Käsivoiteet · Kirjat ja lehdet · Lavera · Luonnonkosmetiikka · My little pony

I hate Mondays

Nyt on sunnuntaita vielä leijonanosa jäljellä, mutta sieltä se maanantaikin taas lähestyy. Mä olen Karvisen kanssa samikset siinä, että I hate Mondays too. Tämän viikon maanantai oli kuitenkin ihan ok, kun piristäjinä olivat nämä kuvassa näkyvät jutut :)

Olen tilannut Gloriaa elämäni aikana vuosikausien ajan. Suurin osa Gloriassa olevista tuotteista on rahallisesti way out of my league, mutta tykkään Gloriasta siksi, että koen sen olevan huolella tehty ja laadukas lehti. Pidin parin vuoden tauon tilauksesta, koska en tykännyt yhtään silloisesta päätoimittajasta. Kehitin jopa sellaisen ällötysreaktion lehteä kohtaan tämän takia ;) Nyt kuitenkin päätoimittajan vaihdoksen myötä ajattelin antaa Glorialle uuden mahdollisuuden ja hyödynsin tosi halvan tarjouksen. Täytyy sanoa, että pidän todella paljon lehden muoti- ja kosmetiikkajutuista. Edelleenkään naiset johtotehtävissä -tyyppiset jutut eivät iske sitten yhtään, mutta tämän numeron perusteella olen valmis antamaan sen anteeksi. Katsotaan, mitä pidän tulevista numeroista.

Isäni vaimo on varsinainen kirpparihai, hän tekee aina mitä uskomattomampia löytöjä. Ja on monesti mulle löytänyt My Little ponejakin :) Tämä Buttons-muki oli tähän mennessä hänen paras MLP-löytönsä, ihan mieletön! Tällaisia mukeja on olemassa kuusi erilaista, ja mulla oli aiemmin niistä neljä. Mutta ei Buttonsia! En tiedä, paljonko isän vaimo oli tästä maksanut, mutta halvalla näitä ei todellakaan esimerkiksi Huuto.netistä saa. Ja aika vähän näitä ylipäätäänkin liikkuu. Nyt multa puuttuu enää yksi ponimuki, ja setti on täynnä :) Nämä mukit ovat jotenkin tosi liikuttavia pienine kulumineen <3

Harmittelin aiemmin, kun Laveran Basis Sensitiv -käsivoiteet oli myyty I love me -messuilta loppuun ennen kuin ehdin paikalle. Korjasin puutteen Prismassa käydessäni, hintaa ei sielläkään ollut kuin 4,50 €!

Luulen, että tässä ollaan Graalin maljan äärellä. En nimittäin usko, että missään kokeilemassani käsivoiteessa olisi näin hyvä hinta-laatusuhde. Tämä tuoksuu ihanan raikkaan makealle (tulee mieleni jokin sitruunaleivonnainen), imeytyy nopeasti ja on luonnonkosmetiikkaa. Ja edullista. Voin suositella todella lämpimästi! :)

Jos pitäisi valita yksi naistenlehti/muotilehti, jota lukisitte, mikä se olisi? Mun mielipide vaihtelee numerosta riippuen Ellen, Trendin, Olivian ja Glorian välillä. Jos olisi pakko valita yksi, sanoisin varmaan Trendin. Ehkä :)

Ps Edelliseen postaukseeni viitaten olen nyt kokeillut Tease-poskipunan levittämiseen meikkisientä, Kicksin BB-voidesivellintä ja pakkauksen omaa aplikaattoria. Paras tulos (= tarpeeksi väriä) tulee ehdottomasti aplikaattorilla, kunhan ei innostu kouraisemaan liikaa väriä pannusta ;) Mä haluan nyt hankkia sellaisen Duroyn hirmuaplikaattorin, josta sain vinkin. Nyt pitäisi vain löytää sellainen jostain :)

22 vastausta artikkeliin “I hate Mondays

    1. Ymmärrän täysin mitä tarkoitat niillä oudoilla muotijutuilla :D Itseänikin ne häiritsevät, kun tyyliin kuvassa näkyy vain käsivarsi ja muuten pelkkää sumua. Taidan olla liian epätaiteellinen tajuamaan ;)

