Kilpailu · Korostustuotteet · theBalm

Vau mikä hohto! (+ arvonta)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Finally mine!!! Harvoin olen mitään kosmetiikkatuotetta toivonut ja metsästänyt niin hartaasti kuin tätä The Balmin Mary-Lou Manizeria! Viime kesänä shoppailin toiverikkaana Korfun Sephorassa ja marraskuussa Tanskan, vain huomatakseni, että ilman jäin. Onneksi pukki korjasi asian ja nyt mullakin on tämä monien niin kovasti hehkuttava hohtopuuteri. Itse asiassa tämäkin tarina liittyy maagiseen the Rössöön, nimittäin kysyin häneltä ennen Tanskaan lähtöä, että onko hänellä meidän molempien (entinen) lemppari, Make Up Storen Wonder Powder mukana. Rössö totesi, että ei, mutta hänellä on The Balm. Saatoin vähän huutaa ääneen ja näppäillä kännykän chattia sormet sauhuten, kunnes Rössö selvitti, että hän on tilannut omansa Feel Uniquesta (en edes tiennyt, että hän tietää, mikä Feel Unique on :D) ja kiinnostunut tuotteesta Kissiksen blogista (en edes tiennyt, että Rössö lukee blogeja :D). Joka tapauksessa pääsin Tanskassa kokeilemaan tätä ja voi kyllä. Samanlaista hohtoa en ole yhtään liioittelematta saanut mistään muusta korostustuotteesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mary-Lou Manizerissa on shampanjan sävyinen hohto ja sitä hohtoa TODELLA tulee! Otin sitä ensikokeilulla siveltimeen mielestäni ihan normaalilla ronskiudella, ja sain tulokseksi todella, todella hohtavat poskipäät :D Ihan oikeasti, en ole saanut tällaista, glitteritöntä, kaunista hohtoa mistään muusta tuotteesta. Hyvästi hinkuttaminen, hyvästi väsyneen näköinen iho. Katsoin itse asiassa tänään joulustamme otettuja kuvia, ja oikeasti siskon käyttämä Mary-Lou sai hänen poskipäänsä kuulaiksi jokaisessa kuvassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihon kuultoa on oikeasti aika mahdoton saada toistumaan kuvassa yhtä kauniina, mutta kyllä tästä idea käy ilmi. Yhdellä sipaisulla saat sen kuuluisan J-Lo Glown :) Mistä päästäänkin tuotteen ainoaan miinuspuoleen (mikä ei kyllä itselleni ole ongelma), nimittäin jos olet todella arka ihon korostaja, tällä saa helposti tehtyä överit. Tosin mielestäni suurikaan määrä ei haittaa, koska lopputuloksesta ei tule glitteristä tai halvan näköistä vaan ainoastaan terve hehku. Jos haluaa hienovaraisempaa kuultoa, ehkäpä MACin Lightscapade olisi parempi. Tai sitten vain annostelee tooooosi kevyellä kädellä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta tiedättekö mitä?! Mulla olisi yhdelle onnekkaalle arvottavana samanlainen Mary-Lou :) Ehdin nimittäin saada sellaisen testiin eleveniltä juuri ennen kuin joulupukkikin toi sen, ja ajattelin, että jollekulle teistä tämä olisi ihana ylläri.

Arvontaan osallistut kertomalla lemppari korostustuotteesi ja perustelut sille, miksi tuote on sinun mielestäsi niin hyvä. Jätä myös mailiosoitteesi sille tarkoitetulle riville, se näkyy vain minulle. Palkinto postitetaan vain Suomeen. Aikaa osallistua on viikon verran eli 3.1.2016 klo 16 saakka. Onnea arvontaan! ^_^

Arvontapalkinto saatu blogin kautta.

164 vastausta artikkeliin “Vau mikä hohto! (+ arvonta)

  1. Oijoi, ihana arvonta! :) Mary Lou onkin kiinnostanut mutta vielä olen saanut perusteltua itselleni, että en tarvitse sitä. :) Eniten tulee käytettyä Lightscapadea ja Benecosin hohtopuuteria.

    Tykkää

  2. Tätähän minä olen himoinnut tai toisenaLightscapadea, mutta kun paikkakunnaltamme ei kumpaakaan saa… Niin käytän sitte Sokoksen omaa We care Iconin kamaa se on ihan ok, sillä toinen omistamani on Benecos ja se on aika glitterinen. Tämä Balm on vaan niin himotus!

    Tykkää

  3. Onpa upea! Oma ykköskorostustuote on meteoriitit niiden ylellisyyden takia. Pientä luksusta arkeen. Niillä tosin tulee hyvin hillitty korostushehku ja poskipäille tarttisi jonkun ronskimman tuotteen.

