Aurinkosuojat · Dermosil · Favora · Hiusten hoito · Kynnet · LivBox · Luonnonkosmetiikka · Rich · Terre d`Oc

Heinäkuun LivBox

En olekaan kirjoittanut LivBoxista ikuisuuteen, vaikka tietysti boksista tulleita tuotteita vilahtelee postauksissa useinkin. Olen tilannut LivBoxia maaliskuusta 2013 saakka, mutta saan sen yleensä käsiini vasta siinä vaiheessa, kun lukulistallani on jo vähintään viisi postausta uudesta boksista :)

Tänään kuitenkin sattui niin onnellisesti, että vetelin rauhassa koirien kanssa sikeitä, kun postin täti soitti ovikelloa ja toi boksin. Kömmin laatikon ja kameran (ja koirien) kanssa takaisin sänkyyn ja ajattelin, että nyt on kerrankin oikein hyvää aikaa kuvata postata :)

Nuuhkuti nuuhkuti, mikä ihme tämä on?

 Jaa vielä jotain kääreitä?

Boksin sisältö näyttää tässä kuussa tältä. Teemana on Kuuma, kuumempi, kesä!, joka onneksi nyt vihdoin tulikin :)

Boksiin kuului Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo (80 ml, täysikokoinen on 250 ml), Dermosil Summer Glow Nail Polish (täysikokoinen), Favora aurinkovoide kasvoille SPF 50+ (täysikokoinen) ja Invisibobble hiuslenkkejä. Näytteitä oli CK One Red -tuoksuista naiselle ja miehelle ja Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir, pieni pussinäyte tämäkin.

Mukana oli lisäksi uskollisen tilaajan lahjana Terre d`Ocin vartalovoi.

Tässä vaiheessa apurini näyttivät jo tältä. Selvästi liian aikainen herätys, kun ovikello soi ennen kymmentä ;)

Vaikka mulla on aurinkovoiteita hurumykke, kasvoille ei vielä ole sk 50 voidetta. Myöskin dekolteeni kaipaa tosi korkeaa suojaa, koska siihen pukkaa helposti ilkeän näköistä aurinkoihottumaa muistona nuoruusajan pahasta palamisesta (tyhmä, tyhmä!). Tämä tulee siis varmasti käyttöön. Samoin Richin kosteuttavaa shampoota testaan mieluusti, merkki on itselleni uusi, olen vain kuullut nimen jossain, mutta en ole vielä kokeillut sen tuotteita. Kesällä hiukset kaipaavatkin tosi paljon kosteutta.

Dermosilin kynsilakka oli jotenkin hassu, kun yhdistän merkin niin vahvasti saippuoihin ja suihkutuotteisiin. Sävy on tosi kaunis, mutta mulla kyllä on kultaisia jo valmiiksi. Tämä saattaa löytää paremman kodin jostain muualta :)

(Kynsillä on muuten miittibägistä saamaani Zoyan lakkaa, aika ihanaa vai mitä? :)

Mutta tämä… Nyt kyllä sattui uskollisen tilaajan kiitokseksi niin mieluinen juttu, että ei paremmasta väliä! Terren tuotteista mulla on vain ohut kokemus, mutta ne vaikuttavat tosi ihanilta ja laadukkailta. Ja nuo pakkaukset, ihan täydellisiä! Olin ostamassa tätä karitevoita jo Luonnonkaunis-messuilta, mutta en sitten raaskinutkaan. Joten hymyni oli erittäin leveä, kun näin tämän boksissa. Ihanaa muutenkin, että pitkäaikaisia tilaajia muistetaan näin!

Plaah, sanoo Beni. Mutta jee, sanoo mamma :)

Ai niin. Boksin mukana tuli vielä kaksi alekoodiakin: ilmaiset postikulut Dermoshopista ja -30% Salon24-kampaamotuoteverkkokaupasta tehdystä kertatilauksesta. Salon24 myy pikavilkaisun perusteella Richin lisäksi mm. Joicoa, Tigiä ja Tangle Teezereitä. Taidanpa mennä tsekkaamaan sivut tarkemmin!

