Jei juhlia · Lifestyle · Päivän look · Päivän meikki

Pienissä rippijuhlissa

Viime viikonloppu oli kyllä kirjaimellisesti yhtä juhlaa. Perjantaina olin Cheekin konsertissa, kävin kotona nukkumassa ja lauantaina suuntasin kirkkoon siskon konfirmaatioon.

Juhlakalu oli tässä vaiheessa jo paennut muiden rippikoululaisten kanssa yhteiskuvaan, joten me napattiin toisen siskon kanssa ruusut ja poseerattiin mukamas päivänsankareina :)

Päivä jatkui sukuloinnin merkeissä. Ei kuitenkaan varsinaisissa rippijuhlissa, koska rippi”lapsella” oli lippu Cheekin lauantain konserttiin, mistä syystä juhlat olivat vasta sunnuntaina =D. Asiat tärkeysjärjestykseen ;)

Tämä tarkoitti itselleni tietenkin siis kahta päivää laittautumista ja kaksia vaatteita. Mulla oli molempina päivinä sama musta G-Star Rawn silkkimekko, jonka olin ostanut keväällä Pupulandia-blogin Jennin kirpparipöydästä :) Sain vaihtelua lookiin kengillä (huom. päheät Minna Parikan glitterkorkkarit..!), meikillä ja kampauksella.

Lauantaina mulle tuli pienen koirahaaverin takia ihan tuhannen kiire, mutta onneksi sunnuntaina ehdin meikata ihan rauhassa. Sain myös kaverini tekemään mulle keesiletin ”kotiinkuljetuksella” :)

Kuvassa iloiset isot siskot ^_^

Lauantaina pelastin tavanomaisen ja tylsän meikin kirkkailla huulilla, mutta olin päättänyt, että sunnuntaiksi teen KERRANKIN kunnon silmämeikin. Suunnitelma ei kuitenkaan ole suunnitelma ilman pieniä takaiskuja, joten suunnittelemastani luomiväriyhdistelmästä ei tullut yhtään mitään. Olin levittänyt koko luomelle mattavaaleaa MAC Blanc Typea, ja kaunis L´Orealin kullanvärinen luomivärini ei levittynyt sen päälle ollenkaan! Sain aikaan vain pari glitterimurusta ja hätäpäissäni sitten levitin liikkuvalle luomelle MACin Extradimension Whisper Of Gilt -korostustuotetta ja tein vahvat rajaukset ihanalla violetilla (MUSin Flamenco).

Ihoni on tällä hetkellä aika hyvässä kunnossa ja rusketustakin on, joten laitoin meikkipohjaksi vain Lumenen CC-voidetta, jonka kiinnitin huiskauksella irtopuuteria ja levitin lopuksi Guerlainin meteoriitteja koko kasvoille. Poskipunana on MUS Wonder Blush Cairo ja MAC Pink Swoon ja huulilla on turvapunani MACin Creme Cup.

Oli kyllä kivaa olla kerrankin silmäpainotteisessa meikissä ;)

Mutta hei, enää puuttuu pari hassua tyyppiä sadan Facebook-lukijan rajapyykistä, joten kipin kapin tykkäämään (linkki sivupalkissa), että saadaan arvonta käyntiin..!! =)

12 vastausta artikkeliin “Pienissä rippijuhlissa

Jätä kommentti