    Tykkää

  4. Olisi kiva päästä testaamaan puuterimuodossa olevaa hohdeainetta:) Tähän saakka olen käyttänyt High beamia.

    Tykkää

  5. Mulla ei ole juurikaan korostustuotteista kokemuksia, paitsi UD:n Naked Flushedissa on highlighter ja se on aika kiva! Tässä olen pähkäillyt, että minkä hankkisin… Tulisi juuri hyvään saumaan, kun oon tätäkin miettinyt yhtenä vaihtoehtona! :)

    Tykkää

  6. Mun lemppari on essencen voidemaiset korostustuotteet kun ovat niin pitkäkestoisia ja pigmenttisiä ja halpojakin!!

    Tykkää

  7. Täällä yksi arka hohdetuotteiden käyttäjä! Mutta kosmetiikkaa ei voi olla liikaa ja uutta täytyy aina kokeilla niin annostellaan hellällä kädellä! Mikäli arpaonni suosii! ;)

    Tykkää

  8. Minulla on tällä hetkellä käytössä We care iconin korostusväri ja se on ihan ok. Mielelläni kokeilisin tuota Balmia, näyttää nimittäin tosi hyvältä :)

    Tykkää

  9. En omista yhtään korostustuotetta mutta haluaisin saada sellaisen käyttöön! Sudin hohtoa poskipäille Lorealin shampanjanvärisestä luomiväristä :D

    Tykkää

  10. O-ou, ihana arvonta! Omistan pari voidemaista kevyttä hohtoa tuovaa tuotetta, mutta en mitään tuon vertaista.

    Tykkää

  11. Ostin sen Isadoran pyöreän kasvojenmuotoilupaletin, josta koitan sipaisa hohtoakin kasvoille, mutta eipä sitä juuri huomaa. Kun on aina ollut rasvoittuva sekaiho niin alusta asti tottunut peittämään, nyt tämä hohtoilu tuntuu vähän oudolta, mutta mielenkiintoiselta!

    Tykkää

  12. Mulla löytyy Mary Kayn korostus/hohdepuuteri, jota silloin tällöin käytän. Musta se tuntuu ja näyttää hyvältä, suht luonnollinen, mutta ei mulla viime vuosina muuta ole ollutkaan, joten paha verrata. ?

    Tykkää

  13. hohdetta en ole iholleni koskaan käyttänyt, mutta ehkä sen kokeileminen ei olisi vieläkään myöhäistä… ja jos pääsisi parhaalla aloittamaan…

    Tykkää

  14. Tämä Mary Lou kiinnostaa sen saaman hehkutuksen vuoksi! Hohdon saan jostain vanhasta Goshin tuotteesta. Purkki on niin kulunut, että ainoastaan Gosh sanan siitä voi hädin tuskin enää erottaa..

    Tykkää

  15. Katoppas,oikeen kulttituote arvonnassa! ^_^ Ite oon arjessa käyttäny The Body Shopin hohtokuulia ku niillä ei saa ees puol pimeessä övereitä aikaseks mut valitettavasti ne kovettuu käytössä ja nyt on just se hinkuttamisvaihe menossa ;D

    Tykkää

  16. Olen kokeillut vain Oriflamen puuterikuulia, ja ollut niihin tyytyväinen, koska vertailukohdetta ei ole. Niiden helppous on mielestäni siinä, että osaan sutia sitä vaikka ilman peiliä :) Tämä uutuus olisi kyllä aika ihanuus!

    Tykkää

  17. Mary Lou on itsellä ollut käytössä ja olen saanut sitä hyvän (ja kohtuuhintaisen) hohdepuuterin itselleni. Ennen käytin Anastasia Beverly Hills Beauty Express -kulmapaletissa olevaa korostusväriä. Se oli todella hyvä, mutta erikseen ostettuna samaisen korostuspuuterin hinta on suolainen. Sanoisin, että Mary Lou on kuitenkin todella hyvä vaihtoehto!

    Tykkää

  18. Hohtava vaalea luomiväri, kun ei ole tullut hankittua korostustuotetta erikseen, mutta olen kuitenkin halunnut kokeilla hehkua. Luomivärihän on just kätevä tuohon, tai vaikka matkalle. Monitoimituoteet. <3

    Tykkää

  19. Aa todellakin himottaisi hankkia toi Mary-Lou itselle! Käytän Benecosin korostuspuuteria hillitympään ja Isadoran kuultopuikkoa voimakkaampaan tulokseen, mutta sitä lempparituotetta en ole vielä löytänyt, ehkä se voisi olla just tää.

    Tykkää

  20. Jokunen korostustuote on vuosien varrella ollut mutta ei mitään joka olisi suosikiksi noussut.
    Olisipa ihanaa jos tätä tuotetta pääsisi testaamaan.

    Tykkää

  21. Oma lemppari on ehdottomasti brittiläisen Freedom Makeup Londonin korostuspuuteri. Tein syksyllä tilauksen verkkokauppaan ja he ystävällisesti olivat laittaneet kaupanpäällisiksi lahjan. Se on vähän kylmempi, aavistuksen vaaleanpunaiseen taittava korostuspuuteri. Sillä saa helposti vedettyä överit, mutta hennolla kadellä upean ja terveen hehkun.
    Tuo Balmin Mary-Lou olisi siksikin kiva, että siinä on kultaiseen taittava sävy, ja siksi sopisi paremmin minun lämpimällä ihonsävylleni.

    Tykkää

  22. Make up storen wonder powder sävyssä sahara. Ostin Jumbon kicksiltä täysin myyjän kehotuksesta. Koostumus on todella hienojakoista, levittyy tasaisesti vaivatta ja antaa ihanaa hehkua, ei mtään glitterposkia.

    Tykkää

  23. Mä rakastan korostustuotteita!♡ Lemppari vaihtuu aina mutta tällä hetkellä varmaan MACin Lightscapade.

    Tykkää

  24. Lily Lolon Stardust. On ensimmäinen ja ainoa korostustuotteeni. Ostin sen koska kuulin ettei se ole mikään glitterpommi vaan hohtava. Hyvin toimii. Miinusta että sävy on valkoinen ja jos annostelee ronskimmin se erottuu.

