Benefit · Clarins · Guerlain · Hamstraus · Hömppää ja naurua · Kenkiä · Naamiot · Poskipunat · Sephora · Suihkutuotteet · Suklaa · Varjostustuotteet · Victoria`s Secret

Ostoksia Tanskan reissulta

Jeppistä, tässä nyt sitten postausta Tanskan tuliaisista for myself :)

Kööpenhaminan lentokentän tax free -myymälä on niin kallis, että kosmetiikkaostokset kannattaa ehdottomasti tehdä jo Suomen päässä. Valitsin Helsinki-Vantaalla myymäläksi Finnair Shopin, koska olin saanut sähköpostiini kupongin, jolla saa 65 euron ostoksesta 10 euroa alennusta (sellaisen saa ilmeisesti aina, jos lentää Finskillä). Lähdin varsinaisesti ostamaan heleyttävää meikinpohjustusvoidetta, mutta ostinpa sitten vähän muutakin ;)

Vaihtoehtoina primeriksi mulla oli Clarinsin Instant Light Radiance Complexion Base ja Guerlainin Meteorites Perles Light Diffusing Perfecting Primer (siis APUA näitä nimihirviöitä!). Ratkaisevaksi tekijäksi muodostui lopulta hinta, koska tuotteet vaikuttivat todella samantyyppisiltä. Clarinsin sai n. 23 eurolla kun Guerlainista olisi joutunut pulittamaan 46 euroa. Ajattelin, että tuolla ”säästyneellä” summalla sain jo melkein (hahaa) himoitsemani Guerlain Terracotta Light -aurinkopuuterin sävyssä 05 Sun Brunettes, joka maksoi n. 36 euroa.

Minua valinnoissa auttoi mukava ja asiantunteva Clarinsin myyjä, joka vinkkasi, että kahden merkin tuotteen ostosta saa meikkilaukullisen Clarinsin matkakokoisia tuotteita. Mähän olen ihan sucker tällaisille diileille, joten palasin Clarinsin hyllylle miettimään, minkä toisen tuotteen ostaisin. Kesti vähän aikaa, ennen kuin keksin, mitä tarvitsen (=haluan), kun tuntui, että olin jo kokeillut lähes kaikkia myyjän suosittelemia tuotteita ;) Lopulta taikasanat tätä ei myydä Suomessa saivat minut ostamaan Shaping Facial Lift Wrap -naamion, joka on kehitetty Aasian markkinoille. Naamion hinta oli muistaakseni 36 euroa.

Lahjaksi tulleessa meikkilaukussa oli Multi-Active Day -päivävoide, Water Comfort One-Step Cleanser -puhdistusvesi, Eau Dynamisante (jännä tuoksutuotteen ja vartalon hoitotuotteen yhdistelmä) ja seeruminäytteitä. Ihanaa saada lisää kokeiltavaa Clarinsilta! :)

Seuraavat kosmetiikkahankintani tein Kööpenhaminassa tavaratalo Illumin sisällä olevasta Sephorasta. Ostin jo vuosia haikailemani Benefitin Coralista-poskipunan ja Sephoran suihkuvoiteita (ison mansikan ja yksittäispakatun Blue Lagoonin), jotka ovat todella edullisia.

Paluumatkalla Köpiksen lentokentällä olimme todella myöhässä siskon kanssa, mutta ehdin kolmessa minuutissa tehoshoppailla itselleni Victoria`s Secretistä Pure Seduction -suihkuvaahdon ja Hello Darling käsi- ja vartalovoiteen. Jos haluat, että suihku- ja kosteutustuotteesi todella tuoksuvat, suosittelen VS-tuotteita. Tuoksut ovat todella voimakkaita :)

Olen aiemmin kokeillut Ritualsin suihkuvaahtoja, ja partavaahtomainen koostumus oli niin paljon mieleeni, että halusin kokeilla VS:n vastaavaa. On niin luksusta pestä itsensä huumaavan tuoksuisella kermavaahdolla <3

Hieno helmitähti on lahja pienemmältä serkultani <3

Kööpenhaminassa on myös Disney Store, jonne oli tietenkin pakko mennä :) Yritin katsoa Miss Piggy -tuotteita, mutta niitä ei ollut. Onneksi löysin tämän valloittavan Minni-pehmon, joka huusi nimeäni. Katsokaa, sillä on korkkarit ja kaikki <3

Niken väripläjäyslenkkarit olivat mieletön löytö FootLockerista! Olin etsinyt värikkäitä lenkkareita koiralenkkeilyyn jo Suomesta, mutta en ollut löytänyt mieleisiäni. FootLockerista siskoni bongasi viimeisiä kokoja sisältävästä telineestä nämä superihanat Niket, jotka olivat mun kokoani just eikä melkein, eli 37,5. Sain nämä puoleen hintaan ja voi vitsi olin iloinen! Kenkien sisällä on pehmuste, josta tulee mieleen Tempur-tyynyjen rakenne. On muuten hyvät jalassa ja niin nätit, että olen käyttänyt näitä töissäkin :)

VS:ssa ei ollut muita alus- tai olovaatteita kuin pieni valikoima alushousuja. Nappasin mukaan tällaiset pirtsakat oranssit alkkarit, joiden materiaali oli ihanan pehmeää.

Tuli ostettua sitten vähän suklaata ;) Flødebolleista yksi oli jo ennen kuvaamista ehtinyt hävitä parempiin suihin. Jos muuten tykkäätte lakritsin ja suklaan yhdistelmästä, niin jos ikinä missään näettä näitä Lakrids-karkkeja, niin OSTAKAA. Ne ovat siis paksulla suklaakerroksella kuorrutettuja lakritsipalloja, joiden päällä on salmiakkijauhetta. Näihin jää ihan koukkuun ja yksi tuollainen rasia hävisi ihan hetkessä. Onneksi ostin kaksi, koska tiesin, miten hyviä ne on ;)

Esittelen kosmetiikkaostoksiani tarkemmin myöhemmin, jos joku jäi kaipailemaan swatcheja tai muuta tietoa. Ainakin Coralistasta, Terracotta Lightista ja Instant Lightista aion kirjoittaa tarkemmin, mutta kertokaa toki, jos jostain muustakin tuotteesta pitäisi kirjoittaa tarkemmin (tai pian ;)!

13 vastausta artikkeliin “Ostoksia Tanskan reissulta

  1. Noi lakunamit kuulostaa möllyköiltä, eli nameilta jotka sisältää lakritsia, jotka on dipattu valkosuklaaseen tai maitosuklaaseen ja tämä on vielä kruunattu salmiakkijauheella! Näitä saa melkein kaikista Punnitse ja säästä -liikkeistä, mutta en kuollakseni muista niiden oikeaa nimeä, koska ollaan aina puhuttu niistä möllyköinä :D ne on ehkä parasta mitä tiedän!

    Tykkää

Jätä kommentti