Absolution · Aptekkikosmetiikka · Batiste · Burt`s Bees · Clinique · Dr. Hauschka · Eve Taylor · Freeman · GlamGlow · Holika Holika · KMS California · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · Lavera · Luonnonkosmetiikka · L`Occitane · Sensai · Tigi · Vichy · Wella

Huhtikuun loppuneet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällaisella kasalla mennään tällä kertaa. Tsekataanpa vähän tarkemmin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sensai Wrinkle Repair Essence
Pienestä näytepullosta ei tätä seerumia moneen kertaan riittänyt, mutta jäi sellainen fiilis, että ihan hyvä tuote varmasti. Tuoksu tosin oli jotenkin pistävä mun nenään.

Clinique Custom Repair Serum*
Tämä oli hyvä! Paksuhko seerumi, joka kosteutti kivasti ja sai ihon tuntumaan terveeltä ja napakalta. Voisin ostaa täysikokoisen pullon.

Dr. Hauschka Ruusuvoide*
Ihan ässä talvi-ihon kosteuttaja ja suojaaja. Käytin päivävoiteena, niin kuin herra Hauska on tarkoittanut, ja paksun tuntuisesta koostumuksestaan huolimatta voide imeytyi hyvin ja sopi myös meikin alle. Raikas ruusun tuoksu. Voisin ostaa lisää!

Essence Purifying Nose Strips
Vitsi, käytin tällaisia mustapäälappuja paljonkin nuorempana, taisivat silloin olla Nivean. En ollut nähnyt lappuja vuosiin missään, kunnes bongasin huokoslappuja Helenan blogista. Sain nämäkin lappuset neidiltä, joten en valitettavasti osaa sanoa mitään ostopaikan suhteen. Kuka tietää, myydäänkö vastaavia Suomessa kaupoissa? On nimittäin uskomattoman nautinollista nähdä ihohuokostensa sisältö imeytyneenä POIS ihosta :D Tahtoo lisää!

Vichy Aqualia Thermal
Kosteuttava ja keskipaksu voide, jota käytin kasvoilleni yöksi. Kosteutti ja pehmensi ihoa oikein hyvin ja tuoksui ihan kivalle, apteekkikosmelle :) Miksipä en voisi hankkia tätä lisääkin.

Lavera Basis Sensitiv Mask*
”Yksittäispakattu” naamio, josta riitti kahteen käyttökertaan. Iho tykkäsi kovasti ja kiitti kosteutuksesta ja rauhoittavuudesta. Ihana tuoksu, sama kuin tässä sarjan käsivoiteessa, joka on yksi parhaita kokeilemiani. Miinusta naamion pakkausmuodosta, en tykkää säilyttää mähmäistä avattua pussia kylppärinkaapissa. Käsittääkseni kuitenkin samaa kamaa saa normaalissakin tuubissa, sellaisen voisin hyvin hankkia.

Absolution Le Soin Purifiant
En yleensä kirjoita näytepussukoista, koska yhdestä-kahdesta käyttökerrasta harvoin saa kummoista irti. Tämä savipohjainen puhdistava naamio oli kuitenkin niin iloinen yllätys, että teen poikkeuksen. Tähän asti käyttämäni Kiehl`sin savinaamio alkaa lähennellä loppuaan ja olen tykännyt siitä kovasti. Ainoa miinus on se, että naamio on TODELLA kuivattavaa. Pitää olla tosi varovainen, ettei sitä pidä kasvoilla liian kauan ja kannattaa tosiaankin kuorruttaa iho naamiolla vain niiltä osin, kuin puhdistusta tarvitsee. Olinkin ihan onnessani, kun kokeilin tätä Absolutionin vastaavaa tuotetta, eikä se kuivattanut ihoani ollenkaan! Ja tehot löytyivät kuitenkin. Todella vakuuttava naamio, jopa yhden käyttökerran perusteella, todellakin hankin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu-Pore Moisturizing Under Eye Treatment ja GlamGlow Brightmud
Nämä kaksi erilaista silmänympärysnaamiota on saatu kokeiluun bloggaajakollegoilta. Nu-Poren naamio on imeytetty märkiin, viilentäviin lappuihin kun taas GlamGlown naamio on yksittäispakattuina nappeina. Yhdessä tuollaisessa GlamGlown liuskassa on kaksi nappia, joista riittää kummastakin loistavasti molemmille silmänalusille. Nu-Poren naamiolaput oli muotoiltu erilaisille silmille kuin omani ja meinasin koko ajan saada lapun sisältöä silmääni lapun lähennellessä liikaa. Muuten lopputulos oli ihan jees, kosteuttava. Mutta Brightmudista tykkäsin kuin hullu puurosta! Ruskeaa mutamähmää levitellään sy-alueelle, odotetaan 3 minuuttia ja pyyhkäistään pois. Nopeaa ja tehokasta! Silmänaluset näyttivät kosteutetuilta ja tuntuivat tosi kimmoisilta. Onneksi mulla on vielä pari tällaista pussukkaa jäljellä, tämä on nimittäin niin kallis tuote, että vaikka tykkäänkin, en ehkä raaski ostaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eve Taylor Wild Fig & Grape
Eve Taylorin aromaterapiakynttilöiden vaha hoitaa kuivat ja halkeilevat kädet ja jalat kuntoon ja yhdessä yössä. Olen näihin ihan koukussa talvisaikaan, olen käyttänyt näitä varmaan ainakin viisi. Lempituoksuni on May Chang, mutta ei tämäkään ollut hassumpi :)

Holika Holikan Penguin`s Dream Hand Cream
Postaus. Söpöin käsivoide ever <3 Säästän purkin pinnikoteloksi :)

Freeman Peppermint + Plum Foot Scrub*
Pakkauksesta riitti juuri yhteen kertaan, joten syväanalyysia on mahdoton tehdä. Yleisesti ottaen tykkään jalkakuorinnoissa hieman raaemmasta kuorintatehosta, tämä oli enemmänkin vartalokamaa.

