Batiste · Benefit · Dr. Hauschka · Eucerin · Hiukset · Ihonhoito · Jo Malone · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · L`Occitane · MAC · Meikit · MUS · Oriflame

Tammikuun tyhjentyneet purkit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No niin, aika käydä läpi tammikuussa loppuneet kosmetiikkatuotteet! Tässä kuussa loppui kasvojenhoitotuotteita tosi vähän, mutta käsivoiteita sitäkin enemmän :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L´Occitane Moisturising Lip Balm
Tuubista ulos puristettava huulivoide, jonka käytin ennätysajassa loppuun. Kosteuttava koostumus ilman tuoksuja tai sävyjä, oikein hyvä perushuulirasva. Ennen käytin vain tämän tyyppisiä huulivoiteita ja tykkään niistä näköjään edelleen :)

Dr. Hauschka Ruusuvoide
Vanha tuttu suosikki, ihan ässä varsinkin talvella. Voisin hyvin ostaa lisää

Eucerin Hyaluron Filler Concentrate*
Postaus. Kosteuttava seerumi, jota olen tykännyt käyttää varsinkin aamuisin. Seerumia myydään tällaisten pienten purkkien pakkauksessa, joten loistava varsinkin kuureina käytettäväksi. Tykkään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L´Occitane Zesty Lime Ultra Soft Cream*
Paras kokeilemani vartalon kosteusvoide pitkään aikaan, hehkutusta lisää täällä.

Triple Dry Antiperspirant
Yöksi laitettava antiperspirantti, joka ehkäisee hikoilua aika tehokkaasti. Kuulin siskolta, että tästä on tullut myös normaali päiväkäyttöinen versio, täytyy ehdottomasti testata!

Jo Malone Blackberry & Bay
Postaus. Ihana kirpsakan mustaviinimarjainen tuoksu <3

L´Occitane Verbena Shower Gel
Ihanan sitruksisen tuoksuinen suihkugeeli, tätä olisi voinut käyttää enemmänkin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Batiste XXL Volume on paras kokeilemani tuuheuttava kuivashampoo. Oriental taasen enemmänkin toi puhtauden tunnetta hiuksiin. Tuoksu ei ollut merkin lemppareitani, mutta ihan kiva tuttavuus kuitenkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L´Occitanen käsivoiteista Zesty Lime ja Rose olivat paksumpaa ja hoitavampaa koostumusta, josta tykkään tosi paljon. Cherry Blossom ja Pamplemousse Rhubarb* ovat ohuempia, mutta hyviä päiväkäyttöön nekin. Kaikissa neljässä tuoksu oli mielettömän hyvä <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAC Face Protect 
Koostumukseltaan paksu ja voidemainen meikkivoiteen pohjustaja, joka on tosi kosteuttava. Tuotteessa on suojakerroin 50, joten sen puolesta tuote on loistojuttu kesällä, mutta koostumus sopi iholleni parhaiten talvella. Ihan tosi hyvä tuote, mutta en silti saanut tästä sen kummempia kiksejä enkä luultavasti osta lisää.

MAC Prep + Prime BB
Pannuprojektissakin mukanut ollut kiinteä meikkipohja, jolla sai tosi luonnollisen meikkipohjan. Kosteuttava tuote, jonka käytin mielelläni loppuun.

Oriflame Wonder Lash Mascara*
Tämä kovin kehuttu ripsiväri ei ollut mun juttu. Kumiharja oli kiva, mutta lopputulos jäi tosi valjuksi. Tässä taas nähtiin se, että monelle muulle sopiva ripsari ei välttämättä sovi just sinulle.

Benefit Benetint
Vesimäisen koostumuksen omaava tint, joka kävi sekä poskille että huulille. Itse käytin tätä poskipunana ja lopputuloksena oli luonnolliset punaposket.

Make Up Store Glitterrajaus
Vaaleanpunainen glittergeeli, jolla sai helposti kivaa extraa silmämeikkiin. Harmitti ihan, kun löysin tämän kaappeja siivotessa ja huomasin geelin kuivuneen käyttökelvottamaksi. Tykkäsin tästä tosi paljon joskus aiemmin, ja onneksi tätä käytinkin ahkerasti.

Tällaisia tuotteita tällä kertaa! Näkyikö mitään jännää? :)

*Saatu blogin kautta.

7 vastausta artikkeliin “Tammikuun tyhjentyneet purkit

  1. Mä oon niiiiin erimieltä tosta L’Occitanen huulivoiteesta. :D Miten sä et oo voinu olla huomaamatta sen esanssihedelmäistä tuoksua?! Lisäksi se ei mulla kosteuta juurikaan, jää vaan pyörimään huulten pinnalle.

    Tykkää

Jätä kommentti