Etude House · Holika Holika · Ihonhoito · Käsivoiteet

Maailman söpöimmät käsivoiteet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onnea on paljon matkusteleva äiti, joka on valmis lapsensa eteen kiertämään tupatentäynnä olevia kosmetiikkamyymälöitä ”eläimenmuotoisen käsivoiteen” perässä. Tällaisen toiveen nimittäin esitin, kun äiti lähti viimeksi Souliin. Aiemmalle Japanin reissulle olin antanut pitkän listan korealaisesta kosmetiikasta, mutta sitäpä ei Tokiosta niin vaan löytynytkään! Soulissa sen sijaan oli listaamani liikkeet Tony Moly, Etude House ja Holika Holika aina kolmen ryppäissä, ja liikkeitä oli kuulemma paljon. Sain äidiltä muuten myös My Beauty Diaryn kangasnaamioita, mutta niistä toisella kertaa :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Holika Holikan Penguin`s Dream Hand Cream on ehkä söpöintä ikinä!! Pinkki pingviini kätkee sisäänsä raikkaantuoksuista käsivoidetta, jonka koostumus on täyteläistä ja kermaista. En pidä yhtään liruista voiteista, joten tämä on sisältönsäkin puolesta ihanaa. Vaikka voin ihan suoraan myöntää, että pakkauksen takia tämän halusin :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etude Housen My Castle Forever Rose puolestaan on prinsessan linna, jonka sisällä oleva käsivoide on lilaa ja tuoksuu ruusulle. Äääääh, to die for! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myös Forever Rose on todella paksua ja täyteläistä, mutta kumpikin voide imeytyy ihoon kuin unelma. Olen käyttänyt voiteita useimmiten yöksi, mutta myös päiväkäyttö onnistuu nopean imeytymisen takia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä vaan pakkauksella ja pienillä yksityiskohdilla on väliä, ainakin mulle! Mitenkäs teille? Näitä merkkejä ei ikävä kyllä tosiaan saa Suomesta, mutta ilmeisesti moni tilaa onnistuneesti eBaysta (jonne en itse edes uskalla mennä, mopo, rotko ja silleen). :)

27 vastausta artikkeliin “Maailman söpöimmät käsivoiteet

  1. Aivan ihana! Tuollaisen purnukan jos näkisin kaupassa, se lähtisi 100 % varmuudella mukaan. Olisi siellä mitä tököttiä sisällä tahansa… :D
    Noita eläinsuloisuuksia ei vaan pysty vastustamaan.
    Ja pakkauksellehan voi voiteen loputtua keksiä jotain jatkokäyttöäkin eli ei mikään turha ostos (perustelut eivät lopu koskaan…).

    Tykkää

  2. Voi apua! <3 Mikset täälläkin päin maailmaa myydä tälläisiä söpötyksiä? Pitääkö tässä nyt lähteä Aasiaan perkele! :D

    Tykkää

  3. Etyde housea en ehtiny kokeilla, kun joku nimeltä mainitsematon ryösti sen… Mut toi pingviini oli tosi tehokasta kamaa :-) Mua aina naurattaa, että mä moukka saan jäbän kyljessä samat uutuudet, vaikken niistä niin tajuakaan :-D Käyttöön ne toki menee, mut en ite ikimaailmassa tajuais pyytää tollasia, ahhhahahahaaa!

    Tykkää

    1. Hei hei hei, nyt menee kyllä mutsin piikkiin, ei mun :D

      Mä kans aina välillä naureskelen partaani, kun jäbä saa samat kamat kuin mä, ja on ihan et what is this :D

      Tykkää

  4. Niin söpöjä, että melkein jo iskee epäilys, voiko ne toimia. :D
    Tota pinkkua ei kyllä raaskis heittää pois, vaikka voide veteliskin viimeisiään..

    Tykkää

    1. Niinpä! Ja siksi olikin niin hassua, kun nämä olivat oikeasti tosi hyviä voiteita :D Ja pinkku ei missään nimessä mene roskiin tyhjänä, säilytän siellä vaikka ööö pinnejä ;)

      Tykkää

  5. Voi luoja tota linnaa! Ihana! Mulla oli kerran vanhasta kunnon Mic Macista ostettu pöllökäsirasva. Se oli kyllä niin lutuinen. Kun se loppui, pesin sen, ja säilytin siinä jonkin aikaa sormuksia yms pikkutavaraa.

    Tykkää

    1. Hihhihiii! Mä olen kyllä nähnyt huulikiiltoja vaikka missä pakkauksissa, mutta yleensä se itse tuote on aika kämästä. Käsivoiteisiin tällaisissa söpöissä pakkauksissa en muista kyllä törmänneeni. Hassua, että Mic Macissa on ollut :D

      Tykkää

Jätä kommentti