Diego Dalla Palma · Huulipunat · MAC · Meikit · MUFE · Mun lempparit · Päivän meikki

Mun lempparit: Pinkit huulipunat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä oli blogikavereiden kanssa vähän aikaa sitten keskusteluketju, jossa esitimme toisillemme ideioita, mistä haluaisimme juuri tietyn tyypin blogista lukea. Mulle heiteltyen ideoiden joukossa oli tällainen huulipunapostaussarja, jossa esittelisin omat lempparini. Ajattelin nyt sitten esitellä omasta mielestäni parhaat huulipunat sävyittäin, ja ensimmäisenä vuorossa on parhaat pinkit! Voipi olla, että jos tykkäätte tällaisista postauksista, voin huulipunien jälkeen kirjoitella muistakin meikkituotteista :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huulipunat vasemmalta oikealle:

MAC Saint Germain (Amplified)
MAC Creme Cup (Cremesheen)
MAC Sunny Seoul (Cremesheen)
Diego Dalla Palma 56
MAC Candy Yum-Yum (Matte)
Make Up For Ever Aqua Rouge 16

Halusin ottaa postaukseen mukaan vain vakiovalikoiman tuotteita, eli jos innostutte jostain näistä, niin kaupasta saa :D Muut punat ovat koostumukseltaan samankaltaisia eli kermaisia ja kosteuttavia, mutta MAC Candy Yum-Yum on mattapuna ja MUFEn Aqua Rouge oikeastaan kestohuulilakka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä punien swatchit samassa järjestyksessä kuin puikot ovat yläpuolella. Kaikki erisävyisiä, kaikki ihania :) Etsin kätköistäni vielä kuvia punista huulilla:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saint Germain on itselleni asennepuna. Näin barbiepinkki yhdistetään helposti erääseen tuntemaamme kohublondiin, joten sen käyttö ja yhdistely saattaa olla hieman haastavaa. Toisaalta itse kyllä laittelen nassuun aika lailla mitä sattuu huvittamaan, joten Saint Germainiakin olen käyttänyt paljon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Creme Cup on paras ja monikättöisin huulipuna ikinä! Se käy oikeasti kaiken kanssa, voi levittää ilman peiliä, ja noh se vaan on niin ihana! Puna alkaa oikeasti olla aika lopussa, mikä kertoo sen olevan mulla tosi kovassa käytössä :) Todellakin ostan uuden sitten joskus kun nykyinen loppuu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunny Seoul on itselleni sellainen näpsäkkä arkipuna, jota on huoleton levittää, mutta silti se tuo arkiseenkin meikkiin vähän eloa. Ihan pomminvarma valinta tämäkin, ei voi mennä pieleen.

IMG_2742

Diegon 56 on yksi käytetyimpiä huulipuniani ja olinkin ihan tyrmistynyt, etten löytänyt blogistani yhtään valokuvaa siitä käytössä! Onneksi sisko riensi kuvineen apuun, tämä on yksi hänenkin lemppareistaan :)

Käytän Viiskutosta aina, kun haluan kiinnittää huomion pois muuten tekemättä jääneestä meikistä tai silmäpusseista tai tarvitsen muuten extra-piristystä ilmeeseen. Oikeastaan aina kun tätä käytän, saan kommentteja kauniista huulipunasta :) 56 on ärtsystä sävystään huolimatta todella helppo puna, jota voi levittää suoraan hylsystä ilman rajausta ;)

Hah, olen tainnut vältellä kameraa myös Candy Yum-Yumin kanssa! Tämä mattainen kaunotar on varsinainen klassikko, joten siitä löytää juttua jokatoisesta kauneusblogista. Kurkkaa vaikkapa tämä Erikan postaus, jossa Candy Yum-Yum näyttää huulilta ihan superherkulliselta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MUFEn Aqua Rouge oli siskoni tekemä löytö, jonka kopioin tuijotettuani pari kertaa hypnoosissa siskon huulia :D Tämä on kestävin kokeilemani huulipuna, ja toimi mm. siskollani hänen omissa häissään koko pitkän päivän. Huulet eivät kuitenkaan kuivu ja jälki on kaunis. Purkin toisessa päässä on värilakka ja toisessa läpinäkyvä kiinnitysaine. Suosittelen ihan ehdottomasti pysyvän huulipunan etsijöille.

Sellaisia! Löytyikö kivoja punia tai jo vanhoja suosikkeja? :)

15 vastausta artikkeliin “Mun lempparit: Pinkit huulipunat

  1. Vinde, mä niin diggaan kesää ja lomaa, ku voi joka päivä laittaa ihanii pinkkei ja ärtsyi punii!! :-) Joku päivä on pakko laittaa tota Aqua rougee, se on ihan törkymageeta!

    Tykkää

  2. Vitsi noi on kaikki upeita sävyjä! :) Mä olen miettinyt tuhat vuotta Candy Yum-Yumin hankkimista, mutta sitten aina ajattelen että oon niin tylsimys etten käytä kuitenkaan. :’D

    Mutta hei, millä luomiväreillä on tehty upea silmämeikki Creme Cupin kaverina?? Tietoa tiskiin, kiitos.

    Tykkää

    1. Jep, mulla on vähän sama suhde Heroineen. En oo viitsinyt ostaa, kun käyttäisin niin harvoin.

      Ne luomivärit on MACin, tsekkaan sävyt kotona ja ilmoitan :)

      Tykkää

    2. Tumma violettiin taittava sininen luomiväri on Contrast ja se on häivytetty haalealla vaaleanpunaisella sävyllä nimeltä Seedy Pearl :)

      Tykkää

    1. Ei vttu teijän kanssa, muahhahhahhaaaaa!! Salla nyt varsinkin tietää, miltä se iho näyttää ilman meikkiä…

      Tykkää

Jätä kommentti