      Tykkää

  1. Oh,tuo muki! <3 mulla on noista vain yksi,ja kirpparilöytö sekin-ihan aarre! Jos joku lehti pitäisi valita,olisi se Trendi. Toki joka numerossa on juttuja jotka ei nappaa,mutta aina niitä kivoja on silti enemmän. Plus tykkään lehden taitosta ja ulkoasusta muutenkin! :D

    Tykkää

  2. Ihanat maanantaipiristäjät! Ja pakko hankkia tuota Laveran käsivoidetta testiin, kuulostaa niin hyvältä eikä tosiaankaan voi sanoa kalliiksi. Mä en vaan kestä suomalaisia naistenlehtiä. Ulkomaalaisia ostan silloin tällöin, yleensä InStylea, Marie Clairea, Harper’s Bazaaria, enimmäkseen britti- ja US-versioita, nykyään myös joskus ranskalaisia. Niin ja Ranskan Voguessa on vaan sitä jotain, vaikkei kaikkea tekstiä ymmärtäisikään. :-)

    Tykkää

    1. InStyle on ihan paras! Yhdessä vaiheessa ostin melkein jokaisen irtonumeron, mutta nyt en ole pitkään aikaan muistanut koko lehteä. Täytyykin muistaa pitää silmät auki R-kioskilla asioidessaan :)Hanki ihmeessa Laveraa, siitä ei voi olla tykkäämättä :)

      Tykkää

  3. Lääh tota mukia! Niin söpö! :) Mää en välitä naistenlenhistä ollenkaan. Gloria tosin ihan menee, se on ainoa naistenlehti, jonka selaan töissä läpi. Mutta mä oon aika lehtivastainen nykyään muutenkin. Esim. IS ja IL ovat niin kamalia, että ei pysty ollenkaan harkitsemaan niihin koskemista. Yritän pysyä maailman menossa mukana, joten tilaan Suomen Kuvalehteä. Se on hyvä ja riittävä, Hesaria ehtis ees lukea. Ennen meille tuli Aku Ankkakin, sitä mun on vähän ikävä. :)

    Tykkää

    1. Eiks ookin ihana <3Mä taas en saa millään itteäni lukemaan mitään ”järkevää” ;) Sisko tilasi mulle kerran kettuillakseen Tiede-lehden, mutta eipä senkään lukemisesta oikein mitään tullut :D

      Tykkää

  4. Olivia. Sitä olen välillä tilannutkin .Trendi tulee salille ja luen sitä mielelläni siellä kuntopyörällä huristellessani. Tuota käsirasvaa täytyy kokeilla. Olen käsirasvafriikki. Ostin Tallinnasta n. 10 käsirasvaa. Virukeskuksen alakerrassa on venäl. kosmetiikkakauppa, jossa on paljon hyviä tuotteita melkein ilmaiseksi. Sieltä kotoisin oleva työkaverini vinkkasi liikkeestä. Jahka saan ne varastot hupenemaan, niin testaan tuota.

    Tykkää

  5. Pakko ehkä käydä ostamassa tuollainen laveran käsivoide. Talvi lähestyy ja mun iho tuntuu ottavan jo varaslähdön talvi-ihoon! Voi sitä kuivuuden määrää.

    Tykkää

    1. Sama täällä :( Iho on ollut korppukuiva jo yli kuukauden. Rasvaa saa läträtä käsiin monta monta kertaa päivässä. Että on kiva, että se rasva on edes ihanaa :)

      Tykkää

  6. Olivia on ainoa naistenlehti, josta en ole koskaan löytänyt yhtään kirjoitusvirhettä. Älytön pikkuasia, mutta vaikuttaa mielikuvaan toimitusprosessin huolellisuudesta. :) Tykkään muutenkin sisällöstä (etenkin kosmetiikkajutut olivat viimelukemalla laadukkaita) ja jos rahaa olisi, tilaisin heti. :)Laita Duroylle sähköpostia ja kysy niiltä sellaisen vaahtishirmun ostopaikkaa?

    Tykkää

    1. Olet oikeassa noiden kirjoitusvirheiden vaikutuksesta. Mä boikotoin Elleä tosi kauan sen ilmestymisen jälkeen, koska se tuntui olevan täynnä virheitä ja käännettyjä artikkeleita muiden maiden Elle-lehdistä. Kamalaa. Nyt meno on onneksi parantunut. No sinäpä sen sanoit, mä laitan! :)

      Tykkää

Jätä kommentti