MAC · Meikit · Meikkipohjat

Pronssinen hehkuiho MACin tapaan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huokailin taannoisella MACin vierailulla niin paljon tämän kuvan (enimmäkseen oikeanpuoleisen mallin) ihomeikkiä, että kuva ei jättänyt jälkikäteenkään rauhaan. Tiesin tarvitsevani MACiltä meikkipuuterin, ja kolmen tuotteen ostostahan saa ilmaisen meikin, joten näpyttelin luottomeikkaajalleni Jannikalle viestiä, että mitenkäs olisi, teetkö mulle kuultavan nudeihon :) Tiesin keksiväni kaksi muuta ostamisen arvoista tuotetta in no time, ja Jannikakin innostui heti kokeilusta, joten täältä tulisi nyt postauksen verran vinkkejä, tuotteita ja niksejä kuulaan nudemeikin luomiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pilaan heti kättelyssä jännityksen, tällainen meikistä tuli! :) Tässä kuvassa meikki on ollut kasvoilla jo joitain tunteja, joten pientä lisähohtoa on ehkä saattanut tulla vielä ihan omasta takaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta sitten lähdetään liikkeelle meikittömästä naamasta. (Aina yhtä ilo.)

Olemme molemmat Jannikan kanssa samaa mieltä siitä, että tällainen kuulas nudeiho on paljon haastavampi tehdä kuin esimerkiksi peittävä ja täysmatta lopputulos. Homman huomasi heti siinä tuotteiden määrässä, mitä pelkkään ihon meikkaamiseen tarvittiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä kuvassa näkyvät meikin avaintuotteet. Iholle levitettiin ensin seerumiin sekoitettu tippa öljyä, jotta ihoon saatiin kostea, hyvä tarttumapinta. Tulin huomaamaan, että kuultoa kerrostettiin iholle pohjustajien, meikkivoiteen ja korostustuotteenkin muodossa. Ensin oli kuultoa tuovan primerin (Prep + Prime Skin Base) vuoro, jonka jälkeen poskipäiden korkeimpiin kohtiin ja amorinkaarelle levitettiin vielä nestemäistä highlighteria (Strobe Cream).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jannika käytti meikissä mahdollisimman paljon voidemaisia tuotteita. Meikkipohja tehtiin pohjustuksen ja kuultotuotteiden jälkeen ohuella, valoaheijastavalla mineraalimeikkivoiteella. Tuotekuvan alarivissä oikealla näkyy kiinteä voidemainen Prep + Prime BB-voide varjostuksia varten ja vasemmalla korostukseen käytetty voidemainen Cream Colour Base sävyssä Shell, joka sattuu olemaan sama toisen kierroksen tuotteeni kuin tässä postauksessa. Puuteria paineltiin pikkiriikkisen leukaan, nenän varteen ja otsaan, mutta kasvojen reunaosat jätettiin kokonaan puuteroimatta. Poskipunana Jannika käytti Cream Colour Basea sävyssä Improper Copper ja muistin taas, miksi voidemainen poskipuna on NIIN ihana. Sen kanssa kasvoille tulee ihan erilainen hohde kuin puuterimaisella poskipunalla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Silmämeikki pidettiin neutraalina levittämällä koko liikkuvalle luomelle sävyä All That Glitters ja täydennettiin paksulla ylärajauksella ja irtoripsillä. Jannika ehdotti, että laitettaisiin noin puolet ripsinauhasta alaripsien ulkonurkkiin ja toiset puolet yläluomelle. Lopputulos oli mielestäni toooooosi jännä ja magee!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitten vain huulille tukkaan mätsäävää huulipunaa (Sunny Seoul) ja valmista tuli!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mua vähän harmittaa, kun lopputuloksen ihanuus ei välity kuvista ollenkaan. MACin meikkipaikkojen loisteputkivalot ovat ihan superkovat ja suurin osa kuvista oli tarkentunut mm. meikkaajan käteen :D Nämä illalla kotona otetut kuvatkaan ei ole kovin kaksisia. Oikeasti lopputulos oli paljon hienompi ainakin mun mielestä!