    Tykkää

  25. Yksi ylitse muiden on Macin Soft & Gentle. Olen jopa käyttänyt yhden loppuun, se jos mikä on silloin tosirakkautta! Nyt olen ihastunut Benecosin hohdepuuteriin, joka on aika kesy, joten käy arkikäyttöön tosi hyvin. Tämä on ollut hankintalistalla aika pitkään… :)

    Tykkää

  26. Multa ei oikeastaan löydy vielä lemppari korostustuotetta, kaikki kokeilemani on ollut tasaisen ”ihan ok” kamaa. Paras näistä on ollut Elfin puikko sävyssä Spotlight. :)

    Tykkää

  27. Nyx mosaic powder on ollut oma suosikki mutta vetelee nyt viimeisiään eli oikeaan aikaan olet arpomassa. Itsellä enemmän on enemmän mitä tulee kuultotuotteisiin, kunhan ei ole sitä glitteriä. Jotenkin en vain osaisi olla ilman.

    Tykkää

  28. Yksi korostustuote, jota olen opetellut käyttämään, on Makeup Revolutionin poskipunapaletissa oleva/olevat korostusvärit. Ihan ok tuote, mutta parempaa toivoisin :)

    Tykkää

  29. Voi mikä ihanuus! Itsellä on käytössä tällä hetkellä e.l.f:in joku poskipunaksi tarkoitettu mutta se on kyllä niin hehkuva että korostuksena kauniimpi :)

    Tykkää

  30. Kylläpä Mary-Lou antaakin kaunista kirkastusta ja hehkua kasvoille! Itse olen arkaillut korostaa epäpuhdasta ihoa, mutta sen kunnon kohentuessa olen kokeillut korostusta joillain maltillisen hohtavia, vaaleita ja shamppanjaisilla luomiväreillä. Tulos ei varmasti ole ollut niin onnistunut kuin kunnon korostustuotteella, mutta sopinut kokeiluihin vallan hyvin. Tämä lienee hankintalistalla jos arpaonni ei satu suosimaan :)

    Tykkää

  31. Ihan mahtava arvonta!! Oon Tallinnan Kaubanajassa tätä kerran kädessäni pyöritellyt, ja ihastuin siihen kermaiseen ja todellakin HOHTAVAAN koostumukseen, mutta melkein 25€ tuntu vähän suurelta…
    Ja ehkä tuosta arvasi, etten (vielä) omista yhtään korostustuotetta ( tai no omistan, essencen yhden cream-to-powder mutta se on lähinnä glitterhippusia..) joten tätä olisi ihana kokeilla!

    Tykkää

  32. Wet n Wild CoverALL on suosikkini, kun siinä on myös peitevärit samassa paletissa. Valkoisella paletilla saa vähän hohtoa kasvoille, mutta myönnän että toi Mary-Lou vaikuttaa vielä paremmalta hohtojen osalta :)

    Tykkää

  33. Oi tässä todellakin on ihana hohde!
    Itse vielä etsin sitä täydellistä korostustuotetta. Lumenen se tämän kesän aaltokuvioinen puuteri taitaa olla tähän astisista paras, mutta talveen sopisi vähän viileämpi hohde paremmin.

    Tykkää

  34. En käytä mitään korostustuotetta tällä hetkellä, Lumenen joku joskus kokeiltu. Mutta mukana arvonnassa, kiitos. :)

    Tykkää

  35. Mulla on nyt kaksi korostustuotetta aika tasaväkisiä keskenään. Ne ovat Make Up Storen Contour Duon korostusväri ja The Body Shopin Radiant Highlighter. Make Up Storen tuotetta käytän, kun käytän beauty blenderiä, sillä sillä se levittyy parhaiten, mutta silloin, kun en jaksa lähtä kastelemaan BBtä, niin käännyn TBSn puoleen. Molemmat ovat hyviä ja jättävät todella pehmeän hohdon ilman kimalletta. TBSn tuote on kuulemma todella samanlainen, kuin Benefitin High Beam. Puuterimaista kaipaan nyt noiden rinnalle vielä.

    Tykkää

  36. Tuleepa todella kaunis hehku! :)
    En ole käyttänyt mitään korostustuotteita. Oon miettinyt pitkään- Benefit oisko niillä hyvä. Pitää seuraavalla Tallinnan reissulla muutenkin tutkailla noita ihanuuksia!

    Tykkää

  37. Tulipa sopivasti tää postaus, oon nimittäin miettinyt tän korostustuotteen ostamista! :D Mulla ei tällä hetkellä oo lemppari korostustuotetta, koska en oo vielä löytänyt mitään hyvää :(

    Tykkää

  38. Siis vau mikä hohto! :) Itse en omista kuin yhden korostustuotteen, sen Isadoran missä on korostus varjostus ja poskipuna ja aika kauan täytyy hinkuttaa että sitä kuultoa tulisi edes hieman.

    Tykkää

  39. Olen käyttänyt Bobbi Brownin Shimmer Brickiä josta tulee kaunista jälkeä, mutta tuota olisi ihana testata :)

    Tykkää

  40. Oma lemppari korostustuote tällähetkellä on make up storen high tech lighter sävyssä orion! Antaa kauniin kevyen kuulon!
    Olis kyllä hauska päästö testaan tuo balmin kuultopuuteri!

