Ihonhoito · Luonnonkosmetiikka · Sabé Masson · Terre d`Oc

Luonnonkosmetiikkaa alennuksella!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävikö jollekin muullekin niin, että alennusmyynnit menivät sivu suun? Tai sieltä jäi vielä rahaa tuhlattavaksi? :D Jos vastaus on kyllä ja jos tykkäät luonnonkosmetiikasta, mulla on hyviä uutisia! Naturellementin verkkokaupassa myydään mm. Terre d´Ocia, Aloréeta ja Melvitaa ja nyt koko verkkakaupan valikoimasta saa 25 prosentin alennuksen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olen tykästynyt Naturellementin tuotteista erityisesti Terren Kaktusviikunaseerumiin, jota olen hankkinut jo toisen pullon loppuneen tilalle. Saman markin pikkuruiset jokapaikanvoit ovat myös loistavia, puhumattakaan Le Soft Perfumetuoksupuikoista, joista olen käyttänyt Parisian Rhapsodyn jo lähes loppuun :) Täytyypä harkita, jos tilaisin uuden puikon jo varastoon!

Jos laadukas luonnonkosmetiikka innostaa, niin tarjous on voimassa 23.7.-31.7.2015 ja koodi on ”luomu”. Naturellementin verkkokauppaan pääset täältä :)

6 vastausta artikkeliin “Luonnonkosmetiikkaa alennuksella!

  1. No hitsi, tuo kaktusviikunajuttu tuoksuu aivan taivaalliselta! En oo vielä vain jaksanut tilata, kun on muutenkin seerumeita rivissä :D

    Tykkää

  2. No minäpä klikkasin nyt vihdoin tulemaan sen Sabé Massonin mitä olen sun takia jo kauan himoinnut. Näköjään piti saada joku aleprosentti että sai aikaan :D Livehaistelu olisi kyllä ollut hyvä ennen tuoksun tilausta mutta mennään riskillä :) Hyvät kuvaukset kuitenkin noissa. Aion ainakin kerran vielä lentää tänä vuonna käsimatkatavaroilla niin jos sitten Pariisissa tuoksuisi tuolta tuoksupuikolta :)

    Tykkää

    1. Oooooooo jee! Minkä tuoksun otit? Tykkäät kyllä ihan varmasti, ja kuin helmeä on mennä merkin syntysijoille heidän parfyymiltaan tuoksuen <3

      Tykkää

  3. Sen stripteasen mikä sullakin on/oli keväällä. Vähän jännittää millainen sieltä putkahtaa! Vahingossa oli pakko myös jotain karitevoita koska siinä luki kirsikka. Tulis jo!

    Tykkää

Jätä kommentti