Burt`s Bees Lemon Butter Cuticle Creme
Tähän petyin. Tiedän monen tykkäävän tästä kynsinauhavoiteesta, mutta mielestäni voide oli liian kovaa optimaaliseen levitykseen, eivätkä kosteutustehotkaan mitkään erikoiset olleet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L´Occitane en Provence Amande Shower Oil
Oikein ihana suihkuöljy, jossa oli lumoava mantelintuoksu ja kosteuttava koostumus. Voisin ostaa lisää, ellei mulla olisi miljoona muutakin avattua suihkugeeliä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tigi Hardhead Hairspray
Ei lempparini. Tuoksu ei ollut hyvä ja lakka jätti (nimensä mukaisesti hah) hiukset liian koviksi :D Lisäksi suutin meni koko ajan tukkoon. Halusin vaihtelua Masterpiece-lakkaan, joka on ihan ässähyvä, mutta tässä kohtaa mentiin metsään.

Wella Thermal Image
Jäänne ajoilta, jolloin omistin niin vähän hiusten muotoilutuotteita, että mulla piti olla lämpösuojasuihke erikseen. Nykyisin löydän kaapistani helposti tuotteen, jossa on sekä pitoa ja/tai siloitusta että lämpösuoja. Hyvä tuote kuitenkin, mutta nykyisellään itselleni tarpeeton.

Batiste Dry Shampoo XXL Volume
Maailman paras tuuheuttava kuivashampoo, jonka jouduin nyt kuitenkin heittämään lähes täytenä roskiin. Suutin meni jotenkin rikki niin, että edes kuuma vesi, kuumalla vedellä kostutettu neula tai suuttimen irroittaminen eivät auttaneet. Ärsyttää!

KMS Makeover Spray*
Rakennetta tuova hiuspuuteri, joka vaikutti tosi hyvältä, mutta pienestä pullosta riitti vain pariksi päiväksi! En tiedä, sainko maanantaikappaleen, vai kuluuko tämä oikeasti tätä tahtia..? Tosi kivasti sai tuuheutta ja raikkautta samasta pullosta.

Löytyikö suosikkeja tai inhotuksia? :)

* Saatu blogin kautta.

24 vastausta artikkeliin “Huhtikuun loppuneet

  1. Oho, kuluipa tuo KMS nopsaan :o En usko, että sen nyt ihan NOIN nopeesti pitäisi loppua vaikka puteli näyttääkin pieneltä.

    Sun loppuneet on aina mieleenkiintoisia, kun on niin paljon ihonhoitoa! Ja vielä tosi erilaista kuin mulla yleensä :)

    Tykkää

  2. Niitä nivean mustapäälappusia olen itse ainakin ostanut ihan perus ruokakaupasta esim. cittarista ja s-marketista. Ne vaan tuppaa olemaan siellä hyllyjen syvissä riveissä jemmassa, hetken saa etsiä että löytää. Sellanen eleetön pahvipakkaus jossa on sekä nenälle että leukaan ja otsaan tarkotettuja ”liuskoja”

    Tykkää

  3. Sulle sattui tuosta KMS:n supertuotteesta maanantaiversio. Mä ostin kampaajalta täysikokoisen ja sain kaupan päälle tuon pinen. Siitäkin riitti viikoiksi. Tuo tuote on mun eka HG-hiustuote ikinä.

    Tykkää

    1. Kiva kuulla :) Mustakin näistä on kivaa kirjoittaa. Monesti unohdan, mitä mieltä olen ollut jostain tuotteesta, niin sitten vaan googletan omasta blogistani hahahaaaa :D

      Mulla ei silloin back in the days ollut Nivean lappusten kanssa mitään ongelmia, mutta viime käytöstä on tosiaan varmaan 10 vuotta, joten katsotaan :)

      Tykkää

  4. Pakko kysyä tyhmiä… -miten tuoksu kynttilän vaha hoitaa kuivia kantapäitä? Siis laitatko sen palamaan ja siitä kuumaa steraiinia kaadat iholle vai miten? Joku Demo voisi olla paikallaan :)

    pakko vissiin laittaa ebayhin tilaus tuosta holikan pingviinistä <3

    Tykkää

    1. Ei ole tyhmä kysymys! Eve Taylorin kynttilöiden ”steariini” on peräisin kasviöljyistä ja ihan superkosteuttavaa! Poltan kynttilää puolesta tunnista tuntiin ja kauhon sitten ihan sormilla sulanutta vahaa ja levitän jalkoihin tai käsiin :)

      Pingu <3

      Tykkää

Jätä kommentti