Meikkijuttuja · MUFE · Päivän meikki

Etukäteiskurkistus MUFE Academyssa tehtyyn meikkiin

Mun pitäisi saada ensi viikolla kunnon kuvia eilisen MUFE Academyn hää- ja juhlameikkikurssin mallina olosta. En kuitenkaan malta olla postaamatta paria räpsäisyä, jotka sain tallennettua omaan kameraani…

Kerron myös päivän kulusta myöhemmin enemmän, mutta pakko jo sanoa, että kokemus oli IHANA!! Kouluttuja Julius oli pro isolla P:llä, ja mä opin älyttömän paljon uutta! Jaan niksit mielelläni teillekin :)

Mitäs sanotte? :)

7 vastausta artikkeliin “Etukäteiskurkistus MUFE Academyssa tehtyyn meikkiin

  1. Kiitos Päivi! Kyllä vähän jännitti marssia paikalle ja varsinkin ilman meikkiä.. Mutta porukka oli tosi mukavaa, ja mä kyselin siellä ihan yhtä paljon kuin kurssin osallistujatkin. Että malli ei suinkaan tällä kurssilla istunut hiljaa meikattavana ;D

    Tykkää

  2. Ihan älyttömän hieno! Upeat silmät, ihan tässä lumoutuu! Sulla riittää tuota meikattavaa luomea vaikka muille jakaa. :D Kertakaikkiaan hieno! Raaskiko tuota pestä pois ollenkaan?

    Tykkää

  3. Kiitos Jenni!! Mun silmistä tuli tuolla meikillä aivan valtavan näköiset, kouluttajan mukaan ”peura”, johon mä lisäsin ”ajovaloissa” hahahaaa! Tuon efektin näkee sitten, kun saan/laitan tänne kuvan, jossa meikki näkyy edestä silmät auki. Ja oikein arvattu, aikailin kylppärin peilin edessä vaikka kuinka kauan ennen kuin raaskin ottaa meikinpoistoaineet esiin ;). Huoh, taitava mies tuo Julius!!Kiitos Mansikka, vaikka toisaalta mitä mä tässä kiitän, itse vain istuin meikattavana :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s