    Tykkää

  41. Voih, tää ois ihana :3 Kyllä mun tän hetken lemppari on se MACin Lightscapade sitä käytän joka päivä :) Glitterisempi Isadoran joulukokoelman voidemainen korostustuote (A day on the Riviera) tulee sitten ykkösenä näin talvikauden juhlameikissä ja kesällä mun suosikki oli ehdottomasti se Lumenen Hohdeaurinkopuuteri :) Siinäpä se kärkikolmikko tällä hetkellä :D

    Tykkää

  42. Tämä täti-ihminen on innostunut meikkaamisesta uudelleen lähes 20 vuoden tauon jälkeen, kiitos sinun blogisi ja suuren elämänmuutokseni ansiosta. Omistan MUS:n high tech lighterin sävyssä Moonlight ja siinäpä kokemukseni korostuksista ?Antaa kauniin hohdon olematta liian lapsellinen tällaiselle 40+ naiselle… :D

    Tykkää

  43. Lempparia etsin vielä… mutta suosikki oli pitkään karkkipäivän ylistämä lorealin kultainen luomiväri nappi mutta se loppui. Nyt käytän mac lightescape ja se on kyllä hyvä. Tykkään myös nestemäisistä meikin alla. Tää voisi olla se mun kauan etsimäni tuote ;)

    Tykkää

  44. Vähänkö ”myit” tän tuotteen hyvin, tuli meinaan tätä postausta lukiessa sellanen pakko-saada-tää-tuote – olo :D

    En edes omista erillistä korostustuotetta, vaan olen käyttänyt sellaista palettia jossa on puuterimaiset kulma-, rajaus- ja korostusvärit, hyvässä käytössä ollut koska pakkauksesta kulunut kaikki teksit piis joten en osaa sanoa minkä merkkinen tuote kyseeasä ( harmi, koska älyttömän näppärä paletti).

    Tykkää

  45. Kammoan ajatusta glitter-”hehkusta” ja tästä syystä olen ollut todella arka käyttämään puuterimaisia korostustuotteita. Muutamia on vuosien varrella tullut ostettua mutta käyttämättä ovat jääneet, koska aina on tuntunut, että kasvot näyttävät samalta kuin silloin, jos glitter-luomivärit ovat päässeet varisemaan poskille. Tästä syystä olen suosinut voidemaisia varman päälle-tuotteita. Eli siis tuotteita, joiden jälkeen kukaan (edes itse) ei huomaa, että mitään korostusta on edes yritetty saada aikaan. Suosikki, joka toisi hyvin hehkua mutta ilman glittereitä, on hakusessa. Jos tämä ei sisällä ylimääräisiä hippusia, niin voisi ollakin hyvä. Tämän hetkinen suosikki hyvin maltillisista hehku-tuotteista on Chanelin Le Blanc.

    Tykkää

  46. Vau ihanan näköinen!
    Tämän hetken lempparini on yves rocherilta kesällä ostamani korostuspuuteri!:) rakastan sen tuomaa hehkua:)

    Tykkää

  47. Omistan vain varjostus/korostus/poskipunapaletin korostusvärin, joka kyllä menettelee, mutta tämä on ollut omallakin himotuslistalla jo pidemmän aikaa. Ehkä kunnollisen tuotteen myötä alkaisin käyttää korostustakin rohkeammin.

    Tykkää

  48. Omista tuotteistani bare mineralsin mineraali peiteaine, on niin hohtavaa että käytän tätä korostukseen koska se antaa juuri sen hohdon jota kaipailen :)

    Tykkää

  49. Oi miten ihanasti tuo hohtaa ? Korotustuotteita en oo kokeillu kuin vain benefitin high beamia. Kivan hohdon sillä kyllä saa, mutta käyttö on hieman hankala. Marylle löytyis mun meikkipussista paikka ?

    Tykkää

  50. Oma suosikkini on Lightscapade, kun antaa niin kauniin luonnollisen hehkun :)
    Tääkin ois aivan ihana! <3

    Tykkää

  51. Mary-Luo on vaan niin… *haaveileva huokaus*
    Itse käytän poskipäillä milloin mitäkin: Mielestäni soft and gentle on ´liian kultainen´ ja Lightscapade ´liian näkymätön´… Useimmiten sipaisen samaa luomiväriä, kuin silmän sisäkulmassakin, eli päivittäin vaihtuvaa tuotetta… Minulle sopiva korostustuote on vielä löytymättä…

    Tykkää

  52. Mulla on Essencen voidemainen korostustuote. Oon sitä käyttänyt jonkin verran ja todennut ihan hyväksi, kestää kyllä koko päivän. Mutta tämä ois kyllä ihan huippua voittaa :)

    Tykkää

  53. Ostin juuri elämäni ekan korostuspuuterin ja se on MACin Lightscapade. Olen tuotteeseen tyytyväinen, mutta ei haittaa, vaikka pääsisin kokeilemaan Mary Louta :).

    Tykkää

  54. OO tota olisi kiva päästä testaamaan! Sain vasta joulukalenterista Benefitin Watt’s up!:in ja se on ehkä suosikki tällä hetkellä. Ihanaa, kultaista hohtoa :) Juuri sellaista hienojakoista, mutta kauniin eläväistä.

