Huulipunat · MUS · Päivän meikki · Rajauskynät

Suosikkihuulet

Niinhän usein sanotaan, että parhaat jutut syntyvät puolivahingossa. Niin myös kävi mun uusien suosikkihuulien kanssa :) En päässyt viime lauantaina lähtemään ulos, koska olin kipeänä. Siskoni kävi ennen bilettämään lähtöä mun luona kylässä, ja mä sain piristää itseäni auttamalla siskoa meikkaamaan (hyvä mieli taattu!). Ehdotin huulikiilloksi MUS:in Best-kiiltoa, ja ehdotus hyväksyttiin. Kiillon alle olisin laittanut kokonaan eri kynän, mutta sisko sanoi, että hän haluaisi laittaa MUS:in Fabulous rose -kynän. Tuota komboa sitten sudittiin menemään, ja voi vitsi mikä täydellisyys!! Aivan superihana lopputulos ja sopi ihan sairaan hyvin siskolle meikattuun vaaleanvihreään silmämeikkiin. Perfection :)

Mitä sanotte, are you feeling it? :D Kuvassa siis allekirjoittanut, ei me sentään siskon kanssa NIIN samannäköisiä olla ;) Mun täytyy lähiaikoina tehdä itselle ne vaaleanvihreät silmät + nuo huulet… :)

6 vastausta artikkeliin “Suosikkihuulet

 1. Hehee, sisko kiittää ja on myös samaa mieltä, että oli kyllä hemmetin magee meikki =D Niin ja laitoin tota huulikiiltoo joka päivä sen jälkeen (siis kunnes piti palauttaa se sulle..). Pitäisköhän poistaa tollanen seuraavaksi MUS:sta. Ja harmi, että ainoo kuva musta tolta illalta on jonkun polttariporukan kamerassa..

  Tykkää

 2. :) Kyllä, lisää Best-huulikuulto (ja Tri brow) ostoslistaan! Sen jälkeenhän sulla on tarvittavat tuotteet, et voit tehdä meikin itekin. Ja sit kamera töihin ;)

  Tykkää

 3. Olen todistaja – Reetan meikki oli tosi hieno sillon, pitää ehkä metsästää se polttarikameran omistaja niin voidaan nyysii se kuva! Ja juu, toi huulikiilto näyttää tosi herkulta! Mäkin haluun :D

  Tykkää

 4. Musta on vaan kiva, että nyt on ”pakko” tehä se meikki uudestaan! Vähän ois hauska, et tehtäis meille kaikille kolmelle se sama!! :D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s