Lifestyle

Normipäivä

On ollut niin kiva lukea toisten blogeista päivä kanssani -postauksia, että minäkin teen sellaisen omasta NIIIIIIN tavis tiistaipäivästäni.

6.40 Herätyskello soi ensimmäisen kerran. Torkutan pari kertaa ja herään lopulta varakelloon klo 7. Pesen naaman ja hampaat, levitän kosteusvoiteent ja annan koirille ruoan. Sitten on vuorossa pieni aamulenkki koirien kanssa. Lenkin jälkeen napsautan YleX:n päälle ja valmistan saman aamiaisen kuin joka päivä eli smoothien ja kupin kahvia :)

kuva 1

7.50 Aamupala on valmis ja siirryn meikkaamaan ja syön (juon) samalla aamiastani.

kuva 2

8.15 Meikki on valmis. Puen työvaatteet päälle, koska hengaan kotona aina eri vaatteissa kuin kotoa poistuessani. Koirakarvat ja silleen. Pikainen hiustenlaitto, repun pakkaaminen ja kotoa lähden klo 8.30. Otan vielä matkalta kahvin mukaan Ärrältä, vaikkei se maailman parasta olekaan. Olen huomannut, että yhden kupillisen jälkeen herään henkiin, mutta mieluiten menen töihin kaksi kupillista juoneena, niin aivotkin toimivat ja olen suht skarppina.

kuva 4

Työmatkan käytän chattaillen kavereiden kanssa, Facessa roikkuen ja blogeja lukien. Niin kuin aina :)

kuva 5

Mä lupaan, että näytin ihan asialliselta kun kotona katsoin peiliin. Matkan aikana kuitenkin jouduin laittamaan aurinkolasit päähän ja ne sattuivat olemaan violetit. Samoin kuulokkeeni sattuvat olemaan pinkit. Lopputulos muistutti psykedeelistä nais-DJ:tä Trainspotting-elokuvasta, mutta oh well, näitä sattuu :D

11.00 Lounas henkilöstöravintolassa, johon asti olen siis tehnyt duunia. Kesälista on vähän surkea, ja ottamani kalahässäkkä on ihan meh. Syön sen, salaattia ja palan ruisleipää kuitenkin raivolla, koska nälkäisenä mistään ei tule mitään.

13.30 Kahvitauko, jota ennen olen luonnollisesti tehnyt duunia :D Tauko menee työkavereiden kanssa läyhätessä niin kuin aina, en koskaan ota puhelinta kahvihuoneeseen että voisin sitä selailla. Välillä tekee hyvää olla ihan kasvotusten kontaktissa ihmisten kanssa ;) Tauon jälkeen taas töitä. Lounas ei ollut kovin täyttävä, ja syön nälkääni proteiinipatukan. Myöhemmin vielä myslipatukan.

17.30 Avaan kotioven. Kuulen ja näen ensimmäisenä, että mun (onneksi jo kuluneet) Niken lenkkarit ovat toimineet koirien leikkikaluina. Koirat ovat yleensä päivät koiraportin molemmin puolin ja näköjään ovat myös tästä eteenpäin. Joukossa tyhmyys tiivistyy ja silleen.

18.00 Hetken siliteltyäni koiria menen sänkyyn lepäämään.

19.00 Nousen sängystä ja keitän kupillisen vihreää teetä ja syön kreikkalaista jugurttua pähkinöiden, kookoslastujen, auringonkukansiementen ja hunajan kanssa. Siinä samalla vastailen blogiin tulleisiin kommentteihin.

kuva 5 (2)

20.00 Iltalenkki koirien kanssa. Käymme ensin kävelemässä ja sitten vielä hengaamme hetken koirapuistossa.

21.30 Kotona. Puhdistan meikit, käyn pikasuihkussa ja laitan seerumit ja kosteusvoiteet kasvoille. Maksan pari laskua ja järjestelen hieman meikkejäni, jotka ovat taas vallanneet ruokapöydän. Saan itseni pakotettua rasvaamaan sääret, koska mulla on menossa magnesiumia sisältävien kosteusvoiteiden testaus. Lulluttelen koiria aina joka välissä kun kävelen niiden ohi :)

23.00 Rasvaan kädet ja menen sänkyyn, jossa meditoin hetken ennen nukkumaan menemistä. Nukahdan nopeasti, varmaan siinä 23.15.