    Tykkää

  55. Minulla ei ole juurikaan kokemusta korostustuotteista, mutta vau, mikä hohto! Nyt kiinnostuin todella!

    Tykkää

  56. En ole sopivaa löytänyt. Niin monessa on sitten kuitenkin jotain glitteriä, mikä ei naamaani imartele.

    Tykkää

  57. Macin Soft & Gentle ja Lightscapade on tähän saakka ollut luottoduo, mutta tämä Balmin tuotekin kyllä vaan kiinnostaa ! :)

    Tykkää

  58. Vautsivau! Tällä hetkellä olen tykännyt käyttää kasvojen korostuksena Seppälän _luomiväriä_ sävyssä Dream. Siinä on tosi kaunis hehku ja hyvä väri ainakin meikäläisen poskipäille, ja pysyy koko päivän! Ja hintakin oli ehkä 6 euroa :)

    Tykkää

  59. Mulla ei vielä ole mitään korostustuotteita, vähän hitaasti herännyt tähän buumiin. Vasta aloin varjostaa kasvoja joten tämä olisi luonnollinen seuraava askel :)

    Tykkää

  60. Puuterihelmet (Dermosil) on ihana tuote, sillä se jättää ihon kauniin kuultavaksi ja antaa kaunista hehkua väsyneellekin iholle. Tuote on laadukas, mutta ei ole pilattu liian suurella hinnalla. Suosittelen!

    Tykkää

  61. Voi noloa, ei oo mitään korostustuotetta tällä naisella. Kesällä pidin tätä jo kaubamajassa kädessä ja sinne silti jäi. Nyyh!

    Tykkää

  62. Tällä hetkellä käytän MACin Lightscapadea, mutta kaipaisin ehkä jotain intensiivisempää. Kuolasin niitä joulumeteoriitteja mutta kun kävelin Sokokselle kukkaro auki niin totesin swatchatessani sitä että on liian isoa glitteriä mun makuun. :D ehkä Mary-Lou voisi olla uusi rakkaus!

    Tykkää

  63. Lemppari korostustuote on meteoriitit, koska ne vaan on niin jotenkin luxusta arkeen. En tosin haittaisi, jos löytyisi joku muu hyvä tuote rinnalle välillä käytettäväksi.

    Tykkää

  64. Oi miten hieno palkinto! Mulla on joku vanha diorin amber diamond (?)korostuspuuteri mikä meni vielä matkalaukussa rikki viime kesänä. Laitoin sen tyhjään rasiaan kun en raaskinut heittää pois ja käyttelen hieman irtonaisemmassa muodossa.

    Tykkää

  65. Itse asiassa mullakaan ei ole mitään korostustuotetta ennestään… Välillä olen niitä katsellut, mutta juurikin se glitterisyys on useissa ongelmana.

    Tykkää

  66. Mulla on Benefitin High Beam, mutta tahtoisin puuterisen vaihtelun vuoksi! :) Benefitissä on tähänastisista testaamistani tuotteista kaunein jälki, ehkä tässä olisi kuitenkin haastaja!

    Tykkää

  67. Toi on ihana!!! Olen vasta totuttelemassa hohtotuotteiden käyttöön, ja ostin Isadoran poskivoidepuikon sävyssä 90 A day on the Riviera, joka on aikast hyvä! Mutta puuterimaista hohtoa en ole vielä päässyt käyttämään!

    Tykkää

  68. Yves Rocherin Hohtava aurinkopuuteri on ihana. Pinkin kultainen, joka iholla on lähinnä kuultavan hohtava :)

    Tykkää

  69. Kevyn Aucoinin ikivanha korostuspuuteri on ainoa, mitä oon käyttänyt, ja sekin alkaa olla jo aikansa elänyt :D joten Mary-Lou kelpaisi! Lightscapadea oon kanssa katsellut sillä silmällä, mutta kun sitä ei paikkakunnalta saa niin ei oo tullut hankittua :)

    Tykkää

  70. Oi, tuo olisi kyllä ihana saada, näyttää niin nätiltä! Ja mun lemppari korostuspuuteri on joku lehden mukana tullut mineraali-irtopuuteri, joka on niin shimmeristä, että tykkään käyttää sitä enemmän korostuspuuterina. Siitä saa kauniin terveen hehkun poskipäille :)

    Tykkää

  71. Lempi korostustuotteeni on Yves Rocherin poskipuna, korostuspuuteriyhdistelmä. Koska minulla ei mitään muuta ole :D Tykkään myös Lorealin Lumi Magique pohjustusvoiteesta, millä saa hehkua kasvoille vaikka vain poskipäille. Molemmilla saa kaunista ja luonnollista jälkeä.

    Tykkää

  72. Mielenkiintoinen tuote ja hyvin havainnollistavat kuvat! Minulla ei ole mitään vertailukohtaa mutta tykkään Hauschkan korostuspuuterista. Ei glitteriä eikä överien riskiä, mutta kyllä se mielestäni erottuu selvästi – tosin ei ole tuollainen nätin ”dewy” kuin tuo =)

    Tykkää

  73. Äh, Mary-Lou tulis kyllä tarpeeseen! Olen korostustuotefriikki, ja jotenkin tämä sisarussarja vaan jää aina kokeilematta, kehoistaan huolimatta. Ehdoton suosikki on tietysti mikäpäs muukaan kuin MACin Lightscapade! :) Sopivan neutraali mihin vuodenaikaan tahansa, sointuu kauniisti ihon omaan sävyyn, täydellinen koostumus ja taittuu niin arki- kuin juhlameikkiinkin. Toinen suuri rakkaus on Guerlanin meteoriitit, välillä vaan on niin ihana sipaista kasvoille keijupölyä. Ah!! :(

    Tykkää

  74. Tykkään The Body Shopin kuultovoiteesta vai mikä nyt onkaan nimeltään. Sitä on näppärä käyttää ja kuultoa tulee kunnolla. :)

    Tykkää

  75. Mun suosikki on ollut aikoja sitten joululahjaksi saatu poskipuna-/korostuspaletti Avonilta, mutta olen oikeastaan tässä vasta viime aikoina instagramin meikkivideoiden äärellä antanut aivoihini upota ajatuksen siitä, että pitäisi varmaankin hankkia joku oikea varjostus/korostussetti… Näitä The Balmeja olen Kissiksen juttujen ansiosta alkanut himoita, se osaa niin hyvin sellaisen intohehkutuksen että haluan samoja asioita vaikka meidän ihot on ihan erilaiset :D

    Tykkää

  76. Mun ehdoton lemppari on H&Mn vanhasta mallistosta oleva tylsaan purkkiin pakattu korostuspuuteri. Juuri mulle sopivan savyinen ja helppo kayttoinen, vaikka pigmenttia loytyykin!