Tuliko teille boksi, mitä piditte? Olikohan boksin sisällössä tässä kuussa vaihtelevuutta?

25 vastausta artikkeliin “Heinäkuun LivBox

    1. Aijaa… Minkä tilalta? Ei kai vaan Favoran? Olisin kyllä pettynyt, jos sen tilalta olisi ollut huulirasva, kun mulla on niitä suojakertoimellisia jo miljoona ;)

      Tykkää

    2. Hahaa! Mut tietkö se sen antama Garnier on ehkä parasta evö! Oon nyt käyttänyt sitä joka päivä :) Ei sillä työpäivisin mitään tee, mutta näin lomalla ihan ässä!

      Tykkää

    3. Huulirasva tuli ainakin mulle Invisibobblejen sijaan. Itse olisin mieluummin ottanut bobblet, sillä huulirasvaa tuli jo toukokuussa. Hieman harmittaa, mutta ei voi mitään…

      Tykkää

    4. No voi harmi. Itse olisin ottanut sen huulirasvan mieluummin, kun siinä on kuulemma sk 30 ja mulla on vain sk 20 huulirasvoja. Kannattaa muuten aina kysellä LivBoxia tilaavilta kavereilta, josko joku haluaisi tehdä vaihtarit :)

      Tykkää

  1. Voi mitä juttuja! Mun boksini odottelee vielä postissa, mutta en malttanut olla kurkkaamatta tätä sun postausta! :D Täytyykin kipaista tänään postin kautta ja hakea oma boksini :) Toivottavasti tuo Terren purkki on myös mun boksissa mukana, muuten kyllä pikkuisen harmittaa ;) Tuosta Richin shampoosta oon tykännyt kovasti (tuo 80ml on muuten pienempi purkki, täysikokoinen on 250ml). Mulla on tulossa Richin tuotteista laajempaa postausta ja arvontaa blogin puolelle tässä lähiviikkoina :)

    Tykkää

    1. Ounou, sä spoilaannuit :D Mä yritän aina malttaa olla kurkkimatta muiden postauksia, kun mulle ainakin 50 % boksin hauskuudesta on just se jännitys :DHei kiitos tosi paljon korjauksesta, korjasin tuon Richin koon tekstiin! Olin niin tohkeissani, etten huomannut ;) Jee arvonta, tulen kurkkimaan! :DPeukut pystyyn, että sullakin on Terre!!

      Tykkää

  2. Tuo Zoyan kynsilakka on ihana ! Shampoon koko on kuitenkin hyvin riittävä, jotta saa käsityksen tuotteesta. Vietän vapaapäivää ja just heräsin päikkäreiltä. Alkoi ihan naurattaa, sillä näin unta, että olit koirien kanssa mun työpaikalla käymässä. Siellä mä konttailin lattiallla koirien kanssa. Noh, niin mä kyllä teen oikeassakin elämässä, kun meillä käy koiria välillä.

    Tykkää

    1. Mäkin tykkään, just ihanan överiblingi :D Ja samaa mieltä, 80 ml:n pullosta kyllä saa hyvän käsityksen, kannattaako ostaa lisää!Hihhihiiiii, ihan parasta! :D Sulla on selvästi pieni Beni- ja Tora-yliannostus :D

      Tykkää

    1. Mulle boksi oli paljon mieleisempi kuin esimerkiksi kesäkuun. Toukokuu sitä vastoin oli ihan huippu :D Luulen, että tuo Terre pelasti tosi paljon, mä nimittäin melkein kuolen sen ihanuuteen <3 ;)

      Tykkää

  3. Minäkin tykkäsin tuosta Terre d’Ocin purkista! Pelasti paljon… Ehdin jo postata mielipiteeni koko boxista aiemmin tänään. Hirveän erilaisia boxeja on muuten nyt ollut liikenteessä.

    Tykkää

    1. Jep, sama juttu, Terre pelasti tosi paljon :) Kuulin, että jotkut saivat Avenen after sunin tuon Favoran tilalta. Itselleni olisi kyllä kelvannut kumpi vain.

      Tykkää

Jätä kommentti