Mutta. Sen meikkipuuterin lisäksi mä ostin kaksi tuotetta, jollaiset multa uupui aiemmin täysin, ja jotka ovat aika olennainen osa tätä lookia. Joten mä yritän apinoida hehkuvan nudeihon myös itse ja näytän lopputuloksen (ja ne ostamani tuotteet) toki teillekin! :)

Mitäs pidätte, iskeekö kuulto vai täysmattaako pitää olla? :)

16 vastausta artikkeliin “Pronssinen hehkuiho MACin tapaan

  1. Mä oon superihastunut nyt kuultavaan ihoon ihan niinkuin säkin! :) Soft & Gentleä on tullut hinkattua aamuisin kovallakin kädellä poskipäille <3 Ihana tuo alaripsitekniikka, näytät ihan nukelta <3

    Tykkää

    1. Mä vetäisin aina hohtavalla iholla, ellei usein olisi niin paljon peitettävää, että helpompaa on vaan valita se peittävä vaihtoehto. Eikä monesti ole aikaakaan peittää jokaista punalänttiä erikseen ja hifistellä kuultotuotteilla. Mutta silloin kuin ehtii ja jaksaa, niin ah se on vaivan arvoista :)

      Hih, kiitti <3 Mäkin tykkäsin tosi paljon noista ripsistä! Ja vitsit miten luonnolliset noi 33 on, yläripset menisi ihan omista ripsistä!

      Tykkää

  2. Heh, mulla kun sitä kuultoa tulee omasta takaa, en ole ollut kuultojutuista niin innoissani, mutta kun noita kaikenmaailman highlightereita on kuitenkin kertynyt, niin olen alkanut niitä käyttää :).

    Tosi harmoninen meikki, niin kaunista!

    Tykkää

  3. Hyvin tulee meikin kauneus musta esiin. Ihana! Mä rakastan kuultoa, mitä enemmän sen parempi. Saan kohtauksen, jos mulle yritettään meikata liian mattaa. :D

    Tykkää

    1. Hihhii! Matta on mun mielestä paikallaan monesti vahvan silmämeikin kanssa, mutta muuten tykkään ehdottomasti enemmän kuullosta. Ja mattainenkaan meikki ei saa olla tukkoon puuteroitu, sellaisesta en tykkää missään tilanteessa :)

      Tykkää

  4. Kuulto on kiva ainakin näin kesällä. En sitten tiedä talvella, näyttääkö kuulto liian kovalta kylmissä keinovaloissa kun päivänvaloa on vähän.

    Anyway, oletko huomannut, että sulla on todella hieno profiili. Ihan paras kuva näistä kaikista.

    Tykkää

    1. Totta, talvisin alan puolihuomaamattani käyttää peittävämpiä meikkivoiteita, jotka myös heijastavat valoa vähemmän. En sitten tiedä, vaikuttaako tähän tosiaan tuo mainitsemasi päivänvalon väheneminen vai se, että ihoni on yleensä huonommassa kunnossa talvisin.

      En ole aiemmin kiinnittänyt profiiliini mitään huomiota. Mutta nyt kun sanoit, niin onhan se aika jännä :) Kiitos paljon!

      Tykkää

  5. Kuultoa, kyllä kiitos! Ihana meikki ja sun tukka on niin herkullinen :)
    Mulle ei ole tällaisesta meikkausmahdollisuudesta MACin tiskillä mitään hiiskuttu, vaikka 3 tuotetta olen kerralla ostanut. Höh!

    Tykkää

    1. Kiitos :)

      Ainakin Helsingin pisteet meikkiajat on niin suosittuja, että aika pitää käytännössä olla varattuna etukäteen :/ Jos mulle tulee tuotetarpeita, jotka ei ole päivän päälle kiireellisiä, niin varaan ensin ajan ja ostan tuotteet sitten siinä. Kannattaa kyllä ehdottomasti hyödyntää tota mahdollisuutta, joka kerta oppii tosi paljon! :) Mä olen käynyt meikissä monta kertaa ilman mitään sen kummempaa juhlaakaan. Se on mun logiikalla ilmainen, saa hyvän mielen ja tosiaan uusia vinkkejä <3

      Tykkää

  6. Ei mulla muuta kuin, että KUULTO ja iso huutomerkki! Siis todellakin valitsen kuullon, hehkun ja heleyden :D Tulikohan yllätyksenä enää sulle! Haha.

    Ps. Ihana meikki. Ja toi sun tukka on niin…! :)

    Tykkää

  7. Harmi kun multakin tota kuultoa tulee ihan tarpeeksi omasta takaa, muuten ostaisin varmaan kaikki voidemaiset hohtotuotteet markkinoilta ^_^ Kaunis meikki!

    Tykkää

    1. Mulla ainakin se oma ”kuulto” tulee niin vääriin paikkoihin, että blottaan sen pois ja laitan purkista lisää oikeaan paikkaan :D

      Tykkää

Jätä kommentti