    Tykkää

  77. Australiksen korostuspaletti on ollut lempparini, tosin pitkään aikaan en ole sellaista mistään itselleni löytänyt! ::(

    Tykkää

  78. Tällä hetkellä suosikki kuultoa tuovista tuotteista on Rms Beautyn Living Luminizer. The Balmin Mary-Lou kiinnostaa paljon ja siitä olen monesta blogista kehuja lukenut :)

    Tykkää

  79. En ole vielä saanut aikaiseksi hommata itselle mitään korostustuotetta, mutta tuota olisi kiva kokeilla :)

    Tykkää

  80. Lempparini on sellainen Isadoran ”korostuspuikko” joka on osoittunut käytössä ihan käteväksi..tosin ehkä hieman isohkoja ne hiput, muttei se kauheasti haittaa :)

    Tykkää

  81. Mä en osallistu arvontaan, koska mulla on jo Mary-Lou, mutta pakko sanoa että tuo on tuote joka jokaisella tulisi olla! Tätä ei pitäisi harkita tai miettiä sekuntiakaan, vaan hankkia heti! :) En vois elää ilman omaani ja se on kyllä highlighter, jolla saa maailman upeimman hohdon <3

    Tykkää

  82. No se vanhan H&M meikkisarjan hohdepuuteri, joka meni ja tippui vessan lattialle :( Se oli niin paras siihen hintaan!

    Tykkää

  83. Toistaiseksi lempparin paikkaa on pitänyt MACin Perfect Topping. Kaunista lämmintä kuultoa tulee silläkin kasvoille, mutta kyllä tuo Mary-Lou on houkuttanut hirveästi.. :)

    Tykkää

  84. Oon vähän pihistellyt eikä mulla oo mitään korostustuotetta erikseen, oon käyttänyt jostain halpisaurinkopuuteripaletista erikseen ”väritöntä” hehkunappia tai heleyttävää primeriä meikin päällä korostettavissa kohdissa. Tää kiinnostaa!

    Tykkää

  85. (Hmm.. Onkohan edellinen kommenttini matkalla? Oli kaunis pitkä ripustus siitä, miten olen jo muutaman kerran kokeillut tuota tuotetta kädelle ja ihastunut siihen, sen ihanaan hehkuun ja kermaiseen koostumukseen… Mutta 25€ hinta on aina palauttanut minut maan pinnalle.)

    Eli minulla ei tällä hetkellä ole oikeastaan Highlighter suosikkia, tällä hetkellä käytössä joku essencen cream-to-powder versio, joka on oikeastaan hienojakoista glitterhippusta… Mutta benecosken hohdosta olen kuullut paljon hyvää, sitä pitääkin kokeilla seuraavaksi;)

    Tykkää

  86. Ei ole lempparikorostustuotteita, ei juuri edes kokemuksia moisista. Mutta jos jostain kerran aloittaa, niin parasta aloittaa huipulta hyvästä, eikö… Siksi mukana tässä arvonnassa.

    Tykkää

  87. Miun mielestä paras (ja toki se on minun ainut) korostustuote on NYX:in mosaic powder highlighter. Siinä on justiisa sopivasti hohtoo, ei ollenkaan liikaa, joten uskaltaa annostella välillä vähän runsaammallakin kädellä :) Tuo Mary-Lou Manizer on niiiiin ihanan näköinen pakkauksineen kaikkineen! :)

    Tykkää

  88. En ole koskaan omistanut hyvää korostustuotetta. Hiljaan ostin Dermosilin heleyttävät puuterikuulat, mutta ankarasta sutimisesta huolimatta ne ei tee kasvoilleni yhtään mitään :D tuollaista huipputuotetta olisi kiva päästä testaamaan

    Tykkää

  89. itse olen jumahtanut laittamaan sipauksen aurinkopuuteria aamuisin, Korostusväri tulisi siis toldella tarpeen :D ihana postaus kiitos! :)

    Tykkää

  90. Mulla, kosmetiikan työläisellä ja suurkuluttajalla ei ole ainuttakaan kuultotuotetta, joten osallistun!Josko nyt pääsisi käyttämään jotain muuta kuin hohtavaa luomiväriä…:D

    Tykkää

  91. Tämä olisi lempparikorostustuotteeni, koska ei ole kokemusta niistä aikaisemmin. Mutta eikös se olisikin viisasta aloittaa käyttö sitten sillä parhaalla tuotteella..?;)

    Tykkää

  92. Testasin kaverilla lightscapadea ja tykkäsin mutta hinta aika suolainen että itselleni olisin ostanut. Muuten aika vähäinen kokemus korostustuotteista. Mary-lou manizerista olen kuullut pelkkää hyvää.

