Öljyt · BeautyBlender · Dior · Dr. Hauschka · GlamGlow · Ihonhoito · IsaDora · Kasvovedet · Käsivoiteet · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · Lavera · Luonnonkosmetiikka · L`Occitane · Madara · Meikit · Naamiot · Primerit · Ripset ja ripsarit · Silmänympärysvoiteet

Huhtikuun tyhjentyneet purkit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huhtikuun kasa olikin tällä kertaa aika vaatimaton! Tosin tällä kertaa kaikki tuotteet olivat yhtä lukuun ottamatta täysikokoisia ja unohdin ottaa ”loppuneen” Beautyblenderin ja MACin Studio Finish Concealerin tähän yhteiskuvaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L´Occitane Shea Soothing Fluid*
Kevään uutuustuote, joka on tarkoitettu kosteusvoiteeksi herkälle iholle. Toimi niin päivä- ja yökäytössä ja käytinkin tämän ennätysajassa loppuun! Hyvä tuote :)

Dr. Hauschka Kasvoöljy
Suosikki, joka toimii aina. Tasapainottaa sekaihon talineritystä. Käytin tätä aamulla joko yksinään voiteen alla tai sitten sekoitettuna seerumitippaan. Tykkään tästä tosi paljon, ostan varmasti taas jossain vaiheessa lisää!

Madara Hoitava Nokkossuihke*
Myöskin Nokkossarja on rauhoittava, ja tämä suihke oli ihana elämys niin iholle kuin nuupahteneelle olemukselle muutenkin. Hieman viilentävän tunteen tuova suihke, jonka tuoksu piristi. Voisin ostaa lisää!

Glamglow Supermud
Syväpuhdistava versio Glamglown naamiovalikoimasta. Naamio kuivuu iholla vaaleaksi, ja tavoittaa kaikki ihohuokoset ja puhdistaa kunnolla. Eron huomaa! Voisin ostaa täysikokoisen, ellei mulla olisi ostoslistalla jo eräs toinen puhdistava savinaamio ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blendercleanser Solid
Kiinteä sivellinsaippua, joka toimii unelmasti! Kirjoittelin tuotteesta enemmän täällä, tämä on paras kokeilemani sivellinsaippua :)

Lavera Hand Cream*
Miedosti appelsiinilta tuoksuva luonnonkosmetiikan käsivoide, joka kosteutti tehokkaasti. Perushyvä käsivoide, mutta ei yltänyt ihan suosikikseni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IsaDora Flashing Volume
Yksi ripsivärisuosikeistani, josta olen kirjoitellut enemmän täällä. Itse asiassa varmaankin markettivalikoiman paras tuote minun ripsilleni :)

Dior Maximizer Lash Plumping Serum
Suosikkituotteeni, jota ilman en selviä. Uusi on jo tietenkin korkattu ;) Tämä ripsivärin pohjustaja siis todella toimii, olenkohan käyttänyt jo kymmenisen purkkia tätä? :D

Inika Pure Primer
Kosteuttava luonnonkosmetiikan meikinpohjustusvoide, joka oli vähän liiankin riittoisa ;) Mukana myös Pannuprojektissani. Toimi hyvin, mutta tuoksu ei ollut suosikkini. Seuraavaksi kosteuttavaksi primeriksi hankin varmaan jonkun uuden.

Semmoisia! Olipas itse asiassa tosi paljon suosikkejani mukana :) Löytyikö mitään kivaa?

*Tuote saatu.

10 vastausta artikkeliin “Huhtikuun tyhjentyneet purkit

  1. Olen tehnyt myös sivellinsaippua vertailuja ja olen samaa mieltä, että BB:n solid on paras saippua siveltimille! Pyöräytys vain, niin on puhdasta. Itse meikkimunalle kuitenkin paras omassa pesussani on ollut ihan kissa-marseille. Jotenkin saan muodostettua kissasta helposti tuhtia saippualähmävaahtoa, joka kyllästää munan kokonaan ja näin nappaa ihan sisältäkin kaiken vanhan meikkivoiteen. Ihan parasta! Solid tuntuu vaahtoutuvan liian kevyeksi vaahdoksi, joka ei samalla tavalla kyllästä munaa, vaan jää enemmän puhdistamaan pintaa.

    Tykkää

  2. IsaDoran ripsiväri on myös mun suosikkeja. Vahingossa ostin sen jostain Sokoksen alennusmyynnistä, kun tarvitsin uutta ripsaria. Ajattelin, että eiköhän se tule käytettyä. Oli kyllä loistava ostos!

    Tykkää

Jätä kommentti