Avautumista

Mun aakkoset

Mäkin päätin tehdä aakkoset, joita on nyt useammassakin blogissa vilahdellut. Mun mielestä niitä on ollut tosi kiva lukea, toivottavasti teistäkin on! :)

A Aurinko
Olen lapsesta asti nauttinut auringosta ja lämmöstä. Aurinko tekee mielialalleni ihan uskomattoman paljon, pimeä syksy ja talvi on vähän tappavaa aikaa. Pimeään vuodenaikaan pitäisi aina olla edes lyhyt aurinkoloma.

B Beni
Bulldoggini Beni, mamman vauva. Aina iloinen, onnellinen ja tyytyväinen. Maailman ihanin.

C Cosmetics
Self-explanatory ;)


D Donna
Ensimmäinen koirani, musta labradorinnoutaja Donna. Donna tykkäsi kaikista ja kaikesta. Menetin hänet kun olin 16-vuotias ja vieläkin on ikävä.

E Eläimet
Olen ihan mielettömän eläinrakas. En pysty katsomaan telkkarista mitään rescue-ohjelmia, koska reagoin niin voimakkaasti eläinten kärsimyksiin. Thaimaassa itkin muutaman kerran kulkukoirien takia :( Onneksi voin pitää omista eläimistäni niin hyvää huolta, että heiltä ei puutu mitään.

F Forza!
Viljelen kaikenlaisia tsemppilauseita ja sanoja, ja tässä on yksi suosikkini. Suomeksi ”Voimaa!” kuulostaa vähän tyhmältä, mutta FORZAAA!-sanassa on asennetta.

G Guerlain
Puhdasta luksusta, sitä tarvitsee välillä.

H Hiljaisuus
Mulla ei ole koskaan telkkaria taustameluna kun olen kotona. Monesti kuuntelen musiikkia, mutta useammin olen mieluummin täydessä hiljaisuudessa.

I Ihmiset
Olen sosiaalinen persoona, tykkään spekuloida ja avautua elämän menosta.

J Järvi
Järvimaisema meidän mökillä on puhdasta mielenrauhaa. En ole missään muualla niin rauhallinen kuin mökillä. 



K Kiltti
Olen vasta hiljattain tajunnut, että olen liian kiltti. Työelämässä pidän tiukasti puoleni, mutta yksityiselämässä tässä olisi vielä paljon paljon opettelemista.

L Loma
Rakastan lomaa. Luulen, että arvostan ja pidän siitä vielä enemmän kuin ihmiset yleensä. En osaa kuvitella niin pitkää lomaa, että kaipaisi jo arkea ;) 

M Miss Piggy`s Pearls
Blogini, rakas harrastukseni.

N Nollasta sataan
Innostun helposti ja kovasti. Koen yleensä asiat tosi vahvasti, niin hyvässä kuin pahassa. Joskus olisi kiva olla vähän tasaisempi tyyppi.

O Onnellisuus
Pieniä hetkiä tai jatkuvampi olotila. Onnellisuuteen pyrkii ja siitä haaveilee varmasti jokainen.

P Ponit
Keräilen My Little Ponien ”geeykkösiä” eli niitä 80-luvun ja 90-luvun alun alkuperäisiä poneja. Nykyään kaupassa myytävät ponit eivät miellytä minua yhtään.

Q Que?
Mitääääääää?? Saatan sanoa näin aika monta kertaa päivän aikana ;)

R Riki
Riki-amstaffini on paras ystäväni. Uskomattoman viisas ja sisäisesti kaunis koira. 

S Sisarukset
Sisaruksia mulle on siunaantunut aika liuta, ja olen jokaisesta kiitollinen.

T Tylsää
Mulla ei ole ikinä tylsää. Siis oikeasti ikinä! Voin viettää vaikka koko viikonlopun kotona ja poistua vain koirien kanssa ulos. En kaipaa kauheasti äksöniä, tykkään vain olla.

U Ulkomaat
Rakastan matkustelua. Vähintään pari kertaa vuodessa täytyy päästä reissuun. Matkailu avartaa, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin.


V Viini
Juon alkoholia äärimmäisen vähän, mutta mikään ei voita klasillista hyvää Rieslingiä tai roseeta.

X XOXO

Y Ymmärtäminen
Mulla on kyky ajatella asioita monelta kantilta. Mikä johtaa monesti siihen, että ymmärrän kaikkea ja kaikkia ja liikaakin. Aina ei tarvitsisi ymmärtää.

Z Zorro
Mulla oli lapsena rusettimarsu nimeltään Zorro :) 

Å Ååps.
Mulla on taipumus tyräillä aika paljon ja päästellä suustani sellaisia juttuja, joiden sanomista olisi kannattanut miettiä vähän. Olen aina ollut ihminen, jonka suu toimii nopeammin kuin ajatus ehtii perässä. Onneksi osaan seivata siitä johtuvat kiusalliset tilanteet yleensä aika hyvin.

Ä Älykkyys
Ihailen älykkäitä ihmisiä. Etenkin sellaisia, joilla on sosiaalista silmää ja älykkyyttä. Perheeni on täynnä niin älykkäitä ihmisiä, että sitä tuntee itsensä välillä aika säätäjä-sählääjäksi heidän rinnallaan :)

Ö Öitä
Olen kova tyttö nukkumaan. Tosin olen myös aikamoinen yökukkuja, ja arkena en pääse koskaan tarpeeksi ajoissa nukkumaan, ja aamulla olenkin sitten ihan raato. Viikonloppuna otan vahingon takaisin ja nukun ihan sikana ;)

Löytyikö tuttuja aakkosia? :)

14 vastausta artikkeliin “Mun aakkoset

  1. Ihanat aakkoset! <3Mä en voi myöskään käsittää, miksi telkkarin pitäisi olla auki taustalla (meluna). Meillä se on auki, kun sitä katsotaan eli oikeastaan silloin, kun laitetaan leffa pyörimään. :D

    Tykkää

  2. Donna Tassu Muriaani Kartio Leb Kuuppa Louskumato Kontrabasso Kurppa (mikset sä laittanu aakkosiin noita lempinimiä, en tajuu…) Vähän putosin Zorrosta, miten mä olinkin unohtanu sen pienen vinkujan :D(ei, en vaivaudu edes laittaa nimee…)

    Tykkää

    1. MITEN SÄ VOIT MUISTAA :D :D Paitsi että se on LouskomOto ahahahaha!!Muistatko, kun ulkoilutettiin Zorroa ja Niiskua valjaissa, tsiisus! :D

      Tykkää

  3. Louskumato oli typo, saatanan älypuhelimien pienet näppäimet. Ja noita valjaita en muistanu, voi pienet eläinparat :D

    Tykkää

Jätä kommentti