    Tykkää

  93. Olen vasta päässyt korostamisen makuun ja aloitin hillitymmällä Ligtscapadella, josta pidän paaaaljon. Nälkä kuitenkin kasvaa syödessä, ja toki olen saanut nyt pakkomielteen tästä Mary-lou manizerista! Enpä sitä raaski kuitenkaan ostaa, kun tuo toinen korostuspuuteri jo löytyy. Vaikka eiväthän ne ole lainkaan sama asia ;)

    Tykkää

  94. Ome lemppari on Sleekin Solstice Highlighting Palette koska sillä paras hinta laatusuhde. En ole koskaan käyttänyt Balmin tuotteita, mutta olen aina halunnut kokeilla niitä, varsinkin highlightereita!

    Tykkää

  95. Ei ole lempparia, kun en korostustuotteita käytä -.- Siis vielä, sitten on pakko opetella käyttämään, jos arpaonni käy ;).

    Tykkää

  96. Oma lemppari on ehdottomasti Macin lightscapade! Kaipailisin kuitenkin hieman voimakkaampaa korostustuotetta ja Mary Lou on kyllä ollut haaveissa jo pitkään.

    Tykkää

  97. Ooh, tätä olen himoinnut kauan! Tällä hetkellä lempparini on H&M:n higlight powder, joka ajaa asiaansa ihan ok, mutta ei niin hyvin varmastikaan kuin tämä helmi :)!

    Tykkää

  98. Oi voi, tämä tuote on minun himotuslistalla. Haluan, tarvitsen! Korostustuotteita olen vasta jokusen kerennyt kokeilla, kun uusi maailma taas aukesi uuden tuotteen kohdilla. Övereitä on tullut monet huonoilla tuotteilla ja nyt käytössä on Avonin CC-kuulat, mutta ei kyllä tarvis niitä värejä kuitenkaan olla. Vastaanpa vaikka valokynä kaiken tämän jorinan jälkeen :)

    Tykkää

  99. Lumenen kausituotteena ollut korostuspuuteri on toiminut tutustuttajana korostustotteiden käyttöön. Sillä on ollut hyvä aloittaa mutta olisiko tällä hyvä jatkaa :)

    Tykkää

  100. Mulla ei korostusväriä vielä kaapistani löydy, mutta oon käyttäny siihen tarkoitukseen Make up storen kimaltelevaa luomiväriä!

    Tykkää

  101. Oij, tätä kokeilisinkin mielelläni. Toistaiseksi käytössä paras on ollut Too Faced Snow Bunny, sopii kalpeallekin iholle.

    Tykkää

  102. Mulla ei oo ku NYXin varjostuspaletin korostusväreistä kokemusta. Haluaisin tätä kokeilla, ehdottomasti!

    Tykkää

  103. Köyhänä naisena olen mennyt tähän asti Dermosilin hohtokuulilla. Niillä saa kivan kevyttä hohtoa, eikä todellakaan ole vaaraa överishimmeristä. Mary Louta olen halunnut kokeilla jo pitkään. :)

    Tykkää

  104. Mä en oo ikinä käyttäny korostusväriä! Olen kyllä ihaillut muiden kuulaita poskipäitä :) Olisikin ihana päästä kokeilemaan itekin noin superia tuotetta!

    Tykkää

  105. Mun on niin pakko tää kisa voittaa!! :’D :’D

    Hmm, vaan yksi? Olisko se sitten Lightscapade, se on niin monikäyttöinen. Nyt olen käyttänyt pannuprojektissa myös sellaista MsChic Kide -sarjan korostusjuttua joka on ihana, mutta ei se ehkä silti ihan lemppariksi pääse. Hmm. Kai se on Lightscapade, tai sitten Zuiin Mustard -luomiväri. :)

    Tykkää

  106. Tätä minäkin himoitsen! Olen käyttänyt vain vaaleanpunaiseen taittavia korostuspuutereita, joten tuollainen shampanja olisi hyvää vaihtelua. Tällä hetkellä käytössä on Body Shopin korostuspuuterikuulat. Niillä saa nättiä, hillittyä hehkua :)

    Tykkää

  107. Vielä ei ole lempparia löytynyt, tällä hetkellä käytössä we care iconin korostuspuuteri, josta en kyllä tykkää sitten yhtään. Tuo the balmin korostuspuuteri näyttää kyllä aivan ihanalta, ehkä pitäs harkita sen ostoa jos ei voitto osu kohdalle :)

    Tykkää

  108. Auts miten monta osallistujaa jo! :-D No, sormet silti ristissä arpaonnen puolesta.
    Mulla on kyllä MACin Soft& Gentle ja H&M halppispuuteri, mut Mary-Louta on hehkutettu (heh) niin paljon, että pitäisihän se nyt itsekin päästä kokeilemaan!

    Tykkää

  109. En oo vielä löytänyt mitään lempparia, olen vasta tänä vuonna opetellut korostamaan ja häivyttämään. Mielenkiinto heräs kyllä nyt tätä tuotetta kohtaan, alkaa vanhat oleen lopussa, joten ehkäpä uusi lempparini tulee olemaan Mary-Lou. =)

    Tykkää

  110. MAC Lightscapade on ehkä lemppareiden. Korostuksen käyttö tahtoo vain arjessa jäädä, koska pohja, silmät, varjostukset, poskiouna, huulet…. :D

    Tykkää

  111. Olen vasta tutustumassa korostustuotteiden maailmaan ja ainoa, jonka omistan, on Dermosilin hohtopuuteritkuulat tms. Tämä tuote kyllä kelpaisi :)

    Tykkää

  112. En ole vielä löytänyt yhtään lempparia, olen eksynyt vasta vähän aikaa sitten korostusten ihanaan maailman :)

    Tykkää

  113. Mulla on vain yksi korostustuote – Isadoran face sculptor, jossa on korostusväri mukana. Tätä käytän lähinnä kulmaluulle. Poskipäihin tämä tuote tuntuu liian kimaltavalta. Kunnon hohtotuote ilman kimallusta olisi kyllä mieluinen.

