Huulipunat · Kynnet · Lumene · MAC · MAC Limited Edition

MACiä! Kyllä kannatti!

Älkää kysykö. ^_^

Osallistuin taannoin maailman AIDS-päivänä Viilankantolupa-blogin kilpailuun. Osallistuminen vaati muutakin, kuin kommenttiboksiin näpytellyn lyhyen kommentin, ja tämä oli minun panokseni. Normaalisti olisin saattanut jättää osallistumatta näin ”työlääseen” kilpailuun, mutta hei palkinto. Mietin, että tää on nyt saatava ja sillä selvä!

Ja mähän voitin! :) Tosin mulle selvisi jälkikäteen, että voittaja valikoituikin randomilla, joten en voikaan kiittää hyvää suoritusta vaan pelkkää tuuria. Hahahaaaa! No, oli miten päin tahansa, iloiseksi tulin, hyvin iloiseksi :) Palkintona oli nimittäin limited edition MACiä, voiko olla parempaa? (ei)

Kyseessä on juhlakauden Keepsakes Viva Glamorous -setti, johon kuuluu upean kimaltava punainen meikkipussi ja Rihannan Viva Glam -punat 1 ja 2. En saanut meikkipussin kauneutta ollenkaan tallennettua kuviin, mutta se hohtaa ja kimaltaa kuin joulukuusi, eikä siitä meinaa saada katsetta irti ollenkaan. Mutta glitteriä ei varise yhtään!

Huulipunien lisäksi Petra oli sujauttanut palkintoon mukaan puniin sopivan huultenrajauskynän eli MACin Brickin. Ihanaa, mulla ei ollutkaan kuin yksi punaisen punainen rajauskynä ennestään! Kauniin Lumenen Gel Effect -lakan annoin voittokuvassa poseeranneelle kaverilleni kiitokseksi :)

Punat ovat molemmat hohtavaa Frost-laatua ja ne on pakattu upeisiin himmeän hohtaviin hylsyihin, joissa on Rihannan nimikirjoitus. Ääh, rakastan Rihannaa, joten nämä ovat ihan aarteita <3

Keskellä oleva punainen viiva on väritetty rajauskynällä ja päissä on päälle levitetty huulipunia. Petra vinkkasi, että Brick-rajauskynä sopii upeasti myös viileän mauven sävyisen (onko se suomeksi malva? :) Viva Glam 2:n kanssa. Punat ovat niin pigmenttisiä, että rajauskynä jää punan alla paitsioon, mutta ai että kun punan päälle levitettynä yhdistelmä näyttää makeelta (tuo pallo tuossa reunassa)! Ehdottomasti mun uuden vuoden aaton huulipuna! Jouluattona edustin viileän punaisessa Viva Glam 1:ssä, mutta unohdin lahjakkaasti kameran juhlintojen ajaksi kotiin, joten kuvamateriaalia pitää kuvata toisen kerran.

Mulla ei ole mitään käsitystä, saako näitä pakkauksia tai punia irtokappaleina enää. Älkää ampuko, mutta MACin limited editionien ollessa kyseessä, ei välttämättä. Ehtikö joku ajoissa MAC-tiskille? :)

6 vastausta artikkeliin “MACiä! Kyllä kannatti!

  1. Ooh miten ihania juttuja ja ennenkaikkea sinä tuossa ylimmässä kuvassa. Ihanaa että voitit, olit totisesti sen ansainnut. <3Iloista uuttavuotta ihana Salla. <3

    Tykkää

Jätä kommentti