan ripsivärejä käyttävälle, siinä seurassa tämä on todella hyvä :)

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Loistava silmämeikin pohjustaja (vertailua eri pohjustajista täällä ja täällä). Huomaan tuubin olevan lähdön tarpeessa, kun se ei enää pidä luomiväriä kauniina koko päivää.

Balmi Cherry
Eikö olekin aivan superihana huulirasvapakkaus! Tuotekin oli kiva, ja siinä oli ihana kirsikan tuoksu. Enemmän kuitenkin tykkään EOSin huulimunista.

Diego Dalla Palma Lipstick 56
Yksi eniten käyttämistäni huulipunista, todella kirkas ja sähäkkä pinkki. Tätä ei voinut käyttää ilman, että joku kehuu sävyä. Tuoksu oli muuttunut sen verran, että viiskutonen oli aika heittää pois. Onneksi ehdin kyllä käyttää sitä todella paljon :)

Lumene True Mystic Volume Mascara*
Todellinen yllättäjä Lumenelta, hitsin hyvä tuuheuttava ripsiväri. Näkyy in action täällä. Tykkäsin!

Semmoisia tällä kertaa! Näkyikö mitään jännää :)

*Saatu blogin kautta.

6 vastausta artikkeliin “Toukokuun 2016 tyhjentyneet purkit

    1. Kokeile ihmeessä! Mullakin päänahka oireilee nimenomaan kutisemalla :P Katupöly tekee kokemukseni mukaan kaikkein pahimman kutinan, ääh. Onneksi on näitä geelejä ja seerumeita!

      Tykkää

Jätä kommentti