    Tykkää

  114. Oi miten ihana palkinto! Mulla vaihtuu aika usein noi lempparit mutta tän hetkinen suosikki on varmaan Macin Lightscapade :)

    Tykkää

  115. Täähän on ihan pakko saada! Olen ihan aloittelija näissä korostuspuutereissa ja hehkuissa. Lushin jotain hohtavaa värivoidetta olen poskipäihini käyttänyt silloin tällöin, mutta olen vakuuttunut että parempiakin löytyy

    Tykkää

  116. Minulla ei ole vielä ollut korostus- tai hohtopuutereita. Ainoa millä olen korostanut poskipäitäni on poskipuna. Olisi tosi mielenkiintoista kokeilla, sinulla tuo näytti tosi upealta. Onnekasta vuotta 2016!

    Tykkää

  117. Mä oon niin halunnut kokeilla tuota! Nyt on käytössä pari halppismerkkien versiota, toinen Elfin (ihan jees muttei lähelläkään tuota) ja toinen Catricen (se on kyllä melko heikko, tai siis vaikea levittää tasaisesti). En siis tiedä onko tuote niin hyvä ennen kuin pääsen kokeilemaan ;)

    Tykkää

  118. Paras käyttäväni korostus puuteri on Avonin sellaset puuterihelmet, en nyt tarkalleen muista nimeä, ne antavat sellasen ihanan terveyden naamaan :)

    Tykkää

  119. Mun lemppari on tällä hetkellä Macin Lightscapade. Se on aaaaivan ihana ja sopii tosi hyvin mun vaaleelle iholle, mutta välillä on niitä päiviä kun tuntuu että tarvis vaan vielä enemmän sitä hohtoo :D Siihen tää Mary-Lou olis ehkä täydellinen! :)

    Tykkää

  120. The Balmin Cindy Lou on suosikkini. Olisi kiva testata tuotteiden eroja. Cindyllä saa ainakin tosi kauniit posket.

    Tykkää

  121. Käytän Laveran voidemaista korostustuotetta,se on lempparini tällä hetkellä, sillä en omista muita. Sävy on kyllä turhan kylmä minulle.

    Tykkää

  122. Tähän mennessä olen kokeillut vaan voidelmaisia korostustuotteita, nyt käytössä Wet’n’Wildin peiteväripaletissa oleva ja pari Lumenen tuubia. Tykkään noista ihan, mutta puuterimainen sopisi varmaan paremmin ihotyypilleni :) Mary-Lou olis kyllä aika huippu!

    Tykkää

  123. Everyday mineralsin Polished on ihanan hienojakoinen ja ihoon sulautuvan sävyinen. Se on itselläni arkikäytössä. Ihana olisi kokeilla enemmän hohtoa!

    Tykkää

  124. Se ainoa mikä mulla on, on n. sata vuotta vanha Wet n Wild:n cover all -paletti, josta käytän sekä vaaleanpunaista että valkoista korostuksiin. Joten todellakintodellakintodellakin mieluusti vaihtaisin tuohon tuotteeseen! :)

    Tykkää

  125. Mulla ei oo toistaiseksi lempparia – oon haaveillu joko Lightscapaden tai sitten tän Mary-Loun ostamisesta. Jostain syystä kaikki muut meikit kipuaa aina prioriteettilistalla ylemmäs, kun teen uusia hankintoja. Dermosilin ”meteoriitit” on nyt käytössä, ne on ihan ok.

    Tykkää

  126. Lily lolo Stardustia käyttelen, mutta tykkään kyllä näkyvämmästäkin jäljestä, mutta glitterihommat taas menee överimmäksi makuuni… Mary Lou odottaa ostoslistalla :D

    Tykkää

  127. Mulla käytössä MAC Lightscapade, mutta tää The Balmin hittituote on kyllä ehdottomasti ”pakko saada”-listalla. Oon nähny niin monta kaunista meikkiä jossa tää on mukana ja ah, se upea kuulto :)

    Tykkää

  128. Nyt on suosikkina elfin baked highlighter, Moonlight Pearls. Pakkohan tähän on osallistua hohdefriikkinä, tästä kyseisestä hohteesta vaan haaveillut <3

    Tykkää

  129. Mun lemppari korostustuote oli juurikin tämä kunnes se meni rikki. :-( Ihan itse sen tiputin. Kokeilen nyt onneani josko lykästäisi, en ole nimittäin raaskinut uutta rikkinäisen tilalle hankkia.

    Ihanan hohdokasta uutta vuotta Salla!!

    Tykkää

  130. Tosi noloa myöntää, etten käytä mitään korostustuotetta enkä ole edes koskaan kokeillut :’D Tämä siis ainakin muuttaisi sen hahah!

    Tykkää

  131. Tällaiselle superhohtavuudellekin olisi käyttöä! Mainitsen päiväkäytössäni olevat Shiseidon Luminizing satin face color WT905 ja Inglotin HD sculpting powder 503. Molemmat korostavat hillitysti.

    Tykkää

Jätä kommentti