Aptekkikosmetiikka · Ihonhoito · Seerumit · Silmänympärysvoiteet · V 10 Plus · Yhteistyöt

Sekaihoisen salainen ase

Yhteistyössä V 10 Plus

V10Plus

Tutustuin V 10 Plus -tuotteisiin ensi kertaa pari vuotta sitten I love me -messuilla. Hihkuin ensin jännittävästä kuorintageelistä ja heti perään Amino ja Vitamin C -seerumeista. Tiedättekö, kun joidenkin merkkien tuotteet vain jotenkin tuntuvat sopivat  omalle iholle, iho tuntuu ikään kuin silminnähden tykkäävän niistä. Olen ”urallani” löytänyt pari sellaista merkkiä ja V 10 Plus on kyllä yksi niistä. En ollut kuitenkaan hetkeen muistanut merkin olemassaoloa, kunnes pääsin keväällä pr-tapahtumaan, jossa oli puhumassa itse merkin perustaja, Akiko Yokota. Japanilaisten naisten ihot ovat jotenkin ihan superhehkuvia, ja halusin päästä näkemään Akikon ihon livenä :D Ja hyvältähän hän tietysti näytti.

Tilaisuudessa esiteltiin muutama upouusi tuote, joihin palaan vähän myöhemmin kesällä, mutta kävipä niin, että esillä oli näytteitä Vitamin A -seerumista, jota otin ensin pari pussia ihan pinkin värin takia. Tilaisuuden edetessä kuulin, että Vitamin A on varsinainen sekaihoisten unelma, joka tasapainottaa, uudistaa ja kirkastaa ihoa. Sitä suuremmalla syyllä kokeiluun! Kotiin päästyäni korkkasin heti näytepussin ja seuraavana aamuna olinkin jo kirjoittamassa vinkuviestiä pr-toimistolle, että tahtoisin kokeilla seerumia enemmänkin.

V10Plus_vitaminA

V 10 Plus -seerumeita on kymmenen erilaista ja ne sopivat kaikki käytettäväksi joko yksin tai sekoituksena toistensa kanssa. Annostusohje on kolme tippaa, mutta itse olen kyllä vähän innostunut ja laittanut viisi-kuusi tippaa jos olen sekoittanut Vitamin A:ta rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon Vitamin C:hen, josta saatoin myös hamstrata pari näytepussia tilaisuudessa ;) V 10 Plus -sivuilla on kätevä seerumitesti, joka auttaa omalle iholle sopivan seerumin valitsemisessa. Testin mukaan mulle sopisi A:n ja C:n lisäksi tulehduksia rauhoittava Lakritsi, jota täytyy kyllä kokeilla seuraavaksi! Monesta seerumista on muuten tämän täysikokoisen (30 ml) pullon lisäksi 10 ml:n kokeilukoko, joten sopivaksi uumoilemaansa seerumia voi ensin kokeilla pienemmän pullon verran.

V10Plus_eyetreatment

Seerumit ovat V 10 Plussan juttu, mutta ei kannata ummistaa silmiä merkin muiltakaan tuotteilta. Kuorintageeliä onkin kehuttu ympäriinsä blogeissa ja odottakaa vaan vähän, kun pääsen kirjailemaan teille parista jännästä uutuudesta. Niihin palataan myöhemmin, mutta tässä yhteydessä mainitsen tästä tieteellisen näköisestä LX Advanced Eye Treatment -silmänympärysvoiteesta.

V10Plus_eyetreatment1

Silmänympärysalue ei ole itselläni ihan yhtä vaikea hoidettava kuin muu kasvojen iho (ihoavautumista taustojen kera täällä ja tämän kevään tilanteesta täällä), mutta omat kommervenkkinsä siinäkin on! Yöksi kaipaan enemmän kosteutta ja hoitavuutta, mutta näillä ominaisuuksilla varustettu voide on usein liian tuhti meikin alle. Tämän huomaan itse meikkivoiteen kiusallisesta murustumisesta silmien alla ja ympärillä. Ei ole muuten kiva juttu tämä, ja vahinkoa on tosi vaikea saada korjattua. Siksi olen aina vähän skeptinen täyteläisempien silmänympärysvoiteiden kokeilemisesta aamulla ja käytössäni onkin yleensä eri tuotteet aamuun ja iltaan. LX Advanced Eye Treatment on koostumukseltaan paksuhkoa, mutta kuitenkin geelimäistä. Se sopii tosi meikin alle ja tuntuu riittävän iholleni hyvin yöksikin.

V10Plus1

Teitä varmaan kiinnostaa, miten ihoni on voinut neljän viikon V 10 Plus -kuurin aikana! Kuten olen aiemminkin sanonut, olen tosi varovainen laittamaan ihon parantunutta kuntoa yksittäisen tuotteen piikkiin, sillä itselläni näppyjen ilmaantumiseen voivat vaikuttaa ihonhoitotuotteiden lisäksi niin hormonit, ruoka-aineet kuin stressikin. Ja varmaa ei edes ole, ovatko ihoni viimeaikaiset näppylät aknea vai kenties jotain yliherkkyyttä. Sen voin kuitenkin varmuudella sanoa, että ihoni kuivat ja rasvaiset alueet ovat tasapainottuneet. Kuuminakaan päivinä ihoni ei ole kiillellyt juuri yhtään ja toisaalta meikki ei ole kasautunut otsaan ikävästi pintakuivuuden takia. Myöskään silmäpusseista en ole testijakson aikana kärsinyt (!) ja kun aloin miettiä silmänympärysalueen tummuustilannetta, niin mulla ei ole ollut ongelmia tummuuden peittämisessä ja peiteaine on levittynyt iholle kauniisti. Jos siis jätän huomiotta kiusalliset näppyläni, joista kärsin edelleen, ihoni on todella pehmeä, sileä ja hyväkuntoisen näköinen. Toivon mukaan voin taas joskus sanoa näin ilman tuota näppylä-disclaimeria…

Mutta siis, Miss Piggy`s Pearls approves! :D Voin edelleen vilpittömästi sanoa, että olen tykännyt kaikista kokeilemistani V 10 Plus -tuotteista. Merkkiä myydään apteekeissa  ja merkin suomalaisessa verkkokaupassa. Ja huomasin äsken, että tämä silmänympärysvoide on siellä 40 % alennuksessa..!

Mikä on teidän salainen aseenne sekaihon tasapainottamisessa? Ja oletteko jo kokeilleet V 10 Plus -tuotteita? :)

Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä.

5 thoughts on “Sekaihoisen salainen ase

 1. Nyt tuli kyllä mieleen, et pitäisköhän antaa silmänympärysvoiteelle uus mahdollisuus :-D Täytyy kurkkaa toi tarjous!

  Mikähän seerumi vois toimia mulle? Oisko idiksii? :-)

  Tykkää

  1. Muhahahahahaaaa!! Hyvä Rössö! :)

   Mä tein jäbälle ton seerumitestin ja sen mukaan Biocell tai Kollageeni olis parhaat. Mä luulen, että toi Kollageeni olis just eikä melkein :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s