Sellainen oli mun tiistaipäivä. Aika supertylsä vai mitä? :´D Yleensä päivään sisältyy edes niinkin jänniä asioita kuin vähän kirjan lukemista tai joogaa ja joskus telkkarin katsomista, mutta tuona päivänä ei ollut aikaa mihinäkään niistä. En myöskään jaksanut tai ehtinyt tehdä mitään blogin eteen. Useimmiten teen joka päivä edes jotain, valitsen käytettäviä kuvia ja muokkaan niitä tai kirjoitan hiukan.

Hei muuten, blogin Facebookissa on käynnissä kisa, jossa voi voittaa itselleen MAC LE huulipunan :) Käypä tsekkaamassa jos et ole vielä käynyt!

11 vastausta artikkeliin “Normipäivä

  1. Mikshän nämä normipäivä-postaukset on niin kivoja lukea? Olin taas ihan mielissäni kun näin että oot tehnyt tällaisen! Ja nyt oon äimistynyt siitä kuinka vähän syömistä ja telkkaria sun päivään kuuluu :D

    Tykkää

    1. Mä en todella tiedä!! Itsekin oon ihan ahminut toisten tällaiset postaukset, vaikka eipä kai kenenkään meidän arki varsinaisesti jännää ole. Oikeastaan on just parasta huomata, että toisillakaan ei ole mitään glamouria joka päivä :D

      Ja mä oon vähän äimistynyt samasta asiasta! Yleensä telkkari liittyy herkuttelun kanssa yhteen, ja jos ei sohvalle ehdi istahtaa, niin silloin ei tule naposteltuakaan. Vähän enemmän (ihan kunnon ruokaa siis) olisi kyllä voinut syödä.

      Tykkää

  2. ”en koskaan ota puhelinta kahvihuoneeseen että voisin sitä selailla. Välillä tekee hyvää olla ihan kasvotusten kontaktissa ihmisten kanssa”

    Niin totta :) Taidan ottaa tämän uudeksi käytännökseni.

    Tykkää

    1. Kannattaa kokeilla! Jos puhelin on siinä pöydällä edessä, niin väkisinkin tulee vilkuiltua. Mulle tekee ainakin tosi hyvää jutella ihan oikeiden ihmisten :D kanssa kun roikun täällä netissä muuten niin paljon!

      Tykkää

  3. No ohan täällä kommentteja!

    Pari asiaa:

    1. Sulla on Benefitin meikkejä, joita en tiennyt sulla olevan.

    2. Turkkilainen jugurtti on sun päivällinen?! Missä on kunnon ruoka? Ei ihminen selviä tolla.

    3. Mun on todella vaikeeta kuvitella sua meditoimassa. Siis että istuisit edes hetken hiljaa paikallas. MUAHAHAH.

    Tykkää

    1. 1. Ai Fake Up? Erase Pasten ostin Korfulta et se on ihan uus :) Benefit <3

      2. Harvoin jaksan kunnon ruokaa tehdä illalla. Monesti kyllä teen munakkaan, joka toki on paljon täyttävämpi vaihtoehto kun toi jugurttihässäkkä. Jota kyllä oli iso annos :)

      3. No mitä v**tua :D

      Tykkää

  4. Toi aurinkolasikuva oli hauska :). Miten muuten kauneusbloggari jonka pöytä/huone/koti pursuaa kosmetiikkaa, pystyy meikkaamaan noin nopeasti… En tajua. Luulisi että menee ikuisuus jo sen arpomiseen, mitä tuotteita valitsee

    Tykkää

    1. Haha, mä putosin kanssa ihan täysin tolle selfielle! Näytän uskomattoman epäkorrektilta :D

      Mä aika usein valikoin edellisenä iltana fiilispohjalta esiin joitain tuotteita, yleensä ainakin meikkipohjatuotteet. Jos ei ole mitään suunnitelmaa, niin kiire tulee. Silloin valintani onkin yleensä tutut ja turvalliset tuotteet, mm. Lumenen CC, Benefitin Coralista poskille ja luomille joku vaalea MACin Paint Pot :)

      Tykkää

Jätä kommentti