Korut · Thomas Sabo

Kriittinen korushoppailija Sabolla

Mä olen joskus aiemmin kertonut, että kerran kuussa mulla on töissä extrastressaava ja jännittävä päivä. Aloitin viime syksynä perinteen, että joka kerta kyseisen työpäivän jälkeen saan ostaa itselleni jotain kivaa. Olen huomannut, että tällaisten sisäisten motivointikeinojen avulla kaikki hankalilta tuntuvat asiat sujuvat helpommin. Käytän muutenkin itseni palkitsemista aika usein :) Kuukausittainen lahja itselleni on välillä ollut jotain isompaa, kuten kengät, välillä jotain pienempää, kuten suihkugeeli. Joskus olen ollut niin väsynyt, että ei ole ollut energiaa edes mennä shoppailemaan. Nyt maanantaina energiaa kuitenkin oli ;)

Ostin jotain sellaista, mistä olen haaveillut jo ainakin kahden vuoden ajan. Nimittäin Thomas Sabon Charm Club -kaulakorun! Muistan ensin käyneeni Stockmannilla sijaitsevassa myyntipisteessä vain katselemassa ja ihastelemassa. Seuraavaksi menin paikalle vanhan panssariketjuni kanssa kokeilemaan, voisiko charmeja kiinnittää siihen. Kun vastaus oli kielteinen, homma jäi hintavuutensa vuoksi jäihin. Tämän jälkeen olen mennyt ostoaikeissa paikalle ainakin kolme kertaa, mutta aina olen jostain syystä hannannut viime metreillä. Koin kuitenkin pienimuotoisen valaistumisen kun tajusin, että olen valmis anytime laittamaan saman summan kuluvaan kosmetiikkaan, mutta en muka voi laittaa sitä koruun, joka kestää vuosia, ja on joka päivä kaulassani? Urpo.

Olen aika tarkka kuluttaja, mietin kaikki (muut kuin ruoka-) ostokseni todella tarkkaan, enkä osta mitään hätiköiden. Paitsi sitä kosmetiikkaa. Se on mulle jotenkin ihan sokea piste. Nytkin pyörin Sabon tiskillä varmaan tunnin katse tiukasti vitriiniin kiinnittyneenä, kunnes tajusin, että ei kai tämä nyt mitään rakettitiedettä ole. Olin ihan this is it -meiningillä, että tämä charm, jonka valitsen, on sitten kaulassani forever. Hohhoijaa! Onneksi myyjä huomautti nätisti, että charmeja voi vaihdella, nehän ovat vain helposti avattavalla klipsillä kiinni. Riipuksen valitsemisen jälkeen pitikin ”enää” päättää ketjun metalli, paksuus ja pituus sekä välikappaleen malli ja metalli. Olin ihan puhki kaikesta päättämisestä ;)

Olen viime aikoina tykästynyt punakultaan, ja valitsinkin sitä sekä ketjuun että rusetticharmiin. Välikappaleeksi valitsin vähäeleisen hopeoidun renkaan. Renkaaseen mahtuu nätisti kolme charmia yhtä aikaa, mutta tämä yksikin näyttää tosi kivalta. Kaikki tulevaisuuden riipukseni eivät tule olemaan punakultaa, joten ajattelin, että hopea tuo kivaa yhtenäisyyttä, jos charmeissakin on sitä. Ketjuksi valitsin muuten vaihtoehdoista paksuiman ja lyhyimmän. Välikappale ja riipus tuovat sille aika paljon lisää pituutta. Olin alunperin ajatellut ottaa Minni Hiiren tai Bambin mallisen charmin, mutta ne taitavat olla suosittuja, koska kumpaakaan ei ollut. Onneksi kohta on joulu ;), ja kuulemma kaikkia riipuksia voi tilata.

Mä olen erittäin tyytyväinen uuteen kaveriini, joka tulee tästä lähtien olemaan kaulassani joka päivä. Mitä mieltä te olette?

16 vastausta artikkeliin “Kriittinen korushoppailija Sabolla

  1. Kaunis! Tykkään paljon tosta välikappaleesta, niin yksinkertaisen kaunis. (suosikki silti oli toimittajan kommentti ”Urpo”. =D-p

    Tykkää

  2. Nää on just tämmösiä koruja, joista pitää oikeesti TYKÄTÄ, koska sit joka joulu synttäri nimppari tiesmikä saa näihin lisää hiluja. :D

    Tykkää

    1. Kyllä :D Olisi kamalaa saada eka setti lahjaksi, ja sitten jos ei tykkäisikään, niin jengi ostaisi silti vaan lisää ja lisää. Mun kohdalla ollaan turvallisilla vesillä, koska ostin tän ihan itse :)

      Tykkää

  3. Sobo-jengi jee! Ihan älden kaunis yhdistelmä! :P Mulla on tänään ollut kaulassa koala ja pienempi kilpikonna. Kaikki mun Sabot on eläimiä, mitäköhän sekin kertoo niiden kantajasta. :) Ja mä rakastan niitä kaikkia ihan hulluna!

    Tykkää

    1. Kiitos! :) Mäkin tykkään monesta eläincharmista, esim. ihastuin sellaiseen lepakkoon <3 Ja aika must olisi huulipunariipus..! :)

      Tykkää

  4. Mä niin samaistuin tuohon yhteen lauseeseen. Miten jotain muuta kuin kosmetiikan ostamista voi harkita ja ihmetellä vaikkapa viikkotolkulla, mutta 100e kosmetiikkaan on ihan fine.

    Tykkää